- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
Crystalheart #115 üzenetére
Az
akkoriókori polihisztorság szép dolog, de ez ma már kb kifitelezhetetlen, akkora az információ-mennyiség, amit az embernek be kellene foglalnia. Amúgy lelkes amatőrként én is szívesen foglalkozom mindennel (inkább azért reál vonalon), de most még az is könnyen meglehet, hogy jövőre bölcsészetre adom a fejem...AE
-
ArchElf
addikt
válasz
Crystalheart #109 üzenetére
Vazz, de ha belőled is filmes arc lesz, te is ezeket a megemészthetetlen (feljön egybe, összerágva, mint a bagolyköpet) stílusú művészfilmeket fogod csinálni...
AE
-
selenge
tag
válasz
Crystalheart #88 üzenetére
ott a pont!
nyilvánvalóan az általánosítás erőteljesen rányomja a bélyegét a bölcsészekre, de ha nem lennének bölcsészek, akkor nem szerezné meg a gépész, a könyvelő, az informatikus, és egyáltalán senki a későbbi képzéséhez szükséges általános ismereteket, illetve érettségit... nyilvánvalóan van rengeteg kamuszak pl. turisztika szervező, médiaszervező, meg hasonlók, és természetesen nagy a forgalom minden szakon is, de például az orientalisztika tanszékre főként olyan emberek mennek, akik olyan tudást és értéket hordoznak magukban, illetve szereznek meg, amivel ha nem is közvetlen de hozzá tudnak járulni a társadalmi fejlődéshez, és nem biztos, hogy ebből nekik anyagi bevétele is származik (pl nekem is volt több cikkem ami megjelent újságban)... ebből lehet hogy évek múlva fogok profitálni, a tudás hosszú távú befektetés! ezért nevezik a infos, gépész, stb tudományokat reál irányzatnak, mert ők, bocsánat, most sztereotípia következik, a materiális, kézzelfoghatóban gondolkoznak (pl. pénz)...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Crystalheart #12 üzenetére
A bölcsészekről kialakult 1-1 adott szak/képzés miatt egy gyűjtőkalap, amira ráhúzták a büfészak elnevezést - ami valljuk be, esetenként helytálló is. Sokan választják, hogy legyen még 3-5-több évük henyélni, csak ne kelljen dolgozni. Ettől függetlenül persze ott van az a része is, amit te mondasz, te tervezel, amire nem lehet ráhúzni a vizes lepedőt. Az, hogy kiterjed rá az általánosítás, nos, szar ügy
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
Adj hálát érte az égnek
Bölcsészeket már csak a menedzserek tudják talán túlszárnyalni, de lehet hogy még ők sem
-
Mr X
veterán
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
Hát én sem vagyok villamos-mérnök, de itthon már cseréltem ki villanykapcsolót.
Bocs, nem beszólás, csak adta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest