Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• silencio

csendes tag

válasz -KoKeSz- #393 üzenetére

Köszi, azóta már végignéztem a netet tüzetesen, és míg symbianra el vannak kényeztetve a júzerek, JAVA-ra igen szolid a felhozatal. Gyakorlatilag egy, azaz egy programot találtam, beszédes "Mobile PDF" néven, de azt három verzióban. Jelenleg ott tartok vele, hogy ha nem lenne rövid hajam, már kitépkedtem volna, mert ezzel odáig sem jutok, hogy használni tudjam. Egyszerűen nem tudom vele megtaláltatni a PDF-eket. Lassan feladom. Úgyis megkezdik nálunk is lassan az Amazon Kindle árusítását, inkább összekuporgatok rá 65ezret...

Kezdhetném mondjuk azzal, hogy eladom a telefont. Mert a drágám tegnap elvesztette utolsó pozitívumát is a szememben, nevezetesen megcsúnyult. Neeem, nem bántottam, ilyen jó dolga nálam még telefonnak nem volt. Zsebre is csak a hozzá vásárolt bőrtokban teszem, így egy karcolás sincs rajta. Viszont a navigáló gomb úgy gondolta, ő már nagy navigálógomb lett, és elhagyja a szülői telefont... :O Konkrétan lejött. Ahogy olvastam, ez is csak egy, a kedves típushibák tömegéből, szóval annyira meg sem lepődtem. Tudom, lehetne nagyobb baj is, mondjuk felrobbanhatna, vagy ilyenek, csak kurv@ bosszantó.

Most kicsit tanácstalan vagyok: fogjam magam, szépen tisztogassam meg óvatosan alkohollal az alapot, majd valami speckó pillanatragasztóval javítsam otthonilag, vagy garanciában vigyem inkább vissza Pestre? Mert ha a faszi is csak teknokollal kenné meg, akkor inkább csinálom magamnak, mégis jobban bízom abban. Vagy szerintetek elküldi ilyenkor márkaszervizbe? (Mondjuk azzal meg az a móka, hogy szervízkóddal már telenyomtam mindenféle nem 100%-ig jogtiszta játékkal... )

Mit mondanátok:F

Új hozzászólás Aktív témák