- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
consono
nagyúr
Kicsit csalódás ez az új béta... A böngésző miatt legalább már 10-szer indult újra a teló...
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44605 üzenetére
OK, te nyertél
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44602 üzenetére
Nem "kell" a képernyőt tapizva fotózni, csak lehet. Működik a gomb is.
-
consono
nagyúr
válasz
fenyeka #44588 üzenetére
A billentyűzet feloldás nekem is nagyon hiányzik, én is az óra miatt használnám... Nálam mondjuk stabilnak eddig egyik verzió sem volt mondható,teljesen random bír újraindulni low-ra állított debug levelen is
Majd meglátjuk milyen lesz a végleges, szerintem 1-ére nem lesz kész...
-
-
consono
nagyúr
Wahhooo! Újra fekete a dialer a KH3-ban
Elsőre ez a legfeltűnőbb.
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44508 üzenetére
Tényleg egyszerű a cucc, sajnos a broker.exe-s telepítő-vel 2.0-ra én sem tudtam átteni a tesztprogit, de ha majd downgradelek kipróbálom azt is! Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ehhez az IDE-hez képest a Bada SDK is álom
-
consono
nagyúr
Csak úgy eszembe jutott: mindenki várja ezerrel a szeptember 1-ét, a nagy Samsung bejelentést, de lehet, hogy csalódás lesz a vége. A HTC is aznap tart egyet az új WP7 telefonjainak, nem lennék nagyon meglepve, ha a Samunál is ez lenne a fő csapásvonal...
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44224 üzenetére
Vicces lenne, ha a jobbra - balra lapozásra is lenne szabadalmuk
Bár akkor az MS is elkezdhetné rugdosni a Google-t, mert a WM5-ben is le - fel lehetett scrollozni az appok között
-
consono
nagyúr
Kint van az SHP-s KH2!
-
consono
nagyúr
válasz
Tomajdon #44184 üzenetére
Én is így vagyok valahogy, jövő karácsony előtt nem nagyon lesz új teló... Bár ezen most nagyon elgondolkodtam, még ha a HP most is jelentette be a halálát a WebOS-nek...
-
consono
nagyúr
Route 66 tulajok! Így lehet a licenszet 2.0-n aktiválni:
"It will be enough to Copy one file from from old navigation location (1.2)
/SamsungNavigator/Data/Res/Extras/Europe.navd
to New Location
/SamsungLBS/Data/Res/Extras"Szóval elég az Europe.navd filet átmásolni a SamsungNavigator/Data/Res/Extras/ mappából a SamsungLBS/Data/Res/Extras mappába
-
-
consono
nagyúr
Tényleg sokat gyorsult a böngésző
-
consono
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #44064 üzenetére
Aha! De ki sem próbáltam, felment és elkezdtem a visszatöltést. Lassan készen van és multizhatok újra
Eddig jó, a telepített progijaim megvannak, de a csangőhang pl. nincs. A beállított netes profilé is megvan, meg az exchange-es accom is, de a többi nem. Nézegetem még...
-
consono
nagyúr
válasz
Tomajdon #43879 üzenetére
Az a baj, hogy mindenki a Samut szidja az alkalmazások miatt (mondjuk a jóváhagyási procedúra tényleg szánalmas), pedig arról, hogy kevés az ingyenes alkalmazás, meg hogy drágák a progik nem ők, hanem a fejlesztők tehetnek, ők szabják az árakat. (Jó, lehetne mondjuk 10 centes kategória is...) A témákat meg a droidok tudás nélkül tudják ontani magukból :/
Más. A Motorola felvásárlása jót tehet a Badának, ki tudja a Google mit tervez (lesz e belőle új Apple) az Androiddal, lehet, hogy csak a Bada marad viszonylag rövid időn belül a Samunak...
-
-
consono
nagyúr
-
-
consono
nagyúr
Csak egy infó a multitaskingról: tényleg újra kell fordítani a programokat ahhoz, hogy a multitasking előnyeit ki tudják használni... Sajnos úgy néz ki ezt nem lehet máshogy megoldani, ha alapból nincs ilyen a rendszerben (az Apple is így járt az iOS 4-es verziójával).
-
consono
nagyúr
Valaki mintha kitalálta volna hogyan lehet a Route66 licenszét aktiválni 2.0-n, de nem teljesen fogom:
http://forum.hardware.fr/hfr/gsmgpspda/smartphone/unique-samsung-version-sujet_21066_733.htm#t712940
-
consono
nagyúr
válasz
doctorur #43387 üzenetére
Szerintem a 2.0-van nem megy bénázás, egyszerűen a normális termék tesztelési folyamat zajlik. Az egy másik dolog, hogy most van rálátásunk a változásokra, ami pl. az 1.2-nél nem volt meg, de ez csak annyit jelent, hogy nekünk nem lesz meg az újdonság varázsa, ha kijön a végleges
-
consono
nagyúr
válasz
Dhampir #43290 üzenetére
Ez a DalvikVM és környéke portolás már többször előjött az XDA--n. Elméletileg megvalósítható a dolog, de gyakorlatban senki nem fog nekiállni szerintem. Itt a tagnapi hozzászólásom ebben a témában :http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16447201&postcount=14
Ami némi reményre adhatna okot, az az, hogy iOS-re már most is létezik DalvikVM (link a fenti hozzászólásban), ergó a dolog nem csak elméleti szintem negvalósítható, de egyelőre ez is csak .dex fileokat futtat, az .apk-któl még ők is messze vannak...
Én úgy látom, hamarabb lesz full Android, ha lesz, mint futtatókörnyezet. -
consono
nagyúr
Csalódás kicsit az új béta... Semmivel nem jobb a kompatibilitás, ahogy látom, mint az előzőknél. Kipróbáltam kb 10 progit, de ami eddig nem ment, most sem megy...
-
consono
nagyúr
válasz
pixelblondie #43204 üzenetére
Bada 2.0
Addig nincs más sajnos...
-
consono
nagyúr
Srácok, nekem ez az új 2.0 akár hogyan is teszem fel boot után csak egy zöld képernyőt mutat... Mit tudok csinálni??? Full download, nem full download, 1.2-ről frissítve, KG5-ös 2.0-ról frissítve...
-
consono
nagyúr
válasz
BlackTreff #42942 üzenetére
Ha vissza akarod tenni az 1.2-t akkor is full download kell meg boot csere!
-
consono
nagyúr
válasz
eladogeppc #42917 üzenetére
Szerintem a JL1 megy vele...
-
consono
nagyúr
válasz
San398 #42861 üzenetére
Szerintem csak nyár van
Motiváció meg nincsen, pedig nekiálltam, kigyűjtöttem mik azok a változások a froyo kernelében, amiket portolni kellene a gingerbread-hez, de lusta vagyok... Meg oleg, ha elkészül úgy is adni fog kernelt, minek szívassam magam? Persze tanulnék belőle, az biztos. Az a legnagyobb baj, hogy oleg egyedül dolgozik és semmi infónk nincs felőle. Ja, meg, hogy csak neki van hardver dokumentációja...
-
consono
nagyúr
Szegény kis lesajnált Bada
Goldmen75: Nem próbáltam a Bruce Leet, csak láttam a kompatibilitási listában az NFS-sel együtt...
-
-
consono
nagyúr
válasz
Tomajdon #42409 üzenetére
Egy próbát megér, most még sokat nem vesztesz
Az új fwkhez volt magyar csc?
NecroRamone: nem tudom te mit vártál... Szerintem az új rendszer sokkal logikusabban felépített mint a régi, teljesítményproblémákról meg felesleges vitatkozni béta rendszernél...
A mappák kapcsán észrevetétek, hogy ha lehúzzátok rajta az ujjatokat akkor mmegmutatja a tartalmát? A galériában is működik ez... -
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Elsőre ami nem tetszik: youtube belépésnél újraindul a teló...
-
consono
nagyúr
válasz
Necro_Ramone #42318 üzenetére
A debug módot kikapcsoltad, ugye?
-
consono
nagyúr
válasz
Necro_Ramone #42275 üzenetére
Könyvolvasó tényleg csak javás van normális, de abból két használható is van: Albite Reader és Foliant Reader. Mindkettő támogatja az ePubot (meg más formátumokat is), kezelik az ékezetes magyar karaktereket, többféle betűméret használható, stb. Egyéni izlés kérdése melyik jön be jobban én a Folianttal több tíz könyvet elolvastam
ár -
consono
nagyúr
válasz
gzbotii #42269 üzenetére
A 2.0-ban lesz/van Yahoo Messenger, illetve szerintem PSH hackkel 1.2-n is van. a Kint messenger is tudja. DivX-et viszi, de azok, amikben van B frame bekódolva akadnak, azokat át kell alakítani. Érdekes módon mkv-t jobban viszi
Google maps nincs, de pillanatok alatt lehetne csinálni az új SDK-val, sőt az XDA-n egyik srác publikált is forráskódot hozzá, meg egy videót:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16110891&postcount=50
Belenézve a kódba, tényleg nem tűnik túl bonyolultnak, gyakorlatilag javascript az egész.
A tördelés 2.0-n megoldott, 1.2 nem igazán... Lehet próbálkozni az UCWebbel, meg OperaMinivel... -
consono
nagyúr
válasz
szimike79 #42258 üzenetére
Engem a magyar nyelv hiánya nem zavar, viszont a magyar billentyűzeté igen... Sebaj, holnaptól majd szokom megint
Mondjuk az bennem is felmerült, hogy a 2.0 mellé kelleni fog e az android... Ha jönnek ki voip progik, pl. Skype nem nagyon lesz olyan ami hiányzik a repertoárból...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest