- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Sziasztok!
Megjött a tok és a fólia. Mind a kettő nagyon jó minőségű. A fólia méretei tökéletesek. A tok kialakítása is a lehető legjobb. Anyaga sokkal jobb, mint azt gondolnánk. Kellemes tapintású és pontosan illesztett. Ajánlom mindenkinek. Az egyetlen hiba a tokkal, hogy nem lyukasztották ki alul a hangszóró alatt.
A N.O.V.A. 3 gyönyörűen fut a táblán. Analog joystickkal pedig külön élmény a játék. Az első fps amit én is élvezek.
-
-
vamzi
senior tag
válasz
Pepepapa92 #108 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs a mikrofon minőségével, sőt hangosabb volt mint a tesztlaptopé.
Sajna ebben nem fogok tudni segíteni, mert csak a skypeot ismerem, azzal meg semmi baj nincsen a t20on. Próbáld meg egy másik androidos topicban.
-
vamzi
senior tag
válasz
Pepepapa92 #106 üzenetére
Én is főzött rommal tolom, de nekem sem jött be. Meg is írtam a srácnak, hogy milyen problémákat találtam. Igen, maga a váz tényleg lehetne stabilabb, elvégre nem a legalja. Kicsit a hanszórón is gyúrhattak volna. Viszont más gondom nincs vele.
A gyári fw-vel amúgy jobban megy a gép, még ha ez némi akkuidőbe is kerül. Antutu 5200t ad custom fw.vel, gyárival meg 7000 felett. Plusz nekem jobban tetszik a gyári launcher. A mib tényleg nem megy, viszont pl a 9mm tökéletesen megy.
A hangszóró problémára is fényderült. Természetesen nem a 2.0 fw-vel volt a baj, mint azt sokan sulykolták a fórumokon, hanem a hangszóró csatlakoztatása nincsen kellően elszigetelve. Ez okozta a fagyásokat is a hangszóró problémásoknál.
A tokot is megrendeltem már egy hete, mint a fóliát is.
-
vamzi
senior tag
Hátha van akit érint:
-kapható gyári rávaló bőrtok és fólia
-újabb frissítés érkezett rá
-megjelent rá az első egyedi rom, ami sok tekintetben is kifinomultabb a gyárinál pl mennek a gameloftos játékok és megnőtt az üzemidő. -
vamzi
senior tag
Na feltettem egy matt fóliát. Elvileg asus tf101-re árulták. A kameránál és a sarkokon kellett kicsit igazítani rajta. Körben 2-3 mm rész maradt fedetlen.
Most már sokkal könnyebben csúszik rajta az ujjam. Az érzékelés nem romlott. Viszont, ha nem szemből nézzük, akkor kicsit homályos a matt felület miatt, de nem vészes. Az ujjlenyomat viszont kevésbé látszik rajta.
A semminél sokkal jobb. Amint megjelnik rá a gyári, már cserélem is. Már csak a tokot várom rá és kész a védelem
-
vamzi
senior tag
Nem buta a kérdés, de csodát nem szabad várni, mivel egy 2x drágább kütyühöz próbálod hasonlítani. Összességében az anyagminőség nyilván rosszabb mit egy iPadé, és a kijelző érzékenysége is alul marad, de a sebességre és felhasználói élményre nem lehet panasza senkinek sem. Mondom ezt úgy, hogy kb 1 hónappal korábban még nem ismertem az androidot, mivel az iPhone 3G megjelenése óta apple felhasználó vagyok, még mindig. Viszont másra kell a telefon és másra a tábla.
-
vamzi
senior tag
válasz
gyapipapi #93 üzenetére
Igazából még jobban, mert azóta használom a settingsben a proci beállításait. Most is powersave-en van és teljesen jól lehet böngészni.
Azt egyébként nem írtam a cikkbe, de az első teljes lemerítés után kikapcsolt állapotban töltöttem fel teljesen, hátha jobb lenne az aksinak. Nem tudom, hogy emiatt vagy sem, de teljesen jó az aksija, pedig olvastam már olyat, hogy 3-5 órát bír 350mhzen és mindent lekapcsolva.
Ja és egyébként egyik este levettem a fényét minimumra, mert este volt és teljesen elfelejtettem. Így már napok óta minimum fényerőn használom és fel sem tűnt
Ja és az összes kommentet meg mindent a T20-ról írom folyamatosan
-
vamzi
senior tag
válasz
gyapipapi #79 üzenetére
Kipróbáltam. A hang jó, egészen érzékeny a mikrofonja. A kamerája is olyan, mint fotózáskor. Teljesen átlagos a képe, semmi "hubazmeg" vagy hasonlók. Fényereje okés és a képe is folyamatos. A két kamera között szépen lehet váltani. A hátsó képe értelemszerűen jobb.
Véleményem szerint kapcsolattartásra megfelelő a minősége.
Gusztáv:
[link]Viszont a leírásban csak sima mali400 van írva nem mp4
-
vamzi
senior tag
Igen, mióta megjött egyből frissítettem de még mindig nem fagyott le egyszer sem és a csipogó is teljesen jól érzi magát
pedig már 2 hete nyúzom
Fogadjunk, maff hsz-e a smartqme fórumáról
valószínűleg kifogott egy defektes darabot. Vagy pedig kitudja, hogy mit csinált vele...
-
vamzi
senior tag
válasz
kolosanyi #80 üzenetére
Nem felesleges, mert ha kívánja az app a teljesítményt, akkor meg is kapja. Konkrétan a scrollozáshoz is 1500-ra vált a proci. Viszont, ha én kényszerítem, akkor nem fog tudni magának több erőforrást kérni. Egyébként a beépített gazdálkodója is tökéletesen megfelel, van nagyon sok séma benne, amik konfigolhatók. És ha az ember bekonfigolja, akkor kb annyit kell állítgatni, mint egy laptopon: energiatakarékos, kiegyensúlyozott, teljesítmény.
A közösségi támogatás sokkal magasabb szintű lehetne, ha végre kiadnák a kernel forrását,mert akkor már készülnének is az egyéni romok. De konkrétan van olyan tagja a közösségnek, aki kivezette a sorosportot a kütyü oldalára, forrasztással rávette a gépet, hogy ne a nandról bootoljon, hanem sd kártyáról. Szóval vannak elhivatott alakok.
A smartdevices is nyitott egy külön topicot amiben hétről hétre lehet gyűjteni a hibákat/óhajokat/sóhajokat.
De van olyan topicjuk is, hogy milyen kiegészítőket szeretnénk látni a táblánk mellé a webshopjukban.
Szóval szerintem az egyik legjobban támogatott kínai brand. Ja és válaszolnak a hozzászólásokra is és javítják az fw-t is.
(#79) gyapipapi
Hamarosan letesztelem és leírom. -
vamzi
senior tag
válasz
kolosanyi #74 üzenetére
Zökkenőmentesen játssza a fHD videókat. A bitrátáról nem tudok nyilatkozni, de szerintem 20Mbps-ig simán vinnie kellene. Amit próbáltam rajta az csak 6 vagy 8 Mbps-os volt. Kicsit szűkölködöm az fHD tartalmakban, mert a projektorom csak 1280x1024-t tud, tévém pedig nincsen.
A cpu tweak nagyon hasznos tud lenni. Olvasáshoz bőven elég a 350MHz a böngészéshez meg a 720-900(ehhez is csak azért nem elég a 350, mert a scrollozás nem folyamatos, hanem kicsit szenvedős és az zavar). Csak játékon veszem fel 1500-ig. Frankón lehet gazdálkodni az akkuval.
-
vamzi
senior tag
válasz
Armagedown #50 üzenetére
Kérlek támaszd alá, hogy miért nem érdemes venni ilyen kütyüt 30.000Ft felett és miért érdemes venni ilyen kütyüt 30.000Ft alatt. És aláírom, hogy nem csak trollkodni jöttél, hanem csak lemaradt a lényeg a hszedből, ami megtévesztett
(#53) Alchemist
Annak úgy nem sok előnye van, ahogyan azt gondolhatod, de eléggé ritkák az esetek. Viszont ha csak egy egeret rádobok, akkor az egészen kényelmes megoldás.(#54) Alchemist
Sajnos nincsen lehetőségem VPN-en keresztül tesztelni. Viszont találtam egy újabb programot, ami ha egy felhasználó akar csak csatlakozni, akkor tökéletes, mert áttolja a 3D-t is, így lehet játszani is: splashtop remoteEste fogom kipróbálni.
Viszont nagy hátránya, hogy egy időben csak egy felhasználó használhatja, szemben az rdp kliensekkel, ahol többen is felcsatlakozhatnak egy időben. Nekem kell a több felhasználós lehetőség, mert így nem kell 2 laptopnak mennie egész nap, hanem csak megy az én laptopom, és a barátnőm is meg én is táblával csattanunk fel oda, mintha csak vékonykliens lenne.
-
vamzi
senior tag
válasz
Tomy Yayo #34 üzenetére
Pedig a windows oldalról csak pár kattintás, míg kliens oldalról tengernyi beállítás .
(#33) kenand
Valóban kezd kicsit sok lenni az ár egy kínai tábláért, de maximálisan megéri. A support pedig véleményem szerint jobb mint bármelyik kínai tábláé. Ha pedig elérhetővé teszik a kernel forrását, akkor eléggé együttműködők. Majd meglátjuk mi lesz belőle, mert eléggé friss még atábla.(#35) dipeti
Már be is dobtam -
vamzi
senior tag
válasz
Nandivagyok #30 üzenetére
Sajna ennyire még nem mélyedtem bele, hogy hogyan is kell használni a cf3d-t, de ha linkelsz egy jó leírást, akkor megnézem, hogy mit tehetek.
A gta3-ról itt egy saját videó [link] az szerintem egészen szépen fut.
(#31) Tomy Yayo
A fentebbi videóban láthatod működés közben az iTap RDP Client-et. Igazából annyira egyszerű beállítani, hogy nem tudom meg ér-e egy cikket, de valammit tervezek írni róla. -
vamzi
senior tag
válasz
Armagedown #28 üzenetére
Maximálisan egyet értek! Nem is értem minek vettem...
légyszives a trollkodást fejezd be, semmi szükség erre!
-
vamzi
senior tag
Hátha mást is érdekel, így ide írnám.
Mindenképpen célszerű érdeklődni rendelés előtt, hogy van-e raktáron, mert ha nincs, akkor aztán várhat az ember. Az első rendelésemmel én is így jártam. 2 hetet vártam, mire kértem a refundot, hogy rendelhessek egy másikat. De mivel úgy is egy másik táblát választottam volna akár vissza adják a pénzt, akár nem, így megegyeztem velük, hogy választok egy másik típust, a különbözet árát pedig leütöm. Tehát lényegében nem ezt fizettem ki, hanem egy Yinlips M907-t meg egy android tv boxot
Viszont másnap már el is postázták. A live chaten talán picit sokat kell váni, mire sorra kerül az ember, de mindenre van megoldásuk, teljesen rugalmasak, jó partnerek voltak az üzletben.
Szóval ajánlom őket.
Jajj igen, az kimaradt. Célszerű a hajnali órákban rájuk írni, mert náluk akkor van rendes munkaidő és a nappalos kollégák sokkal jobban értenek a dolgokhoz, mint az éjjeles kollégák. 9-kor nyitnak helyi idő szerint.
-
vamzi
senior tag
A garival nem vacakolnak kínában. Cserélik és kész általában a készülékeket. Az meg, hogy 1-2 hónap mire visszaér a cucc, az sajnos ilyen. Itthon sem mindig gyorsabb és hatékonyabb a garanciáztatás...sajnos. De a terv nekem is az, hogy sosem kéne visszaküldeni
(#7) SShadow
Ebből a márkából esetleg a Q8-t tudom ajánlani, az csak 8"-os és ugyan ez a SOC van benne csak alacsonyabb órajelen. -
vamzi
senior tag
Írtam ám. Annyival találkoztam csak az elmúlt 1 hét alatt. Van még 1-2 nüansznyi hiba, de azok szoftveres eredetűek és igazából nem okoz problémát a mindennapokban. Ezeket viszont nem tudom, hogy android hiba vagy support hiba, mindenesetre folyamatosan jelentem a SmartDevicesnak.
-
vamzi
senior tag
Pontosan ezt csinálom én is, csak én angolul írtam, hogy remoteolok. Nem kell hozzá semmilyen segédprogram sem, mivel alapból tudja a windows, csak engedélyezni kell azt. A táblán pedig az iTap RDP Client-tel lehet felcsatlakozni...meg még vagy 1000 másikkal, de azok sebessége jóval elmarad az általam említettől. Viszont nem is olcsó, mert 4.000Ft az app a play-en. De maximálisan megéri. És folyamatosan fejlesztik. Maximális minőség mellett is teljesen vállalható a sebessége az egésznek. Egyedül sajnos játszani nem lehet, mert a 3D-t nem lehet távoli elérésben használni.
-
vamzi
senior tag
válasz
blueMerle #12 üzenetére
Nekem a 3G-re nincsen szükségem, így nem volt nálam szempont. Ha kell net a puszta közepén, akkor tetheringelek neki a telómról. De alapjában véve a laptopomat hivatott kiváltani 100%-ban, ami maximálisan sikerült is neki. Picit szokni kell ugyan a berögzült mozdulatokat, de menni fog.
Már egy hete lassan az ágy alá van bevágva a laptopom bekapcsolva és hozzá se nyúltam. Mármint fizikailag, mert a tábláról bármikor ráremoteolhatok(iTap RDP Client), ha esetleg szükségem van rá. Bármikor gimppelhetek, photoshoppolhatok, CAD-elhetek, programozhatok kényemre kedvemre anélkül, hogy a laptopomhoz kellene nyúlnom. Már csak a VLC streamet kellene megoldanom vagy valami hasonlót, hogy a filmeket is tudjam nézni a laptopomról a táblán.
-
vamzi
senior tag
válasz
callmeakos #5 üzenetére
A gép felnyitása nem az én érdemem, megtették helyettem azt mások, így feleslegesnek tartottam nekem is kinyitni. Minden esetre érdekes pontja az a cikknek, ez kétségtelen és szerintem hasznos is látni, hogy mi van benne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest