- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Frozen
addikt
-
__SF__
csendes tag
válasz
Hopkins95 #127 üzenetére
A kicsi autóknál már egy ideje kb egy árban van az új elektromos és az ICE, ha van állami támogatás. És persze úgy, hogy annyira felextrázod mint amennyire a villany is fel van (pl automata váltó).
Az sajnos szomorú, hogy ezek a kis olcsó autók nem nagyon élveznek prioritást a legtöbb gyártónál. -
törölt tag
válasz
Hopkins95 #114 üzenetére
Gondolom abban is van egy 50-es tank, hiába kicsi. Ez egy 2008-as Honda Jazz, gondolom a magic seat miatt fér bele kisebb, mert különben foglalna a padlótérből. A GOM kb 700km-t ír a tele tankra, de annak a közelébe sem tudtam soha kerülni vele szerintem. Ljubljanába úton már rögtön a határ után tankolni kellett.
Őszintén én amúgy annak örülnék nagyon, ha lennének ilyen EV átalakító kitek, mint LPG-re is van, bár ez nyilván bonyolultabb lenne és drágább is. De ha a mostani autót át lehetne rakni mondjuk egy 40kWh körüli akksival elektromosra, akkor tök boldog lennék vele még ezer évig, mert amúgy tökéletesen jó állapotban van, nagyon jó a beltér helykihasználása és elég kompakt is városba.
-
lalakov
senior tag
válasz
Hopkins95 #67 üzenetére
András sem érthet mindenhez.
Aki nyomja mint süket a csengőt az ne csodálkozzon, hogy nem jön ki a matek. Lassan járj tovább érsz, ez a közmondás hatványozottan igaz a villanyautókra.
Se lassan, se szélárnyékban. Országúton, betartva a szabályokat. Tudom, ez manapság nem divat. Egyébként a WLTP szabvány 23 fokban értendő, fele város, fele országút és az átlagsebesség 46,5km/h. Nekem az országúti átlagom 57-62 között van, annak függvényében mennyi lakott területet érintek. És ezzel a WLTP 484 (nem ez a Skoda) helyett 600km-t megyek, csak városban 700km felett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Rendszergazda topic
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest