- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
válasz palee69 #1799 üzenetére
Hát, én valami "komolyabbra" gondoltam, mint a Galaxy S Advence. Valahogy nem is tetszik a formavilága annak, de köszönöm, hogy megosztottad velem!
Szerintem még várok mindenképp, az ősz még sok új készüléket hozhat, ami lenyomja a mostaniak árát majd... legalábbis remélem.
-
David3
őstag
Sziasztok!
Na, ma én is eljutottam arra a szintre, hogy telefonváltáson gondolkodjak. A Wave után Wave 3-ra váltottam ugye, és most szeretnék már valami mást. Android jöhet szóba, WP és iOS nem, előbbi a csempék, utóbbi az ár miatt nem.
Érdekelne, hogy Ti mire váltottatok? Amiket eddig nézegettem: LG Nexus 4, Samsung Galaxy S4 Mini, Sony XPERIA SP (vagy hasonló kaliberű XPERIA).
Ugyanitt lehet licitálni 2014. áprilisáig garanciális Wave 3-ra. : )
-
Dhampir
félisten
válasz lesli.h #1783 üzenetére
Például itt kapható, 24 hónap Samsung garanciával 62 990 Ft.
-
lesli.h
aktív tag
Egy kis LG Optimus G-és kirándulás után visszatérnék a volt Wave 3-as telefonomhoz.
Vagyis vásárolnék gyári garanciás,gyári független,full dobozos,hibátlan külsejű készüléket.
Ha van valakinek eladó,keressen privátban. -
ph2012
senior tag
Üdv! Van skype a telefonra? Köszi!
-
leslieke
Jómunkásember
Naponta kétszer újraindul a telefonom. Bár bőséges a választék a Samsung Appson.( ) mégse telepítettem semmit se, már hónapok óta.
Találkozott már ilyennel valaki?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Érdekes alkalmazás jelent meg: XDA Developers blog
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Frissítés érkezett a BE-ON-ROAD-hoz.
-
palee69
senior tag
Tudja valaki hová tűnt a Kies-ből a Samsung Apps fülecske?
-
leslieke
Jómunkásember
Üdvözli a nyári KIÁRUSÍTÁS! promóció.
-
leslieke
Jómunkásember
Újabb "remek" Samsung Apps akció indult:
-
scapegt
őstag
válasz AirWin1987 #1751 üzenetére
Vigyázz, mert kibannolnak, hirdetni csak külön arra létrehozott topikban lehet! Csak szólok, mielőtt...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz AirWin1987 #1751 üzenetére
Mindegyik Wave topikba beírod?
-
AirWin1987
csendes tag
Sziasztok!
Eladó egy vodás Wave II. Kisebb sérülések és egy kis kijelzőhiba (a bal felső sarok besárgult egy kis foltban, amúgy karcmentes)! 15000 lenne, ha van érdeklődő.
Üdv -
Neworder
csendes tag
Van egy eladó Wave 3-asom... vigyáztam rá és remekül működik. Magyar Samsung garis, még majdnem 1 évig. Remek kis telefon, jól egyben van.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
-
brutte
aktív tag
-
brutte
aktív tag
Előfordult nektek már olyan, hogy a híváslista eltűnt? A mind-nél semmit sem mutat. Ha a másikat kitöröltem, akkor megvolt a teljes lista.
És most sehogy sem tudom megoldani, és most is elveszett egy fontos ember száma, akit nem tudok visszahívni...
Valaki tud megoldást?
"Soha ne add fel! Csak ha van rajta elegendő bélyeg!"
-
azoltan88
tag
Hmmm. Utólag szívesen emlékszek vissza a Wave-s korszakra, a androidos tapasztalatokkal kiegészülve elmondhatom, hogy üdítő gyorsasággal rendelkezett a wave2-es készülékem, egy ékszerdoboz volt (bada 1.2), kár hogy - elég korán- hagyták veszni az egész projektet.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz papaty22 #1730 üzenetére
Rendben működő android biztos nincs, legutoljára olyat láttam, miben a fő funkciók (hívás, sms, meg úgy minden, amihez a mobilhálózat kell) nem működött. Ezt egyik Wave készülékre se sikerült megoldani.
-
papaty22
csendes tag
valamilyen modon lehet androidot tenni ra?
-
leslieke
Jómunkásember
Én még nem találkoztam ezzel a forgással a főképernyőn.
-
David3
őstag
Érdekesség: Új promóció Wave 3-ra: [link]
-
David3
őstag
Sziasztok!
Ahogy pár héttel korábban megígértük, elindítottuk új oldalunkat, ahol a régi csapattal, de új arculattal és új témákkal várjuk a kedves olvasókat. Az új oldalon még van faragni való egyelőre bétásnak mondható de folyamatosan dolgozunk rajta és tervek szerint hamarosan a fórumot is el tudjuk indítani.
www.mobileblog.hu - A térerő legyen veletek!
Elérhetőségeink:
-
David3
őstag
Friss hír a badablog.hu-ról:
Audibook Player - Érkezik az 1.1-es verzió
leslieke: Nem, az a legszebb, hogy fogalmam sincs. Nem is tudom mit csináltam vele épp akkor.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz blessed #1715 üzenetére
Kicsit piszkálgattam a csatlakozót, és jó lett.
brutte: Szerintem min. 1 hét. De nézd meg a Samsung oldalán, elvileg van a háztól házig szolgáltatás. Hibától függően szerintem min. 5 munkanap.
Más:
Ilyet láttatok már? Valamelyik nap sikerült elforgatnom a főképernyőt. Vagy ez az asztali óra lenne csak? Nem tudom, még sosem csinált ilyet. És egyből a főképernyőből ugrott erre.
[ Szerkesztve ]
-
brutte
aktív tag
Valakinek volt már dolga samsung szervizzel? Egy jack dugó csere mennyi időbe telik?
-
brutte
aktív tag
igen, ha a + éés a - összeérinted, akkor ez lesz
Nekem a jack dugó rossz.. a héten már néha csak az eggyik szólt
-
David3
őstag
Sziasztok!
Nagy bajom van...
A Wave 3 nem veszi fel a töltést sem USB-ről, sem kábelről. Próbáltam két USB kábellel is, de nem jó. Hálózati töltőről is, de nem jó úgy sem. Most épp tisztítom ki, hátha odakerült valami...
-
blessed
csendes tag
válasz leslieke #1705 üzenetére
na ok sikerült
Az általad belinkelt betü van már benne és azt teszek bele amit akarok. Közzéteszem hogyan. A badablogos leírás azt írja h MMc kártyára kell menteni
ezzel szemben megtaláltam ahova csak símán be kell másolni és látható a betúknél.stone prigival -browser- Appex- user-font-download........................ ide kell bemásolni a kívánt betüt. És láss csodát műkszik. Megszűnt ezzel az opera töredezettsége legalábbis remélem jó időre.
-
Serius1974
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel: van egy eladó wave3 készülékem. Gyárilag független, karcmentes állapotú. Garanciális szeptemberig. 2db tok, illetve egy jófajta fólia van hozzá! Igény esetén 8GB samsung SD-vel. 37e lenne az ára. -
blessed
csendes tag
válasz leslieke #1699 üzenetére
sajna ez sem segített. Kártya nélkül feltettem az új firmware-t és láss csodát ismét nem lehet letölteni a betüket, így nem tudom hova kell az új fontot beilleszteni. Közben megtaláltam a számítógépen a letöltött rosemary fontot de továbbra sem tudom hova kell beilleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest