- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
rájöttem hogy nincs benne az ütésállóság az IP szabványban... de attól még bírhatta volna mint sok más strapatelefon...
annyira nem volt megagyusztálva mint a sima xcover a MA! tesztjében...remélhetőleg megkapom ezt a tönkrement példányt, megpróbálom kivakarni a koszból, hátha...
egyébként gyenge készüléknek tartom, emiatt drágának, hiába tetszik -
M.Jani
csendes tag
Hali teljesen érthető amit írsz,de ettől függetlenül a samsung feliratnál midig csak újraindul a telefon.Sehogy se tudom előhozni a Recoveryt,de próbálkozok még vele.Az email muhay23@gmail.com ide jöhet.Köszönöm még egyszer!Amiért csinálom az egészet az ,hogy az utóbbi napokban vettem észre,hogy nem töltődik fel a telefonom normálisan azt jelzi,hogy kész a töltés,utána töltő kihúz és a szint visszaesik 50-60% százalékra.Majd telefon újraindítás és újból 80%,de tuti nincs ennyi mert hamar lemerül.Különböző alkalmazásokat telepítettem,hogy kiderüljön milyen állapotban van az aksim,de mind azt írja,hogy "jó" Ötlet? Gondoltam megpróbálok egy hardresetett mielőtt vennék egy aksit vagy romot telepítsek rajta. Köszi még egyszer!
-
M.Jani
csendes tag
Kösz,hogy segítesz.Amit el szeretnék érni az hard reset és a root.
A hard resetnél olvastam a számsorozatos (beírós) folyamatot de semmi siker.Root fájlhoz hol tudnék hozzá jutni?Nem vagyok annyira béna de ez az xcover megfogott,ehhez képest a minimet 3 perc guglizás után sikerült rootolni -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged