- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Motorola is Air mobillal készül
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Három szakmája van (sokunknak egyébként itt a fórumon szintén van jópár, de érdekes módon mindig bölcsészeket látok ezzel kérkedni
), az egyik csak jó lesz valamire
Egyébként lehet ezeket pénzért kamatoztatni, de ez eléggé egy "niche market", nagyon (tényleg nagyon) jónak kell lenni benne, hogy pénz is álljon a házhoz. -
selenge
tag
úgy látszik nem értetted amit mondani akartam, nem a pénzkeresés a lényeg, van elcsépelt közhely: "a tudás hatalom" - de nem feltétlen a hatalom a megfelelő szó... arra gondolok, hogy volt pár általános iskolás tanítványom, íjászatot tartottam nekik, eleinte minden edzés előtt egy egy magyar illetve keleti nomád mesét, regét mondtam el nekik, aztán egyre jobban érdekelte őket és komolyabb(természetesen az ő szintjükön) történelmi dolgokba is belementünk (a történelem tanár nem feltétlen örült ennek, mert ő még mindig a finnugor - sic- elméletnél volt leragadva)
szóval azt az érzést amit az ad, hogy a gyerekek, vagy akár felnőttek csüngenek a szavaidon, és a világot kizárva figyelnek rád (és meg is értenek) azt semmi pénz nem váltja ki
volt egy(azaz 5) gépészmérnök szomszédom, aki egyszer belenézett a tanulmányaimba, és azt mondta hogy ezt ő képtelen lenne megtanulni: hasonló szöveget látott
természetesen én meg a matekhoz, fizikához vagyok láma (bár azért tudom, hogy leesik a holdon a toll, az emberek sem repültek el, csak könnyebbek voltak)
azt, hogy nem tudják ki volt Eötvös Lóránd, sajnos a mai oktatás szutyka... az érettségis felvételit is marhaságnak tartom, és az egész bolognai rendszert is, ha ezt 10évvel ezelőtt teszik fel az ELTE-n, azért más arányok keletkeztek volna...
a magolásról meg annyit, hogy én sosem voltam jó tanuló, sportoltam, heti 12 edzésem volt, szar érettségim, de az egyetem 120 pont volt a ponthatár és 120al vettek fel (én még felvételiztem nyelvből, történelemből), illetve ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy akkori párom teljesen el volt keseredve hogy nem lett olyan jó az érettségije (szt.Margit gimnázium - elit), ellenben nagyon sok kitűnő lett, mert rengeteg volt a magolós, és ott azt követelték meg, viszont ő volt az egyetlen akit oda vettek fel ahova szeretett volna menni!!! és voltak egyéni gondolatai!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Hisense LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest