Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Armagedown #50 üzenetére
Kérlek támaszd alá, hogy miért nem érdemes venni ilyen kütyüt 30.000Ft felett és miért érdemes venni ilyen kütyüt 30.000Ft alatt. És aláírom, hogy nem csak trollkodni jöttél, hanem csak lemaradt a lényeg a hszedből, ami megtévesztett
(#53) Alchemist
Annak úgy nem sok előnye van, ahogyan azt gondolhatod, de eléggé ritkák az esetek. Viszont ha csak egy egeret rádobok, akkor az egészen kényelmes megoldás.(#54) Alchemist
Sajnos nincsen lehetőségem VPN-en keresztül tesztelni. Viszont találtam egy újabb programot, ami ha egy felhasználó akar csak csatlakozni, akkor tökéletes, mert áttolja a 3D-t is, így lehet játszani is: splashtop remoteEste fogom kipróbálni.
Viszont nagy hátránya, hogy egy időben csak egy felhasználó használhatja, szemben az rdp kliensekkel, ahol többen is felcsatlakozhatnak egy időben. Nekem kell a több felhasználós lehetőség, mert így nem kell 2 laptopnak mennie egész nap, hanem csak megy az én laptopom, és a barátnőm is meg én is táblával csattanunk fel oda, mintha csak vékonykliens lenne.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Armagedown #50 üzenetére
Mert te minek neveznéd azt a beszólásodat?
Nem én vagyok a szerző, nincs semmilyen tabletem, lehet nem is lesz. De szerintem is erősen súrolja a trollkodás fogalmát az amit írtál.
-
vamzi
senior tag
válasz
Armagedown #28 üzenetére
Maximálisan egyet értek! Nem is értem minek vettem...
légyszives a trollkodást fejezd be, semmi szükség erre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Gumi és felni topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest