- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
286 (mittoménimlyen, 20 vagy 24MHz)
486SLC33
K5/166
K6-2/350@400
K6-2/500 (egy durvább tuningkísérletnél meghótt a 350-es)
AthlonXP 2000+ @ 2600+
E6400...Közben otthoni 2. gépekként P1/133, PII/500... 0Ft-ból összegányolt gépek
-
-
-
válasz
enterlaci #89 üzenetére
Mondjuk azt nem értem hogy miért nincs még olyan hogy egy tök halál csupasz ringyóz, amin nincs GUI, nincs semmi, elindítasz rajta valami gamét és az megy. Merthogy az tuti gáz hogy a win alatt futó 8563543 folyamat felzabálja az erőforrásokat, aztán az atomerőművön meg szaggat a játék, meg szntségelünk az FPS-ek miatt.
Haver feltett Blackbox-ot az XP-jére ablakkezelőnek, meg sok reszeléssel kb. elérte ezt az állapotot, érezhetően gyorsabbak voltak a dolgok. A konzolok sem véletlenül teljesítenek jobban mint a PC-k.
@Fanti : Na ja, pl. a PAscalban írt progik is elszálltak patchelés nélkül a K5 - K6-okon.
-
válasz
unclefucka #86 üzenetére
Aham, a P2-es HP Vectra-kban is ilyen volt.
Ami P2-es Compaq-ra mondtam hogy gyak. passzív, abban semmi légterelő nem volt, be volt szórva a P2-es proci egyedi hűtővel és ennyi...A 486DX2/80 is igénylete az aktív hűtést - a szokványos bordákkal
Nagyo gyártó függő volt az, hogy épp melyik tett rá ventit. Persze itt márkás gépekről beszélek, meg esetleg hzi gányolásról. Az aánlás az heatsink+fan volt.
-
válasz
unclefucka #81 üzenetére
Na a 486SX25-nek aztán kellett aktív hűtés
Csomó gyártó a DX2-ket és 4-eket is passzívan hozta ki.
(Compaq + HP még passzív P3-t is csinált. Azért annál már bután néztünk, hogy ha pár napig folymatosan renderelne akkor mit művelne...) -
-
-
válasz
John Fowler #24 üzenetére
Jahh, amikor a videokártya még videokártya volt, nem számítógép
-
Yess, nagyon jó teszt
MEglepett hogy a K6-ost fel tudtad rángatni 600-ig... Jó lap az a SoltekÉn 5ALI61-esben hajtottam K6-2+ -t, de a gyári 550-es is csak 500-on volt hajlandó működni a szar lap miatt.
Az meg a non plus ultra hogy az a lap (a Solteked) tudja a 133-as FSB-t, én nem is láttam ilyen P1 lapot (pedig megfordult nálam pár), hű de jó lett volna
Sőt, az sem semmi hogy 512Mb RAM-ot elvisz
Így már tényleg nem lenne gond a 600-as K6-tal filmet nézni (VLC pl., az egy 500-as P2 Celeronon is viszi az AVI-kat, winnyóz meg Linux alatt is - főleg az utóbbin helyber forgatva.)
A P1-es laptopomba is került egy K6-2/350AFR, mert annak sem tudja az alaplapja gyárilag a 200MHz-nél nagyobb frekiket értelmezni... Így meg szépen ketyeg 350-en, tűzforró az alja a gépnek, de megy mint a bajnok
@Enterlaci : Aham, mára meg már az a poénkép sem vicces, amin a szájába adják azt a mondatot hogy ő 640Mb-ra gondolt
(Ld. 2Gb RAM-mal szaggató krájzisz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest