- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Olympos #3255 üzenetére
Igen, rajta vannak a külső vinyók és azok tartalmait a pc-ről kezelem a shield-en keresztül. (lan-on).
A tv-k belső médialejátszója meg olyan mint a monitorokba épített hangszórók.., végszükség esetén használhatóak ha tényleg nincs más. Problémás a kadenciahelyesség , Dolby Vision tartalmakat csak HDR-be ad ki , és asszem 2019 vagy 2020-tól a teljes DTS hiánya. Aztán maga a kezelőfelület is fapad. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Olympos #3253 üzenetére
Így hogy már tudod hogy létezik alternatíva az Nv gamestream-re, számodra nem sokat ha csak a játék a lényeg.
Nekem pl Shield Pro:
-NAS
-Médialejátszó (Kodi, Plex)
-Streaming szolgáltatók gyűjtőhelye (Disney+, Netflix, HBO Max, stb)
- PC gamestreaming kliens a Moonlight-al
+Kezeli a billentyűzeteket és egereket még USB HUB-on keresztül is. (VirtualHere)Ezenkívűl még ott a Dolby Audio / DTS-X licensz, ebből az utóbbit a tv-k már nem támogatják, így azokhoz a formátumokhoz mindenképp kell egy támogatott médialejátszó.
DTS-X, DTS-HD (pass-through)Ami még lényeges extra a Gigabites ethernet csatlakozás..., a tv-ken 100 megabites a max.
Ergó egy komolyabb bitrátájú film (~90+Mbit/s) már szaggatni fog Plexen.
(Kodi nincs is WebOs-re) -
Pro!Petya
addikt
válasz
Olympos #3249 üzenetére
Én most a Moonlight + Sunshine kombót tesztelem/használom, mind minőségre (kép+hang) és latency -re is jobb mint a Steam Link / AMD Live.
Host pc a hálóban , Tv+shield a nappaliban szval nincsenek fizikailag csatlakoztatva csak a router lan-ja ami összeköti őket. Wireless egerem (viper v2 pro) , gond nélkül működik a falon keresztül szval valszeg beszerzek még egy hasonló billentyűzetet és gyakorlatilag meg oldottam hogy odaát az LG C2-n tudjak játszani.
Kerestem de nem találtam ilyen vagy hasonló streaminges itteni topikot ...Ahogy olvasom az eddigi tapasztalatokat reditten ez a kombó hozza az Nv Gamestream minőségét és teljesítményét. Nagyon ráfeküdtek a Sunshine-ra mióta kiderült hogy az Nv lelövi a szolgáltatását.
-
morfondőr
addikt
válasz
Olympos #3246 üzenetére
Kép és hang átmegy a hdmi kábelen, ahogy olvasgattam 30-50m hossz semmi problémát nem jelent. Kábelekre példa: [link]
Ha TV-re van kötve a gép, akkor mindig kontrollert használok, azt még nem próbáltam, hogy egy fal mennyire okoz neki problémát. Ha nem lesz jó, akkor ilyennel próbálkozom majd: [link] Vagyis cat6 vezetékkel hosszabbítom az usb-t. Egyelőre minden csak elmélet, mert még nem jutottam odáig, hogy meg is csináljam. -
gyugyo79
addikt
válasz
Olympos #3247 üzenetére
Komolyan tervezel vele ???
Akkor utoljára, hátha érthetőbb lesz így :
Ezzel ne tervezzen senki aki 2023 Február után is használni szeretné mert megszünik !!! -
gyugyo79
addikt
válasz
Olympos #3241 üzenetére
Ez a baj csak vele
Amúgy nem volt fizetős és teljesen jól működött.
Ha a játékaid jelentős része Steamen van akkor opció lehet még a SteamLink viszont azt miatt meg nem tudom megéri e Shieldet venni (csak ez miatt biztos nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged