- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Nálunk is közötte van, a tanár meg egy gyökér, utálja mindenki, mint állat, keletis gazdasági karról jár át, és úgy lenézi a (villany)mérnököket, hogy arra szavak nincsenek. Pedig egy közgadzász, azon belül is csak egy tanár, lol. Ebből adódóan szeret buktatni, legutóbb látta, hogy túl jól sikerültek a tesztek, ezért a zh előtti kettes 40%-os határt felvitte 50%-ra, miután végzett a javítással.
-
hoffman_
nagyúr
Egyik csoporttársam villanymérnökösdit játszik velem a Kandón. A bátyja most végez BME-n műszaki menedzser szakon. Csoporttársam nem sajnálja, agyig tudja oltani, múltkor összeszámolta nekem egy kezén, hogy hány igazi tantárgya volt bátyjának
No offense
A mérnökök el vannak szálva maguktól
Bár ha a büfés bölcsészeknek van alapja, tuti ennek is
mod:
GT-ben anno az első dolog volt a menedzserek szénné fikázása by felsőbbévesek/rókák/, ez volt az alapja az első( délután 1 körüli) ivásnak
#48:
Headshot.
#40, Thunderzolee:
Ja igen, ez az elrepülős
Tegyük hozzá azért volt a BME- is, aki beégett, na az a gáz
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Thunderzolee #25 üzenetére
Ennyire nem látok a dolgok mélyére, nyilván nem vagyok otthon minden téren
Ettől függetlenül áll, amit írtam, a lényegen nem változtat. Más kérdés, hogy most akkor ki ferdít
-
hoffman_
nagyúr
Hát, erre csak azt tudom mondani, hogy amelyik mérnök nem képes letenni egy nyelvvizsgát, az ne is kapjon munkát, mert segghülye - ráadásul nem is mérnök, mert ez nem az az irány, amit el lehet végezni olvasással.
A Suzukihoz hívják tolmácsnak. 400k-s kezdővel.
Teljesen oké- Van az országban 20 ilyen ember, kapjon 400k-t, nem is őt minősítik a "büfészbölcsész" szavak.
De most komolyan. Nem hanyagolhatnánk már ezt a bölcsészezést, meg büfészakozást, mert kicsit már unalmas.
Nyilván nem véletlenül alakult ki. De leírtam, hogy ebben van sztereotípia is bőven, szerintem is.
Én is marhára büfésnek éreztem magam, amikor a boncteremben, agyszeteket turkálva vizsgáztam kizárólag latinul beszélve.
Nem is vagy az ezek szerint.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Crystalheart #12 üzenetére
A bölcsészekről kialakult 1-1 adott szak/képzés miatt egy gyűjtőkalap, amira ráhúzták a büfészak elnevezést - ami valljuk be, esetenként helytálló is. Sokan választják, hogy legyen még 3-5-több évük henyélni, csak ne kelljen dolgozni. Ettől függetlenül persze ott van az a része is, amit te mondasz, te tervezel, amire nem lehet ráhúzni a vizes lepedőt. Az, hogy kiterjed rá az általánosítás, nos, szar ügy
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
Adj hálát érte az égnek
Bölcsészeket már csak a menedzserek tudják talán túlszárnyalni, de lehet hogy még ők sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest