- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tw
csendes tag
Hali!
A helyzet a következő: Samsung progival látja, de nem engedi létrehozni a games mappát mert már egyszer csináltam de nem látom... akkor ez most hogy?? remélem lehet orvosolni.... -
tw
csendes tag
az az igazság hogy semmilyennel. csak azóta csinálja mióta tettem bele kártyát. nem vágom mi lehet
-
tw
csendes tag
Sziasztok! ha valakinek lenne valami ötlete miért nem látja a telefonom egygigáját a pc kérem jelezze.
-
tw
csendes tag
Deadmeat!! mégis hogyan?? pre-installationra gondolsz?? azt már csináltam
-
tw
csendes tag
na kösz azért annyira nem vagyok sötét , azt próbáltam először. Egyéb javaslat??
-
tw
csendes tag
Igen kiír ez mindent, tudom hol kell át állítani hogyan csatlakozzon, már a szervízmenüben is próbálkoztam és semmi. Csak a kari kell neki
-
tw
csendes tag
Sziasztok!!
Sajnos még mindig nem sikerült rájönnöm hogy ha csatlakoztatom a telóm géphez miért csak a memóriakártyát tudom megnyitni.Mióta megvan az sd kártyám azóta nemtudok semmit sem telepíteni rá. Valaki segítsen!!!
-
tw
csendes tag
Szép reggelt mindenkinek!!
Vetttem a kis drágámba 4 gigás kártyát és azóta ha rádugom a gépre a telefon gigáját egyszerűen nem látja. Ha kiveszem a kártyát akkor kéri hogy tegyem be, már nem tudok mire gondolni, Valaki tudna segíteni???
-
tw
csendes tag
Sziasztok!! Letöltöttem ezt az any video convertert de csak próbaverziós sajnos.csak 3 perc ereéig enged videókat konvertálni....Valaki ha megtudná mondani honnan lehet teljes verziósat letölteni???
-
tw
csendes tag
Fúú és azt valaki tudja mivan ha alapból csak .jad fájlom van?? áttudom konvertálni azt is a Jad makerrel??
-
tw
csendes tag
Helóó mindenkinek!!
Olyan jókat írtok a telóról hogy nyilván hnap meg is rendelem Azon egyszerű kérdésem lenne, hogy szerintetek 4 gigás kártya társaságában hogy viselkedik?? üdv és kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest