- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Mind az anyagelvűségnek köszönhetjük
ugyanakkor az anyagelvűségnek köszönhetjük azt is, hogy egyáltalán létrejöhet mi most így online, egymás ismerete nélkül beszélgethetünk az anyagelvűségrőla túlnépesedést, pláne pedig a természeti katasztrófákat pedig aztán borzasztóan felesleges idekeverni...
az első gondolatodra visszatérve: az a helyzet, hogy mivel te csak egy szereplő vagy a munkaerőpiacon, ezért lényegében baromira nem érdekel az senkit sem, hogy szerinted helyes-e vagy nem helyes az az állapota a piacnak, amelyben éppen létezik. ezt megint ilyen bölcsészes lelki ámokfutás: de jó lenne ha...ugyanakkor tanulmánnyal, racionalitással nem támasztható alá, így objektív pozitív vagy negatív vélemény nincs róla. ha nem alkalmazkodsz a játékszabályokhoz (jelen esetben az anyagelvűséghez) legalább ott, ahol feltétlenül szükséges, akkor lehet, hogy kegyetlennek és igazságtalannak látod majd a világot, holott nem az, csak nem tudsz benne együtt élni a többi emberrel.
(#122) Vladi
ugyan még nem vicceltem vele, de jó, hogy mondod, legutóbb a kálvinon egy kisboltban az árufeltöltő pólójára egy hatalmas elte btk felirat volt nyomtatva -
hoffman_
nagyúr
Hát, erre csak azt tudom mondani, hogy amelyik mérnök nem képes letenni egy nyelvvizsgát, az ne is kapjon munkát, mert segghülye - ráadásul nem is mérnök, mert ez nem az az irány, amit el lehet végezni olvasással.
A Suzukihoz hívják tolmácsnak. 400k-s kezdővel.
Teljesen oké- Van az országban 20 ilyen ember, kapjon 400k-t, nem is őt minősítik a "büfészbölcsész" szavak.
De most komolyan. Nem hanyagolhatnánk már ezt a bölcsészezést, meg büfészakozást, mert kicsit már unalmas.
Nyilván nem véletlenül alakult ki. De leírtam, hogy ebben van sztereotípia is bőven, szerintem is.
Én is marhára büfésnek éreztem magam, amikor a boncteremben, agyszeteket turkálva vizsgáztam kizárólag latinul beszélve.
Nem is vagy az ezek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest