- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
"El fog tűnni az árkülönbség, csak nem úgy, ahogy gondolod. A belső égésűek lesznek felhozva árban." Az ok,nyilvan ha azonos aron mennek, akkor az elektromosra szavazok. Viszont most egy Renault Clio tobbe kerul,mint egy harmas BMW,ha elektromos motor van benne (Zoe).
Nalam a 3-as fokozat mar 1 perc utan is elviselhetetlen, az egyes pedig par perc utan, ha bemelegedett az utaster, ugyan elviselheto, de teljesen felesleges, zavaro.
-
törölt tag
Elég lenne szerintem méretben a Kona. Csak azért az iD3-at néztem még, mert nincs iD2 egyelőre (az e-UP! meg tényleg túl pici). Az e-Niro amúgy annyival nagyobb az iD3-nál, mint amivel az nagyobb a Konánál, szóval egyik sem teljesen a másik mérete azért.
Hőszivattyú azért nagyon meg tudja növelni a hatékonyságot, és sokkal jobban temperálja az akkut is. Amúgy is majd inkább használtan néznék ilyen autókat, ott pedig nem lesz azért ekkora felára már a hőszivattyúnak. -
Értem, ezt nem olvastam eddig, érdekes amúgy.
Akkor eszerint a fent említett találmány TLR3-as szinten lehet, de 20 év múlva is lesz belőle termék, már akkor is jó. Én azért bizakodó vagyok, mert a végén említi, hogy a feltalálója már be is nyújtott rá egy szabadalmat. Na most ha benyújtotta a szabadalmat, akkor abból onnantól kezdve az illető minél hamarabb pénzt akar csinálni, úgyhogy én azért optimista vagyok.
#147 Frozen Azért gondolom azzal azért tisztában vagy, hogy nem csak elektromos autókhoz használnak chipeket, hanem a belsőégésű autókba is használnak mirochipeket.
-
törölt tag
Ez az az ország, ahol mindent is cégre vesznek az emberek
Céges mobilflotta a családnak, cég nevére laptop, tévé, akármi, céges autó. Csak hogy olcsóbbra jöjjön ki, meg lemenjen belőle az áfa.
Hopkins95: Ez a tartalékon elmész 100km-t akkor igaz, ha valami nagy hodályod van gondolom. Nekem ilyen 400km körül megy a teljes tankkal el az autóm, szóval nem lenne sokkal kisebb hatótáv egy elektromos sem azért.
-
BReal
addikt
A 9. hely eleve nem kiemelkedő úgy, hogy Kiából, e-Niroból több, mint háromszor annyit, Leafből közel 2,5-szer annyit, Kona electricből pedig közel 2-szer annyit adtak el.
A másik a szám: 184 darab. Száznyolcvannégy. Nevetséges tétel.
A harmadik az eloszlás: a 184 eladott darabból 130, vagyis a 2/3-a céges vásárlás volt. -
lalakov
senior tag
Kevesen használják úgy, ez igaz. Viszont a senki nem igaz. Én úgy használom. Igen, olyan mint a gyári fogyasztási adatok a belső égésűeknél. Azzal sincsen semmi baj. Ott is jobban fogyasztottam 10-15%-kal mint a megadott érték. A villanyosnál meg 30%-kal megyek többet, mint a WLTP(jó időben). A gyárak az autó képességei szerint állapítják meg a fogyasztást és nem a legrosszabbul fogyasztó sofőröket veszik alapul.
-
opr
nagyúr
Azért műbőr és műbőr között is van különbség.
Pl:
Ugyan nem elektromos, de ahogy alakul az áram ára, a létező legjobb kompromisszum a hybrid úgyis, és... Ugyan ennyiért már nagyon jól felszerelt lexus rx450h-t hozol ki, de a fullos se sokkal több (extra 3 milla listaáron a fullextrás rx, ami soknak tűnik, de 26-29 millióról beszélgetünk úgyis).
Cost of ownership, ha nincs napelem, elég közel van, viszont az biztos, hogy annak nem lesznek ilyen hülye nyűgjei, pláne ennyi idősen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Autós topik
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest