- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
látszik a képeken hogy nem lesz rossz s-amoled.....
amoledet ahsználok,tudom mikor menyire látható vagy nem látható..
eddig látott s-amoled képek alapján megérdemli abizalmat,persze végső szót az első tesztvideók,és felhasználói tapasztalat mondja ki...nem mondtad hanem finoman sugalmazod, az s8000 bukásából leírod a gépet..
mindig hozzá jutunk ki...
bada videókon elég béta volt,jó pár dolog nem is mükődött,ahhoz képest nem volt lassú... -
fairi
őstag
HD filmeket le tud játszani,vagy jobb minőségű dvixeket konvertálás nélkül legend procija?
de az jobb 3D játékok is meghálják az erősebb procit...
persze ez a badánál jövő szava még..fél év minimum...s8000 800mhz-ese egy gyárilag overclockolt s3c6410,s8500 badában meg cortex a8 lesz...
nagyon el kell szúrnia vmit a samsungnak h ne legyen ilyenen normális sebesség,de említhetjük az 512 mega ramot is..legendet nem tudom hol lehet megnyomkodni még nem teszik ki mindenhova..új cucc..
speedshopba nem rég voltam,de teljesen leépítették a tapizós részleget,még nexus se volt,de semmi érdekes...
acer s100-at tudtam megnézni,de nem fogott meg...super amoled ígéretesnek tűnik,nem csak marketingrizsa..
azért nem vagy semmi..
mondod?super amoled milyen azt majd meglátjuk,de már a végleges készülék sebességét szinte elkönyveled(utalni próbálsz rá) h döcögős lesz... -
fairi
őstag
persze jön majd a winmo 7 horroráron,meg hasonlók...
samsungokra jellemző a szép áresés,lsd s8000,az is 100k felett kezdett most bőven megvehető 70k alatt is...
fél év múlva se fogják utánad dobálni a gigahertzes szupergépeket 100k alatt...
ez tuti le fog 100k alá esni a gsm boltokba... ha már Ausztriában 380euroért hirdetik..tény és való aki fél év múlva úgy áll majd hogy van 150k egy mobilra annak tuti nem lesz ez alternatíva!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gmail
- Óra topik
- Autós topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen TV-t vegyek?
- Opel topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest