- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kenan Birkan
csendes tag
Hello!
Nekem az óra a kijelzőn felül is látszik kicsiben (jobb felső sarok), és alatta is nagyobb módban, és nem tudom kilőni onnan az istenért sem. Az opciókban ott van hogy mód, és stílus, de csak a stílust lehet állítani, kilőni nem. A kérdésem az, hogy: ez gyári hiba a 2db óramegjelenítés, vagy nem. Utóbbi esetben valami tipp hogyan tudom kilőni? Van még valaki, akinek ue. a gondja?
"Néma gyereknek anyja se látja fától az erdőt." :)
-
Forestjo
senior tag
válasz kadettmester #417 üzenetére
Köszi a választ!
Nem, az eredeti gazdájától kaptam egy jó tippet. A gyorshívás gombjának a számát jeleníti meg. Nagyon okos és informatív. Én még ilyennel nem találkoztam okos mobiloknál sem.
De köszi a választ.De nézem ezt a telefonkönyvet, a szerkesztésen belül az "adatok hozzáadása" alatt egy seregnyi pluszt lehet hozzáadni - ha jól nézem még az "üzenet jelző hangot" is személyre lehet szabni???
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Forestjo
senior tag
Valaki tud-e infóval szolgálni?
A telefonkönyvben némely számnál, a szám előtt és a szám típusát jelző piktogram után (tehát a két rész között) feltűnik egy jelzés, amit nem tudok értelmezni. Úgy néz ki, mint egy Opel kocsi orrán lévő villám, csak nem fektetve, hanem majdnem állított helyzetben és rögtön mellette (jobbról) egy kis szám 2 vagy 3, esetleg 8 vagy 9-es.A hívásnaplóval nem hinném, hogy kapcsolatos lenne, mert nem a hívások számát jelöli, de azt sem értem, hogy miért csak néhány számnál. A majd 300 tételből csak kb. 10-ben van ilyen.
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
monti17
csendes tag
sziasztok. valaki tudna segíteni hogy itthon hogyan tudnám függetleníteni ezt a kis telócskát? vagy mindenféleképpen vmi gsm bolt a nyerő megoldás? köszi
-
Nagya21
addikt
válasz kadettmester #411 üzenetére
Hali!!
Én a T-home-nál vettem, ott csak a Soul volt.
Eccerü az azonosítás A sima u800 3.2-es kamerával van szerelve.a Soul 3megással.
(a leirás alapján)Mondjuk a telefonguru néha olyan böszmeségeket irkál, hogy még:igenis van a Soulban magyar menü.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
kadettmester
tag
Üdv!
Az lenne a nagy kérdésem, hogy létezik-e U800 és U800 Soul. Mert
eszerint igen, és nem kis különbségek vannak.
Ha létezik a két modell, akkor a burkolatban, készülékházban is van különbség?Köszi előre is!
Üdv: km
-
the_sam
csendes tag
Azóta már megtaláltam...
A föld megtelt, mindenki menjen haza!
-
the_sam
csendes tag
Nekem nagyon bejön a teló, praktikus és egyszerű ez kell nekem...
De nem tudjátok mi a gyári telefonjelszó?Mert a kiskönyvébe én látom...A föld megtelt, mindenki menjen haza!
-
bodi--
csendes tag
Sziasztok! SOS kellene nekem egy használható német-magyar, magyar-német szótár az U800-asomra. Ha van, akkor telepítési instrukciókat is szívesen fogadok és linket a letöltésre. Előre is köszönöm! Üdv! B.
-
Ritka90
csendes tag
Helo Én azt olvastam,h ez a telefon az u800 soul b nem mgyar menüs ugye ez nem igaz?
-
bazso29
aktív tag
Micro sd hc kártyát milyen sebességgel ír/olvas? Szeretnék bele egy méreteset, de ha olyan lassan kezeli, mint a belső memóriát akkor felejtős. Vagy csak nálam van valami beállítási hiba és azért nem megy usb 2.0-ként?
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
Wictor
őstag
válasz DX Szabi DX #403 üzenetére
Helló! Itt egy példa.
-
DX Szabi DX
csendes tag
Hello.Uj vok errefele de lenne egy kerdesem:erre a Samsung u800 soul b-re hogy lehet jatekokat felvenni.
-
-KoKeSz-
tag
Szia!
Én olvasgattam már vele Word, Excel és Power Point fájlokat...PDF -et is (bár az nem office).
Tudja kezelni ezeket, de nem erre van kitalálva kis kijelzője miatt...Egyébként zoom van benne szóval szépen el lehet olvasni mindent. Csak többet kell nyomkodni ugye.
A túl nagy méretű (nálam ez 20 megás volt) pdf -et nem nyitotta meg. -
tigara
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ezzel a telefonnal kapcsolatban, hogy az office programok által támogatott doksikat meg tudja-e nyitni? Karácsonyra szeretném vele meglepni a barátomat és jó lenne ha lenne rajta ilyen alkalmazás. -
t.rex
csendes tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy miért úgy csöng a telefonom, hogy az első 2-3 másodperc halk, és csak azután vált át normális hangerőre. Pedig normál csengésre van állítva, nem pedig hangosodóra.
Előre is köszi
-
-KoKeSz-
tag
válasz silencio #397 üzenetére
Szeva!
Nekem is megtörtént ez a dolog, hogy a középső gomb elhagyta a telefont, de szerintem ezt említettem nemrég itt...
Én a t-mobile-nál vásároltam anno, és oda vittem vissza. Azt nem kérdeztem mivel, hogyan csinálták, de azóta is stabilan fenntvan... Az, hogy Te telenyomtad mindenféle játékkal szerintem senkit sem érdekel még ha márkaszervízbe is kerül. Ha garanciás inkább vidd vissza, hadd legyen az ő gondjuk miként csinálják meg. -
silencio
csendes tag
válasz -KoKeSz- #393 üzenetére
Köszi, azóta már végignéztem a netet tüzetesen, és míg symbianra el vannak kényeztetve a júzerek, JAVA-ra igen szolid a felhozatal. Gyakorlatilag egy, azaz egy programot találtam, beszédes "Mobile PDF" néven, de azt három verzióban. Jelenleg ott tartok vele, hogy ha nem lenne rövid hajam, már kitépkedtem volna, mert ezzel odáig sem jutok, hogy használni tudjam. Egyszerűen nem tudom vele megtaláltatni a PDF-eket. Lassan feladom. Úgyis megkezdik nálunk is lassan az Amazon Kindle árusítását, inkább összekuporgatok rá 65ezret...
Kezdhetném mondjuk azzal, hogy eladom a telefont. Mert a drágám tegnap elvesztette utolsó pozitívumát is a szememben, nevezetesen megcsúnyult. Neeem, nem bántottam, ilyen jó dolga nálam még telefonnak nem volt. Zsebre is csak a hozzá vásárolt bőrtokban teszem, így egy karcolás sincs rajta. Viszont a navigáló gomb úgy gondolta, ő már nagy navigálógomb lett, és elhagyja a szülői telefont... Konkrétan lejött. Ahogy olvastam, ez is csak egy, a kedves típushibák tömegéből, szóval annyira meg sem lepődtem. Tudom, lehetne nagyobb baj is, mondjuk felrobbanhatna, vagy ilyenek, csak kurv@ bosszantó.
Most kicsit tanácstalan vagyok: fogjam magam, szépen tisztogassam meg óvatosan alkohollal az alapot, majd valami speckó pillanatragasztóval javítsam otthonilag, vagy garanciában vigyem inkább vissza Pestre? Mert ha a faszi is csak teknokollal kenné meg, akkor inkább csinálom magamnak, mégis jobban bízom abban. Vagy szerintetek elküldi ilyenkor márkaszervizbe? (Mondjuk azzal meg az a móka, hogy szervízkóddal már telenyomtam mindenféle nem 100%-ig jogtiszta játékkal... )
Mit mondanátok
-
kalimpa
csendes tag
válasz -KoKeSz- #197 üzenetére
üdv!!!
tegnap vettem meg ugyanis ezt a telefont én is!!! Nincs vele semmi problémám, nagyon jól néz ki, szép a kijelzője, egyben van ez a telefon!! Annyi lenne a problémám, h t-mobilos előfizetéssel vettem, és mikor bejövő hívásom van mindig ismeretlen számot ír ki!!nem tudom mi lehet a probléma?
kérlek benneteket, ha tudtok segítsetek nekem!!lui76! Szeretném megkérdezni, hogy megoldódott-e már ugyanez a problémád??
-
-KoKeSz-
tag
válasz silencio #391 üzenetére
Esetleg egy Java-s PDF olvasó program (ami nagyobb méreteket is beolvas) segíthetne...Java-s programot nem nehéz rá telepíteni, csak nem tudok olyat amit erre jó, de neten lehet keresni, biztos létezeik már...ezt énis ki akartam már probálni csak még nemn jutottam el odáig h foglalkozzak vele...
Ha így se lehetséges valamiért, akkor nincs más ötletem...
[ Szerkesztve ]
-
norbi333
csendes tag
Samsung U800 soul telefon újszerű állapotban eladó! Érdeklődni: nyam@citromail.hu
-
silencio
csendes tag
Sziasztok!
Szűk két hónapja vagyok egy U800-as boldog tulaja, amiből csak a "boldog" nem teljesen igaz...
Tudnék most itt panaszkodni sokat, hogy mi a bajom vele (talán leginkább az, hogy SE k700, és k750-ről váltottam, és el lettem kényeztetve általuk), de sajnos nem tudom gyűlölni, mert egyszerűen gyönyörű, nah.
De mindegy. Most a lényeg:
Nagyon szeretném a telefonom PDF fájlok olvasgatására használni (többek közt ezért is vettem ezt), de a rajta lévő program egyszerűen . Egyszerűen nincs olyan kis PDF-em, amit fel tudnék tenni a telóra, és nem reklamálna, hogy "a fájl túl nagy"... Szóval kellene nekem egy valóban használható alkalmazás rá. Van ötletetek? -
speedy-x
csendes tag
helló!Any videó konverter progit használom csak az a baj hogy, nem tudom beállítanani a nyelvet !nem tudjátok hogy kell?
-
Bisof
csendes tag
én lecseréltem egy sony ericsson-os fülesre mert ezt a samsung fülest nem tudtam normálisan beerőszakolni a fülembe. az AKG nagyon jó, tesóm olyat használ pontosabban használt, mert egy hónap alatt elromlott neki. remélem neked nagyobb szerencséd lesz .
-
DjKoxi
senior tag
Sziasztok! Nemrég vettem én is egy ilyen telot szeretnék kérdezni valamit.
Használja valaki másik fülhallgatóval a telefont? Nekem a gyári szinte semennyi mélyhangot nem ad. A SE K800i-től szebb hangja van de a Sharp 550SH hangját meg sem közelíti sajnos. Érdemes venni vmilyen komolyabb fülest hozzá?
Az sms névlistát ki lehet vhogy törölni?
Köszi a segítséget előre is.
-
Petyka3
aktív tag
Érdekelne, hogy állítsam be a készüléket, hogy az ékezetes karakterekkel rendesen bánjon, ha nyomok mondjuk egy Á betüt, nem büntessen a kütyü, hogy nem lehet 160 karakter az iromány.
Ahogy írtátok régebben Üzenetek/beállítások/szöveges üzenet/küldési opcióknál kellene állítani. De itt nekem csak hálozatválasztás, válaszutvonal, kézbesítési jelentés, másolatot megtart opció van...:S
Mondjuk most frissítettem nemrég, és az előző firmet/pannonos/nem néztem, hogy lehet-e ékezetes, ill. normál karaktert választani, de tény, hogy a pannonos szoftal ilyen problémám nem volt... -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nem tom a hálózati beállításoknál az U800-at GPRS-re beállítani,pedig jó lenne!
Tudna ebben valaki segíteni?Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
tud valaki segíteni. előfizettem a MobileWeb Basic-ra a Vodánál,de nem tom,milyen beállításokat kell eszközölni,hogy legyen is netem a mobilon.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
South Velen
addikt
Ez a füles egy szar! A kihangosított zenehangereje még gyengébb, az E950-em fülessel kb 3x, kihangosítva kb 5x tud többet, és szebben is szól. Hova fejlődünk? Még szerencse, hogy átalakítós a füles.
Idézet a tesztből:
A fülhallgató minősége egyébként kiváló
Kiváló, meg pofásan is néz ki, csak épp max hangerőn tud annyit, mint az eddigi Samsungjaim minimumon : ) De több mély is van az E950-nél.
Szóval 99Ft-os kategória, mint ahogy a kihangosító hangszóró is a zenélő képeslapokból került át : )[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Valaki mondja meg a telefonzár kódját,mert le szeretnék zárni a telómba dolgokat,de nem tom mi az alap pass
-
mona0106
csendes tag
Ez oké. Csak ott az összes mindenkire lehet beállítani hogy ha sms jön, akkor melyik hang legyen. De nekem az kellene, (ha tudja a telefon), hogy monejuk van 10 ember, aki mindenkit jelent. A 10ből 9nek ugyanazt akarom. Viszont egy embernek egy külön, másik jelzőhangot, hogy tudjam tőle jött az sms, nem a többiektől.
-
cellpeti
nagyúr
válasz mona0106 #377 üzenetére
Lehet SMS hangot megadni.
Menü -> Beállítások -> Telefonprofilok(itt kiválasztod,hogy melyik profilt akarod) -> Opciók -> Szerkeszt -> Itt rámész a borítékra,az oldalra nyíllal -> lefele 1et és ott van,hogy üzenetjelző hang(itt lehet csak beállítani)
Remélem sikerül megtalálnod!
-
mona0106
csendes tag
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni. A problémám a következő. Egy embernek szeretnék külön csengőhangot, hogy elüssön a többitől, valamint külön sms jelzés hangot. A csengőhang az sikerült. Most nem tud a telefon külön sms hangot adni valakinek, vagy csak én nem jövök rá hogy kell? Köszönöm a segítségeteket!
-
tw
csendes tag
Hali!
A helyzet a következő: Samsung progival látja, de nem engedi létrehozni a games mappát mert már egyszer csináltam de nem látom... akkor ez most hogy?? remélem lehet orvosolni.... -
tw
csendes tag
az az igazság hogy semmilyennel. csak azóta csinálja mióta tettem bele kártyát. nem vágom mi lehet
-
tw
csendes tag
Sziasztok! ha valakinek lenne valami ötlete miért nem látja a telefonom egygigáját a pc kérem jelezze.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Igen bejön nekem ez a teló,de lenne pár kérdésem. Mekkora memkarit tud befogadni(1,2,4,8GB)?
Jobb mint egy Nokia? Le ehhez a készülékhez bármiféle Java alkalmazást,vagy esetleg külön témákat letölteni?Tigris, tigris, csóvafény...
-
Preferia
csendes tag
Köszönöm, közben pont ezzel a programmal sikerült átkonvertálnom megfelelően Fájlegyesítésre meg másoknak is bátran ajánlom a Boilsoft Video Joinert, nekem pikkpakk összerakta a 4 db mp4 fájlomat.
-
Preferia
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom megoldani azt, hogy a dvd ről telefonra átrakott filmet ne darabokban, hanem egészben játsza le?Egyesítenem kellene a fájlokat? Vob fájlok egyékbént. De hogyan?
-
MODERÁTOR
-
-KoKeSz-
tag
Mindkettővel volt dolgom, ezzel is meg a 5310essel is.
Zenében, zenei hangzás minőségben a Samsung gyári füles magasan veri a Nokiát az tuti!
És amugy olyan gyári csatlakozó jár hozzá hogy bármilyen szabvány jack dugós fülest bele lehet dugni.Zenében magasan veri a Nokiát, mármint az 5310est.....ha fontos a hangzás minősége.....
-
MODERÁTOR
-
Pipu
csendes tag
sziasztok!
szerintetek ez a jobb vétel vagy a nokia 5310? igazából telefonálás mellett zenehallgatás lenne a fő funkció, és nem tudom,h megéri-e a sok plusz az u800ban. -
stichus
tag
2 kérdésem lenne:
1. azt nem lehet vhogy beállítani, h üzenetet telefon memóriába mentse alapból?
2. az üzemmódokat nem lehet átnevezni? -
flippendo
csendes tag
Sziasztok!
Nekem pink színben van ez a telefon és a kislányom nekiállt az előlapról lerágni a mázat (pedig csak 5 foga van)... Nem tudjátok, hol tudnék szerezni hozzá előlapot, esetleg ebben a színben dummy (játék, makett) telefont?
Köszi!
-
Rómeó
aktív tag
válasz -KoKeSz- #353 üzenetére
Szia
érdekelne,hogy javították-e gariba?
továbbá az is,hogy milyen üzeneteket kapsz,g maps használatakor?
Egyébként gps,nélkül is meglepően pontosan navigál.Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
Preferia
csendes tag
Én türelmes típus vagyok, nem kockáztatok. Nem hiszem hogy olyan horribilis összege lenne egy ilye szoftverfrissítésnek. Vagy tévednék?
-
Rómeó
aktív tag
válasz Preferia #352 üzenetére
Nagy valószínűséggel igen!! az enyém is garos lenne még elvileg(6 hó) de nem bírtam ki,hogy ne csináljak rajt firmware frissítést.
Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
-KoKeSz-
tag
Na előjött egy igencsak siralmas hibája ennek a telefonnak...bár azt hiszem már valaki említette lentebb...
A középső négyzet alakú gomb egyszerűen leesett, gondolom a ragasztás elengedte...Ez azért elég szomorú...kíváncsi vagyok javítják e garanciába...................nagyon remélem!
-
Rómeó
aktív tag
válasz Preferia #350 üzenetére
Szerintem elég,ha a képet bemásolod az album mappájába,
a szoft frissítésért,pedig kár fizetni,nagyon egyszerű,és kb:5perces művelet.Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
Preferia
csendes tag
Még egy kérdés. Hogyan tudom beállítani egy képet albumborítónak? Hogy mikor hallgatom az adott számot, az adott kép megjelenjen?
-
Preferia
csendes tag
válasz -KoKeSz- #348 üzenetére
Köszi. Csak azért raktam nagyobb felbontásra, mert a korábbi hozzászólásokból úgy vettem ki, hogy lehet. De akkkor sajnos mégsem.
Egyébként kártyafüggetlen a telefonom. Ilyenkor csak márkaszervízben vagy pl a pannonnál is tudom frissítettni a szoftvert? Körülbelül mennyibe kerül egy ilyen frissítés?[ Szerkesztve ]
-
Preferia
csendes tag
Segítségre lenne szükségem. Fentebb olvastam hogy kell videót megfelelően konvrtálni ahhoz, hogy fusson a telefonon.Csakhogy nekem nem sikerül hiába próbálkozom. Az any converter pro-t is használtam.
Hiába tömörítem mpeg4be, 320*240 es felbontásba, azt írja ki, nem támogatott formátum. Mit csinálok rosszul? Már kicsit idegesít hogy nem megy.
Előre is köszi -
question man
tag
A telefon úgy nagyjából bejött de még kicsit szokatlan az viszont kicsit idegesítő hogy a wap-ot nem nagyon lehet használni rajta se az elvira se a samsung saját wap oldala nem hajlandó üzemelni és nem értem miért leszedtem egy operaminit de az meg csak net-ként akar üzemelni és nem hajlandó wapolni valakinek ötlet
a számítógépek füsttel működnek
-
lancer77
tag
válasz question man #343 üzenetére
Én ha jól tudom alapból olyan,nem a kép méret miatt.
-
question man
tag
Abban tudna valaki segíteni hogy ha egy névhez hívó képet rendelek akkor miért van hogy az adott személy hívása esetén a kép egy nagyon apró kis 3*2 centis kép ként jelenik csak meg a kijelzőn amiből persze szinte semmi nem látható? át lehet ezt állítani amúgy sima 640*480-as képet tettem be netán ez lenne a gond
előre is köszia számítógépek füsttel működnek
-
bence1155
csendes tag
Szerintetek jó ez a mobil, vagy költsek jóval többet és vegyek u900-at?
A válaszokat elörre is köszönöm. -
Happy187
tag
Üdv mindenkinek! Egy népszerű problémával állok szemben: beázott a telefonom. Működésileg semmi probléma nem jelentkezett még, de a kijelzője.. hát mit mondjak olyan az alap teljesen fehér háttér mintha egy felhős kép lenne berakva, szóval mindenféle sötétebb árnyalatú foltok éktelenkednek rajt. Szerintem a kijelzőt védő üveg, é a kijelző közé folyt be... létezik ilyen? Szétszedtem amennyire tudtam (ugyebár csak az elő és hátlapot tudtam leszedni), állt fél napot, de nem történt semmi különös. Tudja esetleg valaki, hogy mit lehet vele kezdeni? ki fog száradni belőle valaha? vagy ez már végleges károsodás? Szervíz esetleg? A tippeket előre is köszönöm.
-
footy
addikt
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban:
-Használja valaki HSDPA modemként a telót?
Érdeklődnék hogy egyszerű-e összehozni a számítógéppel? (Bluetoothon keresztül is megy vagy csak adatkábellel?)
-Usb-n keresztül töltődik-e? -
AS
félisten
Itt a nagy teso
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ezzel a készűlékkel kapcsolatban, hogy lehet-e Outlook-kal szinkronizálni?
Erre vonatkozóan sehol nem találtam említést.
Előre is köszi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-KoKeSz-
tag
válasz ilyen_85 #161 üzenetére
Ezt már régen tárgyaltuk, de nemsokára lejár a garancia a telefonomon és érdekelne hogy mi kell ahhoz hogy "megbuheráljam"???...gondolok itt kábelre, szoftverre stb.
Idegesít, hogy állandóan felhozza azokat az üzeneteket JAVA-s Google maps használatakor.
Ha meg tudnám "buherálni" vennék hozzá egy bluetooth-os GPS vevőt és lehetne használni navigációnak...[ Szerkesztve ]
-
papi77
addikt
-
bence1155
csendes tag
valaki meg tudná nekem mondani h mekkora memória kártyát lehet a felefonba tenni?
8gb-osat olvassa? -
Grim666
tag
Előző hsz.-ekben több formája is le van írva, tessék elolvasni, hajrá.
Vmeik hsz.-ben vki feltette a kérdést hogy az U800 és az U800 Soul b ugyanaz-e, erre én is kíváncsi lennék ugyanis ezt megkérdeztem a GSM boltban és ott nem tudtak rá válaszolni csak kamilláztak, a magentásnál azt mondta a srác hogy az 2 készülék, Pannonnál meg azt hogy az egy és ugyanaz, akkor most mi van?!
[ Szerkesztve ]
-
leftyke
aktív tag
Meg még egy kérdés azt tudom hogy lehet témát szerkeszteni de azt nem tudom hogyan lehetne. Ha valaki tudja köszönöm a segítséget. Milyen program kell hozzá?
-
leftyke
aktív tag
Sziasztok. Hogyan lehet a telre játékot varázsolni?
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Sikerült szert tennem egy ilyen telefonra. 4 napja van meg, de eddig nagyon bejött.
Viszont lenne egy kis problémám.Meglehet-e valahogy oldani, hogy amikor zenét hallgatok, akkor amikor a telefon a zsebembe van, és rajta a billentyűzár, lehessen számot léptetni. Esetleg valami firmware mod, h. ha hosszan nyomom a hangerő gombot, ne lenémítson, hanem számot ugorjon?
Az is jó megoldás lenne, ha lehetne hozzá szerezni egy olyan headsetet, ami tud számot léptetni (mint ami a Sony Ericssonnál is működik). Sajnos én még nem találtam olyat, lehet nem is gyárt a Samsung ilyet..
-
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
Ki milyen tokot használ hozzá? Milyet lehet kapni hozzá és hol? Esetleg gyári is van? Létezik valami olyasmi "becsúsztatós" bőrtok mint a hasonló Nokia-khoz? (5600)
-
rgergo87
csendes tag
Sziasztok! Kiss segitsegre lenne szuksegem. Meg tudja vki mondani, hogy miert nem erem el a java alkalmazasbol a filejaimat (sem file managerbol, sem music player). Lat vmi filesystemeket de avval annyi. Na meg a netet sem ismeri...pedig gyari bongeszovel megy. Vki segitesen! Elore is koszonom
Gergo
-
t.rex
csendes tag
Hali!
Lenne egy pár kérdésem a telóval kapcsolatban
- függetlenül vettem a telót, hozzá szereztem sim-et, ugye alul kiírja aszolgáltató nevét, és azt hol lehetne kinyomni, mert nagyon zavar:S
- ott van bal felső sarokba vagy az E vagy a G jelzés (magától változik) és azokat is elkéne tüntetni, átállítottam a hálózati üzemmódot, de még mindig ott vannak a kis rohadékok
- téma szerkesztésénél, nem lehet külön képet rakni a fő kijelzőre és külön a menü mögé, nekem valahogy nem sikerül:S
- a fő kijelzőn fent, azt a hosszú csíkot - ami tartalmazza a dátumot és az órát - nem lehetne eltüntetni?
- hogy lehet írni hosszú o-t meg hosszú ü-t, mert az se sikerül, bár az előző telómnál (e900) se tudtam írni ezeket a karaktereket:S
Amúgy nagyon megvagyok elégedve a telóval, mind külsőre, mind pedig tudásilag, féltem, h nagyon lassú lesz, de meglepődtem, mert rosszabbra számítottam
-
nthgr
csendes tag
-
zsani3
csendes tag
Valaki segítsen! Szolgáltató nevét el lehet valahogy tűntetni a kijelzőről?
-
tw
csendes tag
Deadmeat!! mégis hogyan?? pre-installationra gondolsz?? azt már csináltam
-
germani
csendes tag
Sziasztok!
Ha tud valaki segiteni megköszönöm. A hangrő kalibrálásával van gondom, mindent végig csináltam csak aleg utolsó lépésben nem tudom milyen kalibrácios számokat kell megadni. -
Dantel
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h a névhez rendelt hívóképpel nem lehet valamit csinálni h nagyobb legyen? Elég idegesítő ilyen kicsiben Témaszerkesztő vagy valami ötlet esetleg?
-
Lui76
őstag
Ha sikerül 3g-s modemként használnom a telót(találtam vmi pdf-ben utalást rá hol kell keresnem) , oda nem kell mint az ADSL-nél vmi felhasználónév meg jelszó ?
www.kezmuveskeramia.hu
-
tw
csendes tag
na kösz azért annyira nem vagyok sötét , azt próbáltam először. Egyéb javaslat??
-
DeadMeat
nagyúr
Frissített már fw-t valaki a telóján?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
tw
csendes tag
Igen kiír ez mindent, tudom hol kell át állítani hogyan csatlakozzon, már a szervízmenüben is próbálkoztam és semmi. Csak a kari kell neki
-
tw
csendes tag
Sziasztok!!
Sajnos még mindig nem sikerült rájönnöm hogy ha csatlakoztatom a telóm géphez miért csak a memóriakártyát tudom megnyitni.Mióta megvan az sd kártyám azóta nemtudok semmit sem telepíteni rá. Valaki segítsen!!!
-
nthgr
csendes tag
A #80-as módszerrel menni kell!! (angol)
Átállítottad Qualcom USB-re a telót?
Próbáld a másik COM port-ra állítani a bitPim-et, ne a leírásban is szereplő "...Qualcomm Diagnostics Interface"-re. Két COM portot ismer fel a Windows a telóra!
És többször próbálgass reconnect-et a bitPim-ben...( Egyébként nem olyan bonyolult ez a módszer, csak első látásra tűnik annak. )
-
Lui76
őstag
Továbbra sem tudom , ezeket a 3G-s telókat lehet mondjuk laptopra kötve 3G-s netes modemnek használni ?
[ Szerkesztve ]
www.kezmuveskeramia.hu
-
Petyka3
aktív tag
Jól érzékelem, hogy WMA lejátszásával nem áll a helyzet magaslatán a készülék?
Olyan mintha ugrándozna lejátszás közben, ritka zavaró.:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt