- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hú nekem ez nagyon tetszik, de sokallom az árat.
Lehet, hogy a többi tablethez képest jó ára van, de mondjuk 50eFt-ért még én is megvenném.
Van egyébként olyan alkalmazás ami GPlay szerint nem kompatibilis?
-
vamzi
senior tag
Sziasztok!
Megjött a tok és a fólia. Mind a kettő nagyon jó minőségű. A fólia méretei tökéletesek. A tok kialakítása is a lehető legjobb. Anyaga sokkal jobb, mint azt gondolnánk. Kellemes tapintású és pontosan illesztett. Ajánlom mindenkinek. Az egyetlen hiba a tokkal, hogy nem lyukasztották ki alul a hangszóró alatt.
A N.O.V.A. 3 gyönyörűen fut a táblán. Analog joystickkal pedig külön élmény a játék. Az első fps amit én is élvezek.
-
-
Slundi
csendes tag
A Pandawill épp kifogyott és csak pár hét múlva lesz. Ezért a buy.smartqme –től rendeltem meg. Az ár nagyjából ugyanaz. A Smartqme-nél a szállítás nem ingyenes, viszont adnak 30$ kupont ami kompenzálja. Ráadásul most még egy tokot és egy fóliát is adnak hozzá, ha szeretjük őket a Facebookon. Lássuk mikorra ér ide és lesz-e valami probléma…..
Köszi a sok jó infot és öleltet mindenkinek, pláne vamzi-nek -
vamzi
senior tag
válasz
Pepepapa92 #108 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs a mikrofon minőségével, sőt hangosabb volt mint a tesztlaptopé.
Sajna ebben nem fogok tudni segíteni, mert csak a skypeot ismerem, azzal meg semmi baj nincsen a t20on. Próbáld meg egy másik androidos topicban.
-
Pepepapa92
csendes tag
Üdv,
Nekem még olyan gondom van, hogy egy másik tabbal skype-on kerezstül video chatelni, de legalább telefonálni szeretnék, a hangminőség a mikrofonból adódóan nem a legjobb, de elfogadható, próbáltam PC-vel és az SGSII-mel is,
De a hyundai A7HD tablettel ha telefonálok iszonyatos sípoló hangja van ami hullámzik, még ha 3 szobával arrébb is viszem a gépet, Google talk-ot ha felrakom a kicsi gépre, kiírja hogy a google szolgáltató keretrendszer leált, a viber fel sem telepíti, a tango-ban meg meg sem találtam hogy hogy lehet ismerőst hozzáadni .
Tudsz ebben segíteni, vagy valami programot ajánlani, vagy egy megoldást keresni, a kis tab ajándékba lesz.
Köszi
-
vamzi
senior tag
válasz
Pepepapa92 #106 üzenetére
Én is főzött rommal tolom, de nekem sem jött be. Meg is írtam a srácnak, hogy milyen problémákat találtam. Igen, maga a váz tényleg lehetne stabilabb, elvégre nem a legalja. Kicsit a hanszórón is gyúrhattak volna. Viszont más gondom nincs vele.
A gyári fw-vel amúgy jobban megy a gép, még ha ez némi akkuidőbe is kerül. Antutu 5200t ad custom fw.vel, gyárival meg 7000 felett. Plusz nekem jobban tetszik a gyári launcher. A mib tényleg nem megy, viszont pl a 9mm tökéletesen megy.
A hangszóró problémára is fényderült. Természetesen nem a 2.0 fw-vel volt a baj, mint azt sokan sulykolták a fórumokon, hanem a hangszóró csatlakoztatása nincsen kellően elszigetelve. Ez okozta a fagyásokat is a hangszóró problémásoknál.
A tokot is megrendeltem már egy hete, mint a fóliát is.
-
Pepepapa92
csendes tag
Üdv,
Én már fel is pakoltam a főzött romot a gépemre, a gép 30-án érkezett, azóta ha van ha időm használom,
Benyomások:
-az összeszerelés minősége és körbe a szürke műanyag keret nem ilyen árkategóriába illik:S
Nagyon nem tetszik.A főzött rommal időnként elfeketedik a képernyő(ekkor látni a cikkben is mutatott megvilágítási hibákat, majd hosszan nyomom a bekapcs gombot és újraindul.
A sebessége nem a legjobb, az SGS II-mhöz képest nem olyan gyors, pedig a hardver kb ugyan az.Akku idő: valóban bírja 2 napig, de nem 24 órás használat mellett, 1 hosszú 1 rövid film, néha netezés, meg alap játékkal bírja eddig nekem.
Nekem kicsit csalódás volt kicsivel több mint 80.000 HUf-ért,de már nincs vissza út.
Ha a belső memóriára másolok ott szokott a Win7 hibát jelezni,hogy leválasztották Stb... Főzött romnál még nem próbáltam, lehet visszateszem a gyári V3.0-s romot rá!A Gameloft-os Men In black 3 nem megy rajta így a főzött rommal még kell csiszolni rajta
Főzött ROM pedig itt található
Ha van kérdésetek nyugodtan írjatok e-mail-t is
-
vamzi
senior tag
Hátha van akit érint:
-kapható gyári rávaló bőrtok és fólia
-újabb frissítés érkezett rá
-megjelent rá az első egyedi rom, ami sok tekintetben is kifinomultabb a gyárinál pl mennek a gameloftos játékok és megnőtt az üzemidő. -
simonzé
addikt
Jó látni hogy meg vagy elégedve a vásárlásoddal, nem rossz kis gép. Viszont 80e Ft körül simán bevállalnék inkább egy ipad2-t, szintén külföldről. Mondom ezt úgy, hogy abszolut Android fan vagyok, viszont ennyit nem adnék noname kínai termékért.
-
vamzi
senior tag
Na feltettem egy matt fóliát. Elvileg asus tf101-re árulták. A kameránál és a sarkokon kellett kicsit igazítani rajta. Körben 2-3 mm rész maradt fedetlen.
Most már sokkal könnyebben csúszik rajta az ujjam. Az érzékelés nem romlott. Viszont, ha nem szemből nézzük, akkor kicsit homályos a matt felület miatt, de nem vészes. Az ujjlenyomat viszont kevésbé látszik rajta.
A semminél sokkal jobb. Amint megjelnik rá a gyári, már cserélem is. Már csak a tokot várom rá és kész a védelem
-
vamzi
senior tag
Nem buta a kérdés, de csodát nem szabad várni, mivel egy 2x drágább kütyühöz próbálod hasonlítani. Összességében az anyagminőség nyilván rosszabb mit egy iPadé, és a kijelző érzékenysége is alul marad, de a sebességre és felhasználói élményre nem lehet panasza senkinek sem. Mondom ezt úgy, hogy kb 1 hónappal korábban még nem ismertem az androidot, mivel az iPhone 3G megjelenése óta apple felhasználó vagyok, még mindig. Viszont másra kell a telefon és másra a tábla.
-
Peczek
aktív tag
Buta kérdés: egy ilyen cuccnak milyen a minősége, meg a használhatósága mondjuk egy Ipad 2-höz képest ?
-
-
vamzi
senior tag
válasz
gyapipapi #93 üzenetére
Igazából még jobban, mert azóta használom a settingsben a proci beállításait. Most is powersave-en van és teljesen jól lehet böngészni.
Azt egyébként nem írtam a cikkbe, de az első teljes lemerítés után kikapcsolt állapotban töltöttem fel teljesen, hátha jobb lenne az aksinak. Nem tudom, hogy emiatt vagy sem, de teljesen jó az aksija, pedig olvastam már olyat, hogy 3-5 órát bír 350mhzen és mindent lekapcsolva.
Ja és egyébként egyik este levettem a fényét minimumra, mert este volt és teljesen elfelejtettem. Így már napok óta minimum fényerőn használom és fel sem tűnt
Ja és az összes kommentet meg mindent a T20-ról írom folyamatosan
-
-
-
vamzi
senior tag
válasz
gyapipapi #79 üzenetére
Kipróbáltam. A hang jó, egészen érzékeny a mikrofonja. A kamerája is olyan, mint fotózáskor. Teljesen átlagos a képe, semmi "hubazmeg" vagy hasonlók. Fényereje okés és a képe is folyamatos. A két kamera között szépen lehet váltani. A hátsó képe értelemszerűen jobb.
Véleményem szerint kapcsolattartásra megfelelő a minősége.
Gusztáv:
[link]Viszont a leírásban csak sima mali400 van írva nem mp4
-
-
Gusztáv
addikt
Ezt nem a DHL akarja, hanem a vámhivatal rutinosan leszarja mit írnak a kínaiak az értékre. Nem véletlen kérnek devizaátutalási megbízást. Sajnos ők sem most jöttek le a falvédőről.
A vámügyintézésről meg a DHL fog emailt küldeni a szükséges formanyomtatványokkal. Ja arra számíts, hogy amikor jön a futár (3-4 nap) akkor neki kell kicsengetni a pénzt, és erről előre nekem nem küldtek semmi értesítést, hogy mégis mennyit kell még pluszban fizetni.
-
vamzi
senior tag
Igen, mióta megjött egyből frissítettem de még mindig nem fagyott le egyszer sem és a csipogó is teljesen jól érzi magát
pedig már 2 hete nyúzom
Fogadjunk, maff hsz-e a smartqme fórumáról
valószínűleg kifogott egy defektes darabot. Vagy pedig kitudja, hogy mit csinált vele...
-
msgti
csendes tag
vamzi
Neked már a 2.0 firmware van fent?
Csak ezért kérdezem:
"v2.0 crashes multiple times a day (restarts or turns off the tablet)
also, it has physically damaged my speakers. I was playing music at half volume, it crashed as usual, upon restart music is now very quiet, "tinny" (no bass), sounds like it's vibrating on something and makes awful scratching noises.
THIS HAS HAPPENED TO OTHERS TOO, not just me.
I have reverted back to v1.2 which doesn't crash, unfortunately the speakers are now broken so I am going to have to get them replaced!"Remélem érthető!
Köszi -
vamzi
senior tag
válasz
kolosanyi #80 üzenetére
Nem felesleges, mert ha kívánja az app a teljesítményt, akkor meg is kapja. Konkrétan a scrollozáshoz is 1500-ra vált a proci. Viszont, ha én kényszerítem, akkor nem fog tudni magának több erőforrást kérni. Egyébként a beépített gazdálkodója is tökéletesen megfelel, van nagyon sok séma benne, amik konfigolhatók. És ha az ember bekonfigolja, akkor kb annyit kell állítgatni, mint egy laptopon: energiatakarékos, kiegyensúlyozott, teljesítmény.
A közösségi támogatás sokkal magasabb szintű lehetne, ha végre kiadnák a kernel forrását,mert akkor már készülnének is az egyéni romok. De konkrétan van olyan tagja a közösségnek, aki kivezette a sorosportot a kütyü oldalára, forrasztással rávette a gépet, hogy ne a nandról bootoljon, hanem sd kártyáról. Szóval vannak elhivatott alakok.
A smartdevices is nyitott egy külön topicot amiben hétről hétre lehet gyűjteni a hibákat/óhajokat/sóhajokat.
De van olyan topicjuk is, hogy milyen kiegészítőket szeretnénk látni a táblánk mellé a webshopjukban.
Szóval szerintem az egyik legjobban támogatott kínai brand. Ja és válaszolnak a hozzászólásokra is és javítják az fw-t is.
(#79) gyapipapi
Hamarosan letesztelem és leírom. -
kolosanyi
veterán
Igen, akkor jól sejtettem, jó kis vas ez az OMAP 4-es.
Mondjuk szerintem felesleges kézzel állítgatni az órajeleket, ha belősz egy jó governor beállítást, akkor megteszi ezt magától is, persze ez kernelfüggő. A közösségi támogatás egyébként milyen? Meg úgy általában a kínai kütyüknél milyen?
-
gyapipapi
csendes tag
Üdv!
Érdekelne hogy Skype videóhívás hogy megy rajta? Szép akadásmentes képe van?
Megtetszett ez a tablet és erősen gondolkodok a beszerzésében.Köszi!
Erik
-
-
vamzi
senior tag
válasz
kolosanyi #74 üzenetére
Zökkenőmentesen játssza a fHD videókat. A bitrátáról nem tudok nyilatkozni, de szerintem 20Mbps-ig simán vinnie kellene. Amit próbáltam rajta az csak 6 vagy 8 Mbps-os volt. Kicsit szűkölködöm az fHD tartalmakban, mert a projektorom csak 1280x1024-t tud, tévém pedig nincsen.
A cpu tweak nagyon hasznos tud lenni. Olvasáshoz bőven elég a 350MHz a böngészéshez meg a 720-900(ehhez is csak azért nem elég a 350, mert a scrollozás nem folyamatos, hanem kicsit szenvedős és az zavar). Csak játékon veszem fel 1500-ig. Frankón lehet gazdálkodni az akkuval.
-
Elég kis komoly gépei vannak a SmartQ-nak
-
rep3at
őstag
A teszt is és maga a cucc is elnyerte a tetszésemet
-
kolosanyi
veterán
Nagyon igényes teszt. Minden fontos lényeges dologra kiterjed, külön öröm olvasni, hogy nem is szól rosszul a cucc (ez az előnye megvan a SoC-nak). A felnyitás marha jópofa, örülök, hogy beleraktad.
Elvileg az OMAP 4-nek nem jelent problémát, de nem nézted esetleg, hogy mit bír 1080p-vel és egy értelmes lejátszóval? A komolyabb bitrátájú videók mennyire izzasztják meg?Megjegyzés: azért a gyári ROM-ban a CPU tweakek megleptek.
-
-
-
-
Gusztáv
addikt
Emlékeim szerint nem vészes a postaköltség, max 20$ lehet. Ha több darabot rendelsz, azt már csak DHL szerű céggel küldik, azok meg alapból vámoltatnak. És az jobban fog fájni, mint a postaköltség (tudom, rendeltem már az Ankaka-tól). Szóval ilyeneket én csak egyesével rendelnék, sima registered mail-ként.
-
-
válasz
kiskaktusz #62 üzenetére
Már ki is néztem a cuccost, nem véletlen írtam hogy nekem 30ropi a plafon, igaz a szállítással talán belecsúszok a 31ezerbe
IPS, 1024*600, Allwinner SoC@Gusztáv: A levegőbe nem beszélek, napi szinten követem az árakat, nem véletlen írtam annyit amennyit... A notebook-netbook árakkal pedig tisztában vagyok
A termék neve: FlashTab I8
-
Lazsnak
tag
Bazki, elolvastam. Sosem gondoltam volna hogy egy kinai tabletre fogom azt mondani hogy "Ez kell nekem". Kompromisszum mentes vagyok altalaban, szoval legyen eros, szep meg jo meg minden, de azert mersekeltebb aron mint amivel egy samsungot dobalnak
Annyi a gaz hogy szeretem eloben megvizsgalni, tapizni mielott kiadok barmiert is penzt, nem vagyok ennyire bator hogy berendeljek valamit latatlanba, mert azzal semmi bajom nincs hogy kinabol berendeljek vmit.
Koszi a cikket, nagyon elveztem
-
Nem lett szétszedve a gép, az egy külföldi oldalról került át ideAddigra már leírták. Nálam viszont tényleg a 30 ezer a lélektani határ.
Ebbe legalább férjen bele egy 1024*600 16:9-es panel / lehetőleg IPS / és számomra elég egy Allwinner SoC is.Lehet nagyok az elvárásaim, de innentől érezném használhatónak.
-
Cyberpunk
félisten
Jó cikk. Grat hozzá és a gép is jó.
Nagy taps a megbontós résznek, bár gondolom, ha normál itteni garis lenne, nem mertük volna megbontani.
-
vamzi
senior tag
válasz
Armagedown #50 üzenetére
Kérlek támaszd alá, hogy miért nem érdemes venni ilyen kütyüt 30.000Ft felett és miért érdemes venni ilyen kütyüt 30.000Ft alatt. És aláírom, hogy nem csak trollkodni jöttél, hanem csak lemaradt a lényeg a hszedből, ami megtévesztett
(#53) Alchemist
Annak úgy nem sok előnye van, ahogyan azt gondolhatod, de eléggé ritkák az esetek. Viszont ha csak egy egeret rádobok, akkor az egészen kényelmes megoldás.(#54) Alchemist
Sajnos nincsen lehetőségem VPN-en keresztül tesztelni. Viszont találtam egy újabb programot, ami ha egy felhasználó akar csak csatlakozni, akkor tökéletes, mert áttolja a 3D-t is, így lehet játszani is: splashtop remoteEste fogom kipróbálni.
Viszont nagy hátránya, hogy egy időben csak egy felhasználó használhatja, szemben az rdp kliensekkel, ahol többen is felcsatlakozhatnak egy időben. Nekem kell a több felhasználós lehetőség, mert így nem kell 2 laptopnak mennie egész nap, hanem csak megy az én laptopom, és a barátnőm is meg én is táblával csattanunk fel oda, mintha csak vékonykliens lenne.
-
kiskaktusz
addikt
Nagyon részletes írás!
Köszi!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Armagedown #50 üzenetére
Mert te minek neveznéd azt a beszólásodat?
Nem én vagyok a szerző, nincs semmilyen tabletem, lehet nem is lesz. De szerintem is erősen súrolja a trollkodás fogalmát az amit írtál.
-
Matthu
aktív tag
Nagyon meggyőző a cucc és az írás is remek!
-
cigulg
csendes tag
Nem írtál még a vám és az illeték áráról!
Mennyit számolnak fel? -
boy56
csendes tag
válasz
callmeakos #5 üzenetére
A gépet nyilván nem a teszt szerzője nyitotta fel, azok kínai képek, magyar kommenttel.
Teljesen patent kis gép. Jó a cikk is. Gratulálok. -
z0d1AK
nagyúr
Elsőre nem tűnik rossznak, bár hogy igazán jó vétel legyen, olcsóbb is lehetne (mit is várok 230-as dollárnál..)
-
korion
senior tag
válasz
callmeakos #5 üzenetére
Engem is meglepet a szétszedés!
nagyon jó gép,és élvezetes írás!
de nekem még nagyon drága.. -
Ez kapóra jött, köszönöm!
Még nem olvastam át, de hamarosan! -
kenand
veterán
TI OMAP 4460 bár 2 magos Cortex A9 vido részben kicsit gyengus : VR540, sajana az már nem mai darab.
Árában a Smart Q8 nekem jobban bejötte az csak 220USD, ugyan ezzel a CPU-val, igaz kisebb képernyővel.
-
vamzi
senior tag
válasz
Tomy Yayo #34 üzenetére
Pedig a windows oldalról csak pár kattintás, míg kliens oldalról tengernyi beállítás .
(#33) kenand
Valóban kezd kicsit sok lenni az ár egy kínai tábláért, de maximálisan megéri. A support pedig véleményem szerint jobb mint bármelyik kínai tábláé. Ha pedig elérhetővé teszik a kernel forrását, akkor eléggé együttműködők. Majd meglátjuk mi lesz belőle, mert eléggé friss még atábla.(#35) dipeti
Már be is dobtam -
dipeti
senior tag
Grat! Nagyszerű írás!
A videón nagyon meglepődtem, nem gondoltam, hogy ENNYIRE fürge a cucc.
Én a tabletet nagyon luxus terméknek tekintem, szóval saját zsebből nem valószínű, hogy veszek egyet, de jó látni, hogy jó irányba halad a dolog.A videót mindenképpen tedd bele az írásodba!
-
kenand
veterán
válasz
callmeakos #5 üzenetére
Az nem ő volt, a képek "kínai" eredetűek. ott van rajtuk a logo.
Szerintem 300USD feletti át már túl sok egy kínai tábláért. SmratQ ugyan a minőségibb közé tartozik, de a support onnan sem túl jó.
Ennyi már vámköteles bőven, de ha szerencséje van az embernek átcsúszik
tesztet köszönjük szépen.
-
vamzi
senior tag
válasz
Nandivagyok #30 üzenetére
Sajna ennyire még nem mélyedtem bele, hogy hogyan is kell használni a cf3d-t, de ha linkelsz egy jó leírást, akkor megnézem, hogy mit tehetek.
A gta3-ról itt egy saját videó [link] az szerintem egészen szépen fut.
(#31) Tomy Yayo
A fentebbi videóban láthatod működés közben az iTap RDP Client-et. Igazából annyira egyszerű beállítani, hogy nem tudom meg ér-e egy cikket, de valammit tervezek írni róla. -
Tomy Yayo
senior tag
Jó lett a teszt, a kütyü is bejön, jöhetnének ilyen gépek itthon ilyen áron
(Kínából gari nélkül nem merem bevállalni sajnos).
Kicsitt OFF, de felkeltette az érdeklődésemet ez az iTap RDP Client. Erről nincs kedved esetleg összedobni egy rövid cikket?
Csak hogy hogy működik, hogy kellett beállítani a táblán, meg a laptopon a dolgokat, ilyesmi. Útmutatás nélkül nem szívesen állnék neki, de jó dolognak tűnik, kipróbálnám.
-
Nandivagyok
aktív tag
Nagyon tetszetős gép, és minőségi teszt!
Viszont ki tudnál próbálni chainfire-rel pár erőforrásigényesebb gameloft (vagy bármilyen) játékot? Erősen gondolkodom én is egy hasonló masinán, de ha már beruház az ember, érdemes a legjobbak közül választani, hogy fél év múlva is elfusson rajta minden, ilyen ütemű fejlődés mellett. -
vamzi
senior tag
válasz
Armagedown #28 üzenetére
Maximálisan egyet értek! Nem is értem minek vettem...
légyszives a trollkodást fejezd be, semmi szükség erre!
-
Armagedown
őstag
Szerintem 30knál többet felesleges kiadni egy tabért ,annál többet nem ér egy ilyen kütyü
-
blueMerle
veterán
Egy tapasztalat nem tapasztalat
Én közel 300 garis üggyel és 20-25 gyártóval/forgalmazóval való hadakozás után némileg tapasztaltabbnak mondhatom magam. Persze, üdítő kivételek mindig akadnak, de a nagy átlag sajnos ha baj van, nagyon elutasító ás ellenséges. Sőt, sokszor előfordult hogy egy gyártó aki mondjuk az első 10 hibás példányt gond nélkül cserélte, a következő pakknál már szóba sem akart állni velünk
-
vamzi
senior tag
Hátha mást is érdekel, így ide írnám.
Mindenképpen célszerű érdeklődni rendelés előtt, hogy van-e raktáron, mert ha nincs, akkor aztán várhat az ember. Az első rendelésemmel én is így jártam. 2 hetet vártam, mire kértem a refundot, hogy rendelhessek egy másikat. De mivel úgy is egy másik táblát választottam volna akár vissza adják a pénzt, akár nem, így megegyeztem velük, hogy választok egy másik típust, a különbözet árát pedig leütöm. Tehát lényegében nem ezt fizettem ki, hanem egy Yinlips M907-t meg egy android tv boxot
Viszont másnap már el is postázták. A live chaten talán picit sokat kell váni, mire sorra kerül az ember, de mindenre van megoldásuk, teljesen rugalmasak, jó partnerek voltak az üzletben.
Szóval ajánlom őket.
Jajj igen, az kimaradt. Célszerű a hajnali órákban rájuk írni, mert náluk akkor van rendes munkaidő és a nappalos kollégák sokkal jobban értenek a dolgokhoz, mint az éjjeles kollégák. 9-kor nyitnak helyi idő szerint.
-
fi:zi'k
nagyúr
Jó írás, jó kütyü.
A bolttal hogy voltál megelégedve? Akár pü-ben is jöhet.
-
vamzi
senior tag
A garival nem vacakolnak kínában. Cserélik és kész általában a készülékeket. Az meg, hogy 1-2 hónap mire visszaér a cucc, az sajnos ilyen. Itthon sem mindig gyorsabb és hatékonyabb a garanciáztatás...sajnos. De a terv nekem is az, hogy sosem kéne visszaküldeni
(#7) SShadow
Ebből a márkából esetleg a Q8-t tudom ajánlani, az csak 8"-os és ugyan ez a SOC van benne csak alacsonyabb órajelen. -
vamzi
senior tag
Írtam ám. Annyival találkoztam csak az elmúlt 1 hét alatt. Van még 1-2 nüansznyi hiba, de azok szoftveres eredetűek és igazából nem okoz problémát a mindennapokban. Ezeket viszont nem tudom, hogy android hiba vagy support hiba, mindenesetre folyamatosan jelentem a SmartDevicesnak.
-
-
vamzi
senior tag
Pontosan ezt csinálom én is, csak én angolul írtam, hogy remoteolok. Nem kell hozzá semmilyen segédprogram sem, mivel alapból tudja a windows, csak engedélyezni kell azt. A táblán pedig az iTap RDP Client-tel lehet felcsatlakozni...meg még vagy 1000 másikkal, de azok sebessége jóval elmarad az általam említettől. Viszont nem is olcsó, mert 4.000Ft az app a play-en. De maximálisan megéri. És folyamatosan fejlesztik. Maximális minőség mellett is teljesen vállalható a sebessége az egésznek. Egyedül sajnos játszani nem lehet, mert a 3D-t nem lehet távoli elérésben használni.
-
-
-
vamzi
senior tag
válasz
blueMerle #12 üzenetére
Nekem a 3G-re nincsen szükségem, így nem volt nálam szempont. Ha kell net a puszta közepén, akkor tetheringelek neki a telómról. De alapjában véve a laptopomat hivatott kiváltani 100%-ban, ami maximálisan sikerült is neki. Picit szokni kell ugyan a berögzült mozdulatokat, de menni fog.
Már egy hete lassan az ágy alá van bevágva a laptopom bekapcsolva és hozzá se nyúltam. Mármint fizikailag, mert a tábláról bármikor ráremoteolhatok(iTap RDP Client), ha esetleg szükségem van rá. Bármikor gimppelhetek, photoshoppolhatok, CAD-elhetek, programozhatok kényemre kedvemre anélkül, hogy a laptopomhoz kellene nyúlnom. Már csak a VLC streamet kellene megoldanom vagy valami hasonlót, hogy a filmeket is tudjam nézni a laptopomról a táblán.
-
blueMerle
veterán
Mikor megláttam a logouton a címet, na mondom megint egy újabb egytucat kínai gagyi vacak. Hát, végül rá kellett jönnöm hogy nem volt igazam, ennyit talán bőven megér, és ha valóban lehet majd a későbbiekben 3g modemet is csatlakoztatni hozzá, még munkára is megfelelő lesz. Nekem mondjuk elvárás volt 4:3 arányú kijelző, így ilyesmi szóba sem jöhetett, de ettől függetlenül pöpec gép, bejön
-
-
vamzi
senior tag
válasz
callmeakos #5 üzenetére
A gép felnyitása nem az én érdemem, megtették helyettem azt mások, így feleslegesnek tartottam nekem is kinyitni. Minden esetre érdekes pontja az a cikknek, ez kétségtelen és szerintem hasznos is látni, hogy mi van benne.
-
Pubilol
tag
Nagyon jó kis cikk, a belső elemzése pedig meglepett! Egész korrekt kis gép, hogy akadtál rá? A közeljövőben én is tervezek venni egy tabletet, de nem nagyon van idpm napokig bújni az online shopokat.
btw, akkor is felnyitottad volna, ha magyar garancia lenne rajta?
-
malwy
senior tag
Érintőképernyővel kapcsolatban érdekelne, hogy ha pl. lehúzod az értesítési sávot, akkor remeg-e, mint a kocsonya vagy stabil?
-
SShadow
aktív tag
Nincs ilyen 7esbe mert a 10nekem túl nagy viszont a konfig nagyon korrekt!
-
malwy
senior tag
Köszönöm a cikket! Azonnal átolvasom!
-
callmeakos
veterán
Jó teszt gratulálok. A gép felnyitása kissé meglepett
-
-
kovgab
tag
Szép darab, bár kicsit nehéznek tűnik.
-
Szép és jó, mennyire könnyen jött be Magyarországra? Vám, és hasonlók?
-
valaki654
tag
Még nem olvastam át rendesen, de elég részletes és hasznos írásnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest