- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Ha 100körül érne ide akkor nagyon jó árban van. Erős a hardver és szerintem a Bada is versenyképesnek ígérkezik. Csak így tovább Samsung.
-
AMD Power
titán
Ilyen szortimentet meddig tud követni a Nokia? Vagy akár az LG?
-
AS
félisten
Samsung Wave a világ első HD film lejátszós készüléke.
2. meg Samsung Galaxy S lesz. -
fairi
őstag
látszik a képeken hogy nem lesz rossz s-amoled.....
amoledet ahsználok,tudom mikor menyire látható vagy nem látható..
eddig látott s-amoled képek alapján megérdemli abizalmat,persze végső szót az első tesztvideók,és felhasználói tapasztalat mondja ki...nem mondtad hanem finoman sugalmazod, az s8000 bukásából leírod a gépet..
mindig hozzá jutunk ki...
bada videókon elég béta volt,jó pár dolog nem is mükődött,ahhoz képest nem volt lassú... -
Wa2x_
veterán
Csatlakozom az előttem szólókhoz, alma agyonverve...
Jó lesz ez mindenképp, csak az a kérdés mennyi progi lesz hozzá és milyen hamar? I9000 is milyen jó már.... most néztem. -
plus44
veterán
Mondtam egy szóval is, hogy lassú lesz? Tény, hogy láttam videót, ahol nem volt gyors, közel sem annyira, amennyira azt az 1gigás proci indokolná, ráadásul nem minden a proci, indokoltam is az előző post-omban. A S-Amoled-ről meg minek nyilatkozzak mikor még nem is láttam előben? Képről döntöd el hogy jó vagy sem, meg a marketing maszlagból?
-
AS
félisten
Igen a HD filmet röcenés nélkül lejátssza.
Köszenheti a a8 1 ghz procinak ami , 30 % al gyorsabb mint nexus one vagy a destire procija.
Piacon leggyorsabb proci.
-
joey04
titán
szerk: inkább semmi.
leírtam, hogy nekem mi a véleményem. nem tetszik, sajnálom. ettől még változni nem fog. pl hogy sarkosan fogalmazzak: az én szememben egy rakás hulladék a wave menüje, egy sensehez képest, ha gyors, ha lassú. vagy az sem érdekel egy picikét sem, hogy viszi a hd videót. semmit nem ér nekem
-
fairi
őstag
"kivéve videó, abban gyenge, tény."
ez nem szempont ez meghálálja a jobb proci,igaz még a 3,3 egérmozi,de TV kábel esetén már nem is rossz dolog"a sense meg csúcs. persze akinek ez nem fontos vegye a wavet"
TW 3-ról mindent NEM tudunk de már zsigerből leírtad..öhhöm...
homescreenje logikája alapján hasonlít a sensére..
10 oldal,arra 1-2 widget rakható ki nem lehet egymásra halmozni mint a tw2-nél...widgetmanager se jön be kénytelen kelletlen mint tw 2-nél...
lapozás folyamatos.nincs lag mint a tw 2-ben..
igaz egy hosszú kép az egész..sense és tw3 közt videó alapján(!!!!) nincs nagy különbség,és használati tapasztalat meg még nincs badáról..
talán nem kéne még azelőtt szétfikázni amíg nem tesztelik a mobilarenások vagy pár felhasználó élmény nem jön...
-
fairi
őstag
HD filmeket le tud játszani,vagy jobb minőségű dvixeket konvertálás nélkül legend procija?
de az jobb 3D játékok is meghálják az erősebb procit...
persze ez a badánál jövő szava még..fél év minimum...s8000 800mhz-ese egy gyárilag overclockolt s3c6410,s8500 badában meg cortex a8 lesz...
nagyon el kell szúrnia vmit a samsungnak h ne legyen ilyenen normális sebesség,de említhetjük az 512 mega ramot is..legendet nem tudom hol lehet megnyomkodni még nem teszik ki mindenhova..új cucc..
speedshopba nem rég voltam,de teljesen leépítették a tapizós részleget,még nexus se volt,de semmi érdekes...
acer s100-at tudtam megnézni,de nem fogott meg...super amoled ígéretesnek tűnik,nem csak marketingrizsa..
azért nem vagy semmi..
mondod?super amoled milyen azt majd meglátjuk,de már a végleges készülék sebességét szinte elkönyveled(utalni próbálsz rá) h döcögős lesz... -
plus44
veterán
Nem a számok számítanak, hanem a valóság. (pl házon belül rengeteg samu a maga szuper TW 2.0-jával, csak nyomták alá a 800as procikat, de minek...). Itt van a Legend, javaslom nyomogasd meg, hogy azzal a "gyengébb hardverrel" hogy muzsikál. Super-Amoled-et majd megnézem élőben milyen, addig nem mondom, hogy nagyon jó, a bt 3.0-val meg sokat nem érsz még...
szerk.: Akkor most én vagyok Joey 2
-
joey04
titán
nekem nagyon sok(k). kiindulva abból, hogy mennyi egy HTC Legend.
én már nem azt nézem, milyen hw van benne. Gyors? igen. Akadásmentes? igen. Ott a dia2 még szarabb procival, és sok jóval erősebb gép elbújhat mögötte. kivéve videó, abban gyenge, tény.
a unibody aluház pedig sokaknak többet ér, mint a bt 3.0. valami elmondhatatlan az a minőségérzet. a sense meg csúcs. persze akinek ez nem fontos vegye a wavet
-
fairi
őstag
legend hardver tekintetében gyengébb.így olcsóbb
qualcomm 7227 sokat nem kérhetnek el...
régi amoledet is utánad hajigálja a samsung...(nagy tömegtermelés mehet belőle,sok készülék használja,ontják agyártósorok)
ha így nézzük nem is olyan olcsó...superamoled tartalmaz pár fejlesztést,amit meg kell fizetnie a samsung wave vevőnek, bt 3.0 license és ára nem tudom menyi lehet...
-
GALARDO
addikt
válasz
Quasi_modo #24 üzenetére
már rég agyonverte az almát
Végre hallhatom ezt a mondatot más szájából is(a másik az enyém de nem merem megemlíteni mert agyonvernek az alma imádók).
-
gomsad
csendes tag
Javaslom eldar murtazin cikket elolvasni róla és a videokat megnézni.
-
fairi
őstag
persze jön majd a winmo 7 horroráron,meg hasonlók...
samsungokra jellemző a szép áresés,lsd s8000,az is 100k felett kezdett most bőven megvehető 70k alatt is...
fél év múlva se fogják utánad dobálni a gigahertzes szupergépeket 100k alatt...
ez tuti le fog 100k alá esni a gsm boltokba... ha már Ausztriában 380euroért hirdetik..tény és való aki fél év múlva úgy áll majd hogy van 150k egy mobilra annak tuti nem lesz ez alternatíva!
-
fairi
őstag
kezdő rá..
de lesz benne modern,erős proci(cortex-a8),újfajta kijelző,BT 3.0,több mint 512MB RAM,
ha sony ericsson lenne akkor 180k alatt meg se állna..113 teljesen jó ilyen hardvernek bevezetőárnak,sőt linkelve volt h 379 euros áron van...
persze igaz a bada os-ról még sokat nem lehet tudni,egész vmi lopott vacaknak néz ki...
fél év múlva jó vételek közé eshet....
-
Norbi21
senior tag
Szerintem ez nem ennyibe fog kerülni sajnos mire ideér. Maga a specifikáció számomra szimpatikus, tényleg kérdés, hogy mit tud ez az új oprendszer, és azt milyen sebességgel.
-
joey04
titán
113k?? az nagyon sok
-
Harlek
tag
Kíváncsi vagyok végleges OS milyenre sikerült ezzel a hardverrel. Mert ár és leírás alapján szerintem baromi nagyot dobbanthatna ez a teló, még az én kis érdeklődésem is felkeltette.
-
Scenic
tag
Nem én hasonlítom a JET-hez a cikkben írták így. Persze ott az van, hogy alaposan felturbózott, de én olyan sok turbót nem látok, Super AMOLED? Nagyobb proci? Wooow!!!
Nekem a videókon döcögősebbnek tűnt, mint egy Androidos gyengébb procis Spica. Ok persze az béta szoft volt, de 110-et akkor sem adnék érte (nem még többet), 100x inkább egy HTC Legend ugyanezen árba...
-
Scenic
tag
Sok ennyiért, pláne ha a JET-hez hasonlítják a vasat, amit lehet már 62 ezerért is kapni. Ennyit szvsz nem érhet egy bébikorú oprendszer, de gondolom meg akarják lovagolni az újdonság hullámát!
-
amanoba
őstag
napafff...de mire ideér biztos nem ennyi lesz..
-
balintXD
tag
A Geizhals oldalára jóval kevesebbért, 379 euróért (100 ezer forint) került ki a telefon!
-
Vtwo
senior tag
Az mai árfolyamon kb. 113e ft.Korrekt kezdőár szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Már rendelhető a Samsung első Bada OS alapú készüléke, a Suber AM-OLED kijelzővel szerelt Wave S8500.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Suzuki topik
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest