Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepepapa92
csendes tag
Üdv,
Nekem még olyan gondom van, hogy egy másik tabbal skype-on kerezstül video chatelni, de legalább telefonálni szeretnék, a hangminőség a mikrofonból adódóan nem a legjobb, de elfogadható, próbáltam PC-vel és az SGSII-mel is,
De a hyundai A7HD tablettel ha telefonálok iszonyatos sípoló hangja van ami hullámzik, még ha 3 szobával arrébb is viszem a gépet, Google talk-ot ha felrakom a kicsi gépre, kiírja hogy a google szolgáltató keretrendszer leált, a viber fel sem telepíti, a tango-ban meg meg sem találtam hogy hogy lehet ismerőst hozzáadni .
Tudsz ebben segíteni, vagy valami programot ajánlani, vagy egy megoldást keresni, a kis tab ajándékba lesz.
Köszi
-
Pepepapa92
csendes tag
Üdv,
Én már fel is pakoltam a főzött romot a gépemre, a gép 30-án érkezett, azóta ha van ha időm használom,
Benyomások:
-az összeszerelés minősége és körbe a szürke műanyag keret nem ilyen árkategóriába illik:S
Nagyon nem tetszik.A főzött rommal időnként elfeketedik a képernyő(ekkor látni a cikkben is mutatott megvilágítási hibákat, majd hosszan nyomom a bekapcs gombot és újraindul.
A sebessége nem a legjobb, az SGS II-mhöz képest nem olyan gyors, pedig a hardver kb ugyan az.Akku idő: valóban bírja 2 napig, de nem 24 órás használat mellett, 1 hosszú 1 rövid film, néha netezés, meg alap játékkal bírja eddig nekem.
Nekem kicsit csalódás volt kicsivel több mint 80.000 HUf-ért,de már nincs vissza út.
Ha a belső memóriára másolok ott szokott a Win7 hibát jelezni,hogy leválasztották Stb... Főzött romnál még nem próbáltam, lehet visszateszem a gyári V3.0-s romot rá!A Gameloft-os Men In black 3 nem megy rajta így a főzött rommal még kell csiszolni rajta
Főzött ROM pedig itt található
Ha van kérdésetek nyugodtan írjatok e-mail-t is
-
kolosanyi
veterán
Igen, akkor jól sejtettem, jó kis vas ez az OMAP 4-es.
Mondjuk szerintem felesleges kézzel állítgatni az órajeleket, ha belősz egy jó governor beállítást, akkor megteszi ezt magától is, persze ez kernelfüggő. A közösségi támogatás egyébként milyen? Meg úgy általában a kínai kütyüknél milyen?
-
-
dipeti
senior tag
Grat! Nagyszerű írás!
A videón nagyon meglepődtem, nem gondoltam, hogy ENNYIRE fürge a cucc.
Én a tabletet nagyon luxus terméknek tekintem, szóval saját zsebből nem valószínű, hogy veszek egyet, de jó látni, hogy jó irányba halad a dolog.A videót mindenképpen tedd bele az írásodba!
-
blueMerle
veterán
Egy tapasztalat nem tapasztalat
Én közel 300 garis üggyel és 20-25 gyártóval/forgalmazóval való hadakozás után némileg tapasztaltabbnak mondhatom magam. Persze, üdítő kivételek mindig akadnak, de a nagy átlag sajnos ha baj van, nagyon elutasító ás ellenséges. Sőt, sokszor előfordult hogy egy gyártó aki mondjuk az első 10 hibás példányt gond nélkül cserélte, a következő pakknál már szóba sem akart állni velünk
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest