- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
-
David3
őstag
válasz leslieke #1803 üzenetére
BB10 sem. Tizenre meg nem várok, meg hát kitudja milyen lesz, no meg milyen árcédulát tűznek rájuk.
TomWexX: Köszi, nézegettem a P6-ot, de tényleg csak a gyártótól félek. : ) Viszont nagyon a Nexus 4 felé húz a szívem, de az üzemidő miatt lehet, hogy mást kell majd néznem.
-
-
David3
őstag
30.000-ért el kezdtem árulni a Wave 3-at, akit érdekel megtalálja hardveraprón. : )
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
-
mr.tejjfel
tag
Sajnálom, hogy hamvába halt a Bada os..Én Wave3 mellé vettem, egy Galaxy s3 telefont és őszintén szólva még a mai napig előveszem a wave-t
[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
válasz mr.tejjfel #1814 üzenetére
Én a mai napig elégedett vagyok a Wave II-vel, mert az online életemet nem a telefonról élem. Néh egy-egy mobilos weboldal wifin, és kész. Telefonnak tökéletes (majdnem: híváslista, hangosodó hangok ).
-
David3
őstag
válasz gelbelex #1815 üzenetére
Hát, én azt nem értem, hogy miért merült többet egy éjszaka alatt a Wave 3, mint a Nexus 4? Tegnap előtt csináltam a Wave 3-mon egy teljes rendszervisszaállítást, újraindítottam utána, feltettem töltőre, majd utána még egyszer. Erre éjjel, vagyis inkább reggelre (10:00 magasságában)100-ról 91%-ra esett a Wave 3, míg a Nexus 4 97%-on volt. Érdekes...
-
Dhampir
félisten
válasz lesli.h #1794 üzenetére
A gyári garanciát ki lehet választani, azzal együtt kerül 62 990 Ft-ba.
(#1793) leslieke
A honlapon rajta van most is, így kell keresni:
Samsung S8600 Wave 3(#1812) David3
Árösszehasonlítás végett; nekem harmincezerért ajánlott valaki egy idén nyáron Ausztriában vásárolt, használt N9-et.
A SPAR akkori akciójában ott annyiba került. Ha később megkapná a Sailfish OS-t, akkor talán megérné. Viszont inkább újat vennék, ha N9 kellene.[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Na, ma túladtam a Wave 3-mon 20.000 Forintért, szóval már exbadás vagyok. : )
-
leslieke
Jómunkásember
Ma 2 éves a Wave 3-asom!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
valkesz93
csendes tag
Szevasztok, most jutottam a telóhoz és szeretnék egy aksi tesztelő programot, van valami javaslatotok, vagy valahogy kitudnám deríteni h milyen állapotba van az aksi?
-
valkesz93
csendes tag
És h tudnám kideríteni h ez az irtózatos merülés amit produkál a masina az aksi probléma vagy szoftveres?
Igazából nem merül annyira a masina csak ha netezek de akkor kb 1% töltöttség/perc-el merül.
Szoftveresen ezekkel matattam:
-2G-re váltottam
-Csomagkapcsolat,blouth,gps, wifi off
-valami aurta módot is betoltam, mert elvileg azzal nem eszi annyira az aksit
- fényerőt 3-ason van
-email szinkronizálás offValami ötlet?
-
valkesz93
csendes tag
válasz leslieke #1836 üzenetére
"AP/CP Uart – Az akksi kímélő és teljesítményre hajtó mód
Lehetőségünk van készülékünknek “megmondani”, hogy a teljesítmény centrikus vagy az akkumulátor kímélő módban működjön. Ez utóbbi járhat némi rendszerlassulással, de nem feltétlen és csak intenzívebb használat esetében. Váltás CP UART és AP UART üzemmód közt: *#8740# – utóbbi (AP Uart) az akksi kímélő üzemmód."Csináltam már nem segített.
Esetleg ha rá hackkelnék egy android, elvileg androidon van jó aksi tesztelő program? -
valkesz93
csendes tag
Hali, nem tudjátok hova tűnt a badablog?
-
valkesz93
csendes tag
Arra nincsen ötletek, hogy hol tudnék találni egy magyar leírást arról, hogy hogyan rakjam újra a telefont. Sajnos lefagy stb és a gyári visszaállítás nem segített. Legfrissebb op van rajta, így nem tudom egy frissítéssel letudni.
Válaszokat előre is köszi. -
gyuzso
tag
Sziasztok!
Eladóvá vált független( minden tartozéka és doboza megvan) wave 3 telefonom, ha esetleg valakit érdekel.
palfi@pannongsm.hu -
gyuzso
tag
Sziasztok
Frisitéssel kapcsolatban tudtok segiteni? A kies azt irja ki, hogy nem támogatott, van más lehetőség a frissitésre?
Előre is köszi -
leslieke
Jómunkásember
A Samsung Appson megszűnt a bada készülékek támogatása!!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
RpPRO
őstag
Sziasztok!
Sikerült valakinek itt Androidot hegeszteni erre a telóra? Láttam videókat, de vannak kétségeim.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok.. Van itt esetleg olyan tulaj aki megválna a készülékétől..? Azért merem megkérdezni (tudom, hogy szakmai topik) mert már több mint 7 hónapja nem érkezett szakmai hozzászólás.. Ha nem maradhat akkor elnézést,töröljétek..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Ferenczi Áko #1852 üzenetére
7 hónapja? Én az enyémet látom utolsónak a tied előtt, az is 4,5 éve volt.
Nehéz lesz ilyen telefont találnod.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
David3
őstag
válasz Ferenczi Áko #1852 üzenetére
Nekem még a sima Wave megvan a fiók mélyén, de szerintem akinek ilyenje van még, az nem adja el.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest