- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
Crystalheart #115 üzenetére
Az
akkoriókori polihisztorság szép dolog, de ez ma már kb kifitelezhetetlen, akkora az információ-mennyiség, amit az embernek be kellene foglalnia. Amúgy lelkes amatőrként én is szívesen foglalkozom mindennel (inkább azért reál vonalon), de most még az is könnyen meglehet, hogy jövőre bölcsészetre adom a fejem...AE
-
ArchElf
addikt
válasz
Crystalheart #109 üzenetére
Vazz, de ha belőled is filmes arc lesz, te is ezeket a megemészthetetlen (feljön egybe, összerágva, mint a bagolyköpet) stílusú művészfilmeket fogod csinálni...
AE
-
selenge
tag
válasz
Crystalheart #88 üzenetére
ott a pont!
nyilvánvalóan az általánosítás erőteljesen rányomja a bélyegét a bölcsészekre, de ha nem lennének bölcsészek, akkor nem szerezné meg a gépész, a könyvelő, az informatikus, és egyáltalán senki a későbbi képzéséhez szükséges általános ismereteket, illetve érettségit... nyilvánvalóan van rengeteg kamuszak pl. turisztika szervező, médiaszervező, meg hasonlók, és természetesen nagy a forgalom minden szakon is, de például az orientalisztika tanszékre főként olyan emberek mennek, akik olyan tudást és értéket hordoznak magukban, illetve szereznek meg, amivel ha nem is közvetlen de hozzá tudnak járulni a társadalmi fejlődéshez, és nem biztos, hogy ebből nekik anyagi bevétele is származik (pl nekem is volt több cikkem ami megjelent újságban)... ebből lehet hogy évek múlva fogok profitálni, a tudás hosszú távú befektetés! ezért nevezik a infos, gépész, stb tudományokat reál irányzatnak, mert ők, bocsánat, most sztereotípia következik, a materiális, kézzelfoghatóban gondolkoznak (pl. pénz)...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Crystalheart #12 üzenetére
A bölcsészekről kialakult 1-1 adott szak/képzés miatt egy gyűjtőkalap, amira ráhúzták a büfészak elnevezést - ami valljuk be, esetenként helytálló is. Sokan választják, hogy legyen még 3-5-több évük henyélni, csak ne kelljen dolgozni. Ettől függetlenül persze ott van az a része is, amit te mondasz, te tervezel, amire nem lehet ráhúzni a vizes lepedőt. Az, hogy kiterjed rá az általánosítás, nos, szar ügy
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
Adj hálát érte az égnek
Bölcsészeket már csak a menedzserek tudják talán túlszárnyalni, de lehet hogy még ők sem
-
Mr X
veterán
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
Hát én sem vagyok villamos-mérnök, de itthon már cseréltem ki villanykapcsolót.
Bocs, nem beszólás, csak adta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest