- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blessed
csendes tag
-
blessed
csendes tag
Abban esetleg tudtok segíteni, hogy hova másoljam be az általam kiválasztott betüket?
-
leslieke
Jómunkásember
-
blessed
csendes tag
válasz leslieke #1681 üzenetére
Köszönöm a segítséget az este megcsináltam. LD1-et tettem rá. Az oldalon volt még egy T-mobilos is azt ha rátenném mi történik. Elvileg frissebb. Milyen a szoftver? Az enyémen eredetileg LC3 volt azt esetleg tudod honnan lehet letölteni? Most a készülék hibátlanul működik kivéve az opera böngésző széttöredezettségét.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz blessed #1677 üzenetére
Sikerült olyan betűtípust feltenned, amit nem kellett volna. A megoldás ez: [link], vagyis egy új firmware kell a telefonra. Ezt vagy felteszed magad, vagy elviszed szervizbe Utóbbi esetben inkább ne meséld el mit csináltál.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
blessed
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni wave 3 témában. Betüket tettem fel az alábbi link alapján. Utánan nem indúlt újra a gépem és a bada feliratig jut el nem kapcsol be nem érzékeli a számítógép. Hard reset megoldás? Hogyan tudok életet lehelni bele?
http://www.badablog.hu/uj-betutipus-hasznalata-bada-2-0/
Köszi minden segítséget
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem 1,5 év múlva egyik Wave se lesz már meg. Suli végén - nagy valószínűséggel - oda kell adjam keresztfiamnak a W1-et. Ősszel meg ugye jönnek a Tizen és az Ubuntu rendszerű telefonok, és hát azok is erősen érdekelnek.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
brutte
aktív tag
Nekem is pár hete Mondjuk én láttam eddig is. A fóliák, amik kaphatóak hozzá, azoknál nincs a csomagban rávaló. Mondjuk én már nem használok rá fóliát. Ezt a telefont használni kell, ameddig lehet, utána úgy sem lehet eladni. Legalábbis értelmes áron...
"Soha ne add fel! Csak ha van rajta elegendő bélyeg!"
-
David3
őstag
Ma került le a használtan vásárolt Wave 3 középső gombjáról a fólia, és érdekes módon eddig észre se vettem, hogy rajta volt (kis göröngyöt véltem csak felfedezni rajta, de azt hittem annak olyannak kell lennie). Most valamivel fényesebben ragyog a menü gomb és tükörsima. : )
-
leslieke
Jómunkásember
Tavalyi, de idén is aktuális: [link]
-
leslieke
Jómunkásember
Újabb Tizen hír:
-
leslieke
Jómunkásember
-
flirt
tag
Wave-tulajok:
Fotózásnál az autofókusz kikapcsolható? Ha igen, mennyivel lesz gyorsabb az exponálás?
-
leslieke
Jómunkásember
A levelezőkliens nektek is dobál a Hotmail-nél "Érvénytelen tanúsítvány" hibaüzenetet? Aztán persze elfogadás után jönnek-mennek a levelek...
-
zümzümm
senior tag
MM-ben ugye gyártóival adják, és nem piszkálnak bele semmibe?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz zümzümm #1643 üzenetére
Ha nem zavar a bolti garancia, akkor is csak úgy vedd meg, ha a telefon valóba bontatlan dobozban van, és a pl. gyári mintás fólia is rajta van. Bekapcsoláskor érdemes ellenőrizni, hogy minden a gyári beállításokon van-e,
-
zümzümm
senior tag
Szerintetek innen merjem megrendelni 60ért?
Vagy ugyan ott lennnék vele ha a MM-ban veszem meg 80ért? A garnciára gondolok ill, a szállítás közben történő esetleges sérülésekre. Pl karcosan ékezik meg vagy ilyesmi... -
Dhampir
félisten
válasz zümzümm #1640 üzenetére
A telefonon futó Bada operációs rendszer fejlesztésének befejezése miatt:
Hivatalos: Viszlát bada!
Hivatalos: A Wave készülékek nem kapnak Tizen frissítést
Minden utazás véget ér egyszer -
zümzümm
senior tag
De a wave 3 alig több mint 1 éve jelent meg kb, nem? A hetekben láttam a MM-okban ennél régebben megjelenő mobilokat is...
Úgy beszéltek a wave 3-ról, mint ha valami féle veszélyeztetett faj lenne, amit ráadásul már sem vad-rezervátumokban sem állatkertben nem lehet látni, ha nem csak is gazdag magángyűjtőknél fellelhetőek -
Dhampir
félisten
válasz leslieke #1638 üzenetére
Kuriozitása miatt a gyűjtőkben bízhatnak esetleg, akkor viszont magasabb áron tarthatják, így rövid ideig még a polcokon porosodhat.
Az árfolyamváltozás, növekedés is magasra pozícionálja az értékét még mindig. A készülék mögött egy komoly szervizszolgáltatás áll, azt is meg kell fizetni, hiába hanyatlott le a Bada.
Érdekes kérdés lehet az, ha tényleg nem tudják majd eladni, akkor vajon mi lesz a sorsa annak a pár kóricáló példánynak? Talán a bolti dolgozók kedvezményesen megvehetik, illetve egy váratlan akcióval is megszabadulhatnak a maradék készlettől.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
-
zümzümm
senior tag
Van belőle. 80e ft. Tök jó volt kézbe fogni a fémházat.
Én 0% THM-el akartam megvenni, de már nem él ez az akció. Ez az én szerencsém. Mier találok egy olyan MM-t ahol lehet kapni,addigra lejár az akcióEgyébként mi a különbség a gyártói ésa bolti garancia között.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Willanyasz #1626 üzenetére
Lejjebb van pár oldal linkelve, ahol állítólag lehet kapni.
-
Willanyasz
tag
Sziasztok!
Én is venni akartam egy wave 3-ast de már sehol nem lehetett kapni.
Úgyhogy Samsung S2 lett belőle ami sokkal jobb az én számomra. -
zümzümm
senior tag
Sziasztok,
Nem értem... Valahol 80 körül van az ára, valahol meg "csak" 60 körül
Talán itt olvastam pár napja egy hsz-ban, hogy mivel leálltak a bada fejlesztésével, ezért valszeg esni fog az ára...
Na de mikorra várható ez az esés?
Ellopták a telefonom, és már nagyon kéne vennem egy újat és ezt néztem ki...
Valaki válaszoljon pls.
köszi -
palee69
senior tag
Eladó Wave3!
Kicsit borsos áron!
http://www.ebolt.hu/product405563_category13717-MOBILTELEFON_keszulek_SAMSUNG_GT_S8600_Wave_3_Metallic_Black_GT_S8600.html -
leslieke
Jómunkásember
válasz sajtospalesz #1608 üzenetére
Tegyél fel egy módosított szoftvert, azoknak valamivel jobb a memóriakezelése: [link]
[ Szerkesztve ]
-
sajtospalesz
csendes tag
Sziasztok!
Miért csinálja azt a Wawe 8500-as (a legelső wawe), hogy sokszor kiírja a memórai megtelt szöveget. Komoly memória kezelési hibákkal küzd. Kiteszem a főképernyőra az analóg órát, és utána internetezni szeretnék, akkor megint előjön a kevés a memória szöveg. Ha netalántán fel tudok menni a netre, akkor meg eltűnik az óra a főképernyőről, ha kiteszem és netezni akarok, akkor megint kiírja, hogy kevés a memória. De a böngésző mellett gyarkra az e-mail kliens megnyitása után is leveszi az órát. Sokszor az e-mailt se képes megnyitni, memória keveslése miatt. Lassú, és akadozós a 2.0 rajta. Hivatalos Samsung szervizben frissítették. Néha a hívásokat se jelzi.
Aksi ki/be 1000megtörtént, produkálja a hibákat továbbra is. A szoftreset se segített rajta...
Tipp?? -
leslieke
Jómunkásember
Akkor én jó vagyok malomból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest