- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Készül a ROG Phone 9 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Valaki hasznal ezzel a teloval valami fozott romot mint pl Slim rom vagy esetleg CM. Ha igen, kuldene egy linket es hogyan kell ra huzni? Koszi elore is! -
bethowen2
csendes tag
Hali!
Erre a csodálatos telefonra tudtok nekem romot valahonnan?Független a teló...
Köszönöm!
-
Lasy
veterán
válasz quailstorm #154 üzenetére
Ha esetleg még megvan és nem sikerült megoldani a törést jelez felém, és lehet érdekelne a telefon.
+36702778032
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Szocske9898 #155 üzenetére
Szerintem első körben a sim kártyádat ellenőrizd le!
A készülék tiltását kilőhetjük, elég csekély az esélye!
Esetleg próbáld ki más szolgáltatós Sim kártyával is!
Ha nem lett meg a hiba, akkor szervíz...... -
tepizoli
tag
Sziasztok! Több mint egy éve vettem meg a külseje miatt és azért mert elvileg viz és ütésállo. Hát egyik sem igaz sajnos. Egy pierecarden bör tokban volt és kiesett a zsebemböl kb. 1 méter magasságbol. Na betört rajta a gorilla glass. Bevittem a Samsung szervizbe hogy mégis ez hogy van hogy elvileg ütésállo és az első leejtésnél eltörik. Azt mondták hogy felküldik a központba és ott elbirálják hogy jogos e a reklamáciom. És ha igen kapok egy ujjat mert ezt nem lehet javitani mert nem lehet szétszedni mert össze van ragasztava a vizzáloság miaat. Na ez késöbb kiderült hogy nem igaz mert fent van a video a youtubén hogy ugyanugy szét lehet szedni mint bármelyik más telefont. Ennyit a hozzáértésükröl. Nos szerencsém volt mert kkaptam egy ujjat. A következő pofon akkor ért amikor a család megkért hogy vigyem be egy fürdöbe és mivel vizállo tudok fényképezni. Na fényképezés közben egyszer csak megfagyott kikapcsoltam vissza és onnantol nem látta a memoria és a sim kártyát. Mivel már nem volt gari rá szétszedtem és kiderült hogy beázott és a két kártya foglalat egy kábelen csatlakozik a fö panelhez egy pici soklábu aranyozott csatin. Na itt ázott be. Szerencsére második probálkozásra jo lett miután kontaktiszitoval lemostam a csatit.
A fiúk fociznak, a férfiak edzőterembe járnak.
-
Szocske9898
csendes tag
Sziasztok Egy probrémával fordulnek hozzátok.A telefonomon ma reggel egy olyan hibát észleltem hogy fulon van a jelem és mégis azt irja ki hogy csak segélyhivás alkalmazhato es nem tudok se sms-t irni se hivni és engem se tudnak hivni és nem jönnek be az smsek amiket irnak nekem.Meg tudjátok mondani mi a teendő??Válaszotokat minél hamarabb várom és előre is köszönöm
-
quailstorm
nagyúr
rájöttem hogy nincs benne az ütésállóság az IP szabványban... de attól még bírhatta volna mint sok más strapatelefon...
annyira nem volt megagyusztálva mint a sima xcover a MA! tesztjében...remélhetőleg megkapom ezt a tönkrement példányt, megpróbálom kivakarni a koszból, hátha...
egyébként gyenge készüléknek tartom, emiatt drágának, hiába tetszik -
BaliEK4
csendes tag
Apropó
Az enyém eladó sok extrával! -
BaliEK4
csendes tag
De szar!!!!!!!!!!!!!
El is dobom gyorsan!!!
Olvass utána az IP67-nek! -
BaliEK4
csendes tag
válasz morpheus133 #145 üzenetére
Helló!
Nem akarok hazudni de szerintem sem zenehalhatásra készült de azért ennyire nem rossz én is hallgattam róla zenét zuhany közben nem hifi minőség de azért nem is szar elmegy! Bár szerintem most nem fogsz olyan "okostelefont" találni ami önmagában is alkalmas HOSSZABB IDEJŰ JÓ MINŐSÉGŰ zenehalhatásra! Még az agyon ajnározott sztár ifos-hoz is dokkoló kell bár akkor ugrik a vízállóság kérdése! Nekem az utolsó olyan telóm ami alkalmas volt erre az a Nokia 6234 volt de abban volt sztereo hangszóró! -
BaliEK4
csendes tag
Helló!
Ment a mail!
Szívem szerint ide is feltenném hátha valakinek kell de nem tudom azt hogy kell!
Látom a recorvery elővarázsolása akkor neked sem volt könnyebb
Ez az aksi probléma nálam is előjött és kollégámnál is de van egy olyan alkalmazás ami ezt megoldja egy ideig: Battery Calibration! Már majdnem én is vettem aksit de ez megoldotta! -
morpheus133
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről:Felül található a LED-es villanóval megtámogatott kamera, amely mellett a külső hangszóró látható.
Utóbbi hangosabb az átlagnál, de a minőséggel kapcsolatban ne legyenek illúzióink, az alacsony dinamikatartomány miatt alkalmatlan zenehallgatásra.Párom arra is szeretné használni a telefont hogy fürdőben zenét hallgasson. Elsősorban ezért is keresünk legalább csepp állót. Tényleg nagyon rossz vele zenét hallgatni, vagy csak a vájtfülűeket zavarja?
-
M.Jani
csendes tag
Hali teljesen érthető amit írsz,de ettől függetlenül a samsung feliratnál midig csak újraindul a telefon.Sehogy se tudom előhozni a Recoveryt,de próbálkozok még vele.Az email muhay23@gmail.com ide jöhet.Köszönöm még egyszer!Amiért csinálom az egészet az ,hogy az utóbbi napokban vettem észre,hogy nem töltődik fel a telefonom normálisan azt jelzi,hogy kész a töltés,utána töltő kihúz és a szint visszaesik 50-60% százalékra.Majd telefon újraindítás és újból 80%,de tuti nincs ennyi mert hamar lemerül.Különböző alkalmazásokat telepítettem,hogy kiderüljön milyen állapotban van az aksim,de mind azt írja,hogy "jó" Ötlet? Gondoltam megpróbálok egy hardresetett mielőtt vennék egy aksit vagy romot telepítsek rajta. Köszi még egyszer!
-
BaliEK4
csendes tag
Helló! Azért nem találsz mert nem egy divattelefon! Mivel írtam hogy kipróbálom szépen meg is csináltam tegnap a Factory reset-et!
Következőképp! Tehát a kód: Hangerő fel+power+home hosszan nyomva kikapcsolt állapotban! Ekkor a készülék úgy csinál mint a mikor bekapcsolod de ez nem elég mert mintha nem történne semmi! Felengedtem..... Majd jön a bekapcsoló zene és "csillagok" Majd a Samsung felirat ekkor megint hosszan nyomtam és láss csodát ott a recorvery! Itt van 3 menüpont abból kiválasztod a factory reset-et majd a következő menüponton a user data clear vagy valami ilyesmi OK és kész Majd kivál ! Navigálás a hangerővel ok a home gomb! Vigyázz előtte kell biztonságimentés mert elveszik minden! Ezt én a Samsung Kies-el csináltam! Remélem attól hogy egy kicsit kusza még érthető! Ha valami nem tiszta akkor kérdezz és tisztázzuk!
A root-olás is hasonlóan megy de az egy másik téma küldj egy e-mail címet és elküldöm a zip file-t! Utána leírom azt is! -
M.Jani
csendes tag
Kösz,hogy segítesz.Amit el szeretnék érni az hard reset és a root.
A hard resetnél olvastam a számsorozatos (beírós) folyamatot de semmi siker.Root fájlhoz hol tudnék hozzá jutni?Nem vagyok annyira béna de ez az xcover megfogott,ehhez képest a minimet 3 perc guglizás után sikerült rootolni -
BaliEK4
csendes tag
Helló!
Ha jól emlékszem mind a két esetben a Recorverybe kell belépni és onnan tudod kiválasztani hogy mit is akarsz csinálni! Kb 2 hónapja Rootoltam újra ! Nagyon megéri és vissza is lehet csinálni kb 5 perc és kész! Nekem megvan a root file!! Ha jól emlékszem akkor a recorvery megnyitása: kikapcsolt állapotban bekapcsoló+hangerő fel+home sokáig nyomni! Ekkor úgy csinál mintha bekapcsolna jön a Samsung felirat ekkor én újra nyomtam! Nem elsőre de sikerült!
Majd megpróbálom és még írok! -
-
BaliEK4
csendes tag
Vannak bizonyos alkalmazások amiket sajnos nemlehet átteni de az app2sd megmondja egyszerűen és lehet is mozgatni vele őket!
Én rootoltam a telót és most kb 45-50 app van a telón! -
Amalgam
aktív tag
Hogy lehet letölteni dolgokat a Marketből? A kicsi belső tárhely nem akadály?
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
BaliEK4
csendes tag
Szeretem ezt a formát méretet, és nem olyan gyenge bár a belső méret miatt ROOT-olnom kellett (nem rom csere miatt) és kitárult a világ, most ki tudom használni igazán! Nekem stabilan működik igaz ennél sokkal komolyabban felszerelt telók is vannak! De ez már járt vízben, sörben igazi kemény porban és már repült is párszor! Nagyon bírja a strapát! Én igazán tudom tesztelni mivel tűzoltó és festő vagyok! Azt hiszem egy sgs2-3 már kifeküdt volna!
-
LaciGSM
aktív tag
Üdv!
Igazából csak telefonálni használom!
Sony P után lassúcska szegény, Wifi jó, GPS pontos!
Akku átlag 2-3 napig megy úgy hogy mindíg be van kapcsolva!
Egyenlőre meg vagyok elégedve vele!
meghát ugye strapa teló, nem kell sajnálni hogy jajj hová tegyem le....A legfrisseb szoft a 2.3.6
nem kap újabbat sajnos!
esetleg ha találsz hozzá valami nem hivatalos főzött romot, ami frissebb![ Szerkesztve ]
-
tott
tag
Szia,
en is azt neztem hogy milyen kihalt ez a forum. nekem is tetszik a telo es szivesen megvennem masodiknak. erdekelnenek a tapasztalataid. mennyire gyors vagy lassu? mennyire akadozik? mi a legfrisebb szoftver ami kijott rá (pl nem tudom hogy kapott-e 4.0-át vagy nem).
"The only thing we have to fear is fear itself. And crazy ass hamsters on meth. That shit freaks me out." Franklin D. Roosevelt
-
LaciGSM
aktív tag
az akkuidő átlagosan 2 teljes nap végig automata szinkronnal!
Ha 7 vége beleesik, akkor megy a 3 nap is neki!
Azért szerintem ez teljesen elfogadható egy Androidos kütyütől!
Élesszük fel ezt a Topicot!
Senkinek nincs ilyen telója????igaz hogy nem tartozik a felső kategóriához, de szerintem nagyon is szerethető készülék!
És biztonságérzetet ad az hogy tudom hogy ha leejtem, vagy ilyesmi, nem lesz baja!
[ Szerkesztve ]
-
Amalgam
aktív tag
Hány napot bir az akksi?
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
Amalgam
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem: a teló belső memóriája elég kicsi ugyebár, a Marketről meg, amikor töltöl le valamit, mindig a belső memóriába tölti le, és egy idő után kiirja, hogy nem lehet többet letölteni, mert nincs elég hely. hogyan lehetne megoldani, hogy az SD kártyára töltse le?
Ti találkoztatok már ezzel a problémával?Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
mamek77
csendes tag
Sziasztok
Tegnap jött meg az xcoverem.
Próbálgattam az oldalakat, beléptem a farmeramára is, de nem enged játszani. Azt írja ki, hogy "nincs telepítve flash, vagy a flash plugin ki van kapcsolva..." Megpróbáltam letölteni az adobe flash playert, de azt írja ki, hogy letöltés sikertelen. Megpróbáltam a playáruházból is, ott adobe nem volt, leszedtem vmi más flash playert, de semmi változás.
Tudnátok nekem segíteni?
Vmi szájbarágós útmutatás kéne, mert én csak egy mezei 3gyerekes anyuka vagyok, és ez az első okostelóm...Előre is nagyon köszönöm a segítséget...
KRiszta
-
tepizoli
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telcsit mert valami hihetetlen módon tetszik a külseje főleg a háta. Viszont azt nézem hogy hiába bújom a netet gyenge a támogatottsága ami érdekes mert Samsung. A kérdésem az lenne ,hogy tudja e valaki hogy lehetne rootolni valamint azzal a problémával megküzdeni ,hogy csak pár programot tettem fel mégis alig van szabad memóriám. Az igaz hogyha rootolt a telefon akkor valahogy rá lehet venni hogy az Sd kártyáról futtassa a programokat?A fiúk fociznak, a férfiak edzőterembe járnak.
-
defymoto
senior tag
-
Miseew
csendes tag
Tényleg eléggé gyenge próbálkozás a samsungtól...nem is az a baj h ocsmány,nem olyan jó mint a defy,drága is csak hogy ezt mind úgy csinálták meg hogy a samsung vezetősége már látta a defy-t(ha csak nem szemkötőben járnak mindenhova) és ezek után is még ilyen sz*rt dobnak ki...nem értem ki a célközönség :S Én amúgy már most tanultam ezekből a kisebb fajta csatákból
“I became insane, with long intervals of horrible sanity.” ― Edgar Allan Poe
-
ted_mosby
senior tag
Hát én ilyet tutira nem vennék. Nagyon ronda...mikor meglátt ezt kérdeztem: ez mi ez? Hát elégé nem tetszik, másrészt ne gyöszött meg arról sem hogy ezt kellene választanom..
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
sdd2
veterán
válasz kolosanyi #111 üzenetére
Igen Az LG-nél valamit elfostak az optimalizálásnál. Ha jól optimalizálnak nincs akadás. PL most az xperia mini ma érkezett meg és hát nagyon gyors, nem akadt meg még egyszer se. Holnap majd megizzasztom de nem hiszem hogy akadni fog. Ekkora kijelzőn, optimalizálva nagyon jól, erős hardver = bitang jó telefon.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
rep3at
őstag
Nem nagyon értem hogy mi is a baj ezzel a felbontással egy ekkora kijelzőn, nekem 3,5"-on van ugyanennyi pixel, nincs vele semmi bajom.
Forward thinking. كرر
-
kolosanyi
veterán
Igen, azért az OC az valljuk be nem a hétköznapi használat kategóriába esik... Viszont a 7227 stabil kéne maradjon 800-ig, nálam az Optimus is így volt. De volt kernel, amivel 854-en bírta a stressz tesztet. Csak lemerült fél nap alatt... Egyébként szerintem nem sok különbséget lehet tapasztalni a tuningnál. Egy jó ROM amúgy is gyors, egy szar meg lassú, nem az a pár MHz fog számítani. Nexusnál annyi, hogy 1 GHz-en akad a 380p-s beágyazott Flash videó egy kicsit, 1,4-en tök fluid, de most őszintén, ez számít?
A Nexus mellett meg azért döntöttem, mert jó a támogatottsága, jó az ára, ráadásul az egyik legjobb, ha nem a legjobb mobilos DAC van benne (ugye a híres Wolfson WM8994). Ez nekem sokkal fontosabb, mint a CPU gyártója, csak annyit várok el, hogy legyen elég kakaó a normál használathoz. A szintetikus tesztek meg érdekességnek jók, de azért nem az a lényeg. Elég megnézni a most tesztelt LG-t. Korrekt hardver, mégis lassúnak mondják.
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz kolosanyi #106 üzenetére
Igaz ezt a húzást csak a terhelés miatt mondtam Na ezen ne vitatkozzunk. Neked az jó, nekünk ez jó és így jó is mert mind a kettőre van kereslet Különben amit mondtam azon is futtattak Benchmarkot. Én az x10 minim Qualcomm MSM7227-es típúsú chipet 730MHz-n használtam stabilan. 2-3 hétig és most gyári ROM-on van ajándékozás miatt. Azt lehetett hekkelni agyba főbe. Az zárt bootloaderes Flashelést is túlélt
Na de tényleg elég ebből. Jó a samsung chipje is, de nekem a Qualcomm megoldása a fentiek miatt jobban tetszik. Persze te is hekkelted a Hummingbird-et de én saját tapasztalataim alapján vásárolok, gondolkodom mint ahogy sokan mások is. Így te Hummingbird támogató én pedig Qualcomm támogató vagyok De szerintem érdekes érvek voltak itt sokat lehetett annak tanulni belőle aki olvasta.
-
kolosanyi
veterán
Hm... Igazatok van, nem ilyen egyszerű a dolog. Régebben olvastam ezt a cikket, innen vettem, hogy erősebb SoC a Hummingbird. Viszont pont előjött a Nexus topikban ez a dolog nem rég és valaki linkelte ezt. Viszont több anyag is van, ami alapján erősebbnek állítják be a Samsung megoldását. Most kicsit összezavarodtam.
(#102) sdd2
Na azért a MHz nem minden, ezt még biztosan ki merem jelenteni. Volt egyébként XDA-n, aki 1,9-ig húzta a Galaxy S-ét és stabil volt, benchmarkot futtatott azon az órajelen. Ez függ attól, hogy épp milyen chipet sikerült kifogni, meg nagy mértékben a kerneltől is. Van ami nálam 1,2 GHz-en meghal, de futtattam már én is 1,5-ön benchmarkot. Egyébként egy Nexus S-ről van szó.(#103) hunfatal
Nem tudok konkrét árat mondani, de ha annyival olcsóbb a Snapdragon, akkor az hogy lehet, hogy egy rakás 200$ környéki, low cost kínai tabletben Samsung SoC van és nem a Snapdragon? -
Probber
őstag
Döbbenetesen ronda lett ez a telefon. A Motorola strapása a maga jellegtelenségével együtt is valahogy jobb, minőségibb, szebb benyomást kelt. Úgy gondolom, hogy ennek a Samsungnak nem lesz akkora rajongótábora mint a Defy / Defy+ - nak, ráadásul ez még hardveresen is alatt a van, de persze árban már felette.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
-
kolosanyi
veterán
És (#99) sdd2
Nem rossz, de a Qualcomm tipikusan a "semmi extra" kategóriát gyártja. Árban mondjuk nem tudom, hogy milyenek, de arra tippelnék, hogy az is átlagos. Az egyik legjobb egymagos SoC a Samsung féle Hummingbird. Erősebb a Qualcomm megoldásainál, ráadásul olyan vészesen drága se lehet, mert egy csomó kínai dzsunka tabletben is megtalálható.
-
sdd2
veterán
válasz kolosanyi #96 üzenetére
dokee78 jól mondta. Arra gondoltam és én is azt kérdezem hogy mért rossz
Szerintem a Mini most a legjobb egymagos gép a mezőnyben. És akkor mindjárt jön hogy nexus one meg hasonlók, de szerintem akkor is ez a legjobb egymagos. Ezt a "Hát azért a Qualcomm távol áll a legjobb választástól" nem értem
-
OctoCore
tag
Véleményem szerint a Defy még mindig jobb, de azért szívesen kipróbálnék egy ilyet is
-
kolosanyi
veterán
Hát azért a Qualcomm távol áll a legjobb választástól szerintem. De mindenképp dicséretes, hogy ráálltak egyre és arra optimalizálnak.
(#92) tjb007
Persze, felhasználói oldalról megint más a leányzó fekvése.(#93) ilyen_85
Jó hát ezt a szart én se értem. Valami népszerűbbet igazán tehettek volna bele az olcsóbb cuccokból is, nem pont ezt a valamit.----------------------------------------------------
Csak azt nem értem, hogy miért nem próbál nagyobb mennyiségben alkalmazni a Samsung a saját processzoraiból, mert azok általában igencsak jók. Persze, nincs elég kapacitásuk rá, de bakker sajátot gyártani még mindig olcsóbban lehet, mint egy másik féltől beszerezni. Na de majd ha a TSMC gyárt az almáéknak, nem ők, akkor talán lesz valami ebből.
[ Szerkesztve ]
-
tonkia
tag
Hát ez telefon ennyi pénzért nagyon gagyi!
Semmi extra nincs benne!Alfa Romeo 4ever freedom!
-
ilyen_85
senior tag
-
ilyen_85
senior tag
-Van egy rakás ratyi kijelző, meg egyéb hárdver...?
-hmmm építsünk strapafont...
egyre jobban ássa el magát nálam a samu, értem én hogy réteg készülék, de ennyi pénzért nevetséges ez a hardver. Komoly lehúzás ez a cucc...
-
sdd2
veterán
Ha jól van optimalizálva nem olyan buta az.
Nekem x10 mini van és abban ugye ez az MSM7227 -van és most főzött ROM-al 729MHz-en class 2-es lassú kártyával antutuban 1892 pontot csinált ami szerintem elég jó teljesítmény 1 éves hardver mivoltából adódván. De ebben a samuban lévő proci ennyiért 2011 legvégén ICS frissítés nélkül felháborító szerintem.
-
ch003067
addikt
válasz buktagt540 #83 üzenetére
-
ch003067
addikt
Ez olyan nagymamás telefon... Akkora gombok, mint a fél fejem... É az ár... Háth, köszönjük Samsung, de ezt nem kérjük.
-
drzsoo1
aktív tag
Lehet hogy elég a kijelző, akkor viszont az árával van gond. Telenor one touch is ekkora kijelzővel, ilyen felbontással rendelkezik, használható, csak éppen 25 pénz nem 80 (más a hardver természetesen, no de ekkora kül. nincs) .
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
kariad
senior tag
Már nagyon vártam ez a tesztet! A defy nálam kiesett az elején, mondom hátha legyőzi a Sony Ericsson active-ot, hát nem!!! Már csak a törés teszt van hátra!! Hajrá!!
-
-
proci985
MODERÁTOR
strapamobil... hm, ez jó.
komolyra fordítva a gorilla glass sem tökéletes, láttam már berepedt ipad/i4/htc modelleket is. jó minőségű fólia ezekre is kell. hátlappal meg oké, hogy 4 ponton áll, de általában telefonra amúgy is ajánlott egy casemate tok (karcok/zseb/valamennyire leejtés ellen) szóval ez se az igazi. annyira azért nem tűnik masszívnak, mint amekkora árprémium van rajta.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Moleman
addikt
Szánalmas próbálkozás.
Kezd erőteljesen nokiásodni a Samsung. -
kolosanyi
veterán
Nesze neked ARMv7 mi? Most komolyan, az MSM7230 miért nem volt jó, ha már nem saját alkatrész és v7-es? Mondjuk ettől függetlenül a Flashnek futnia kéne nem? A böngésző akadozása meg a szar optimalizáció miatt van, nehogy már ez akadozzon, amikor a HTC egy 7227-esen jobban futtatja a böngészőt. A kijelzőt meg nem is értem (ilyesmi ppi volt a Titannál is nem?). Vagy csökkentsék a méretet, vagy a felbontást növeljék, vagy csináljanak valamit, mert ez így gáz. Viszont a kamera fikázással nem értek egyet. Szerintem teljesen jó képet csinál, nem is nagyon kell nagyobb felbontás mobilba. A most tesztelt Galaxy Nexus szerintem trágyább.
-
őstag
Hát ez egy fostalicska ugyahogy van...retro kijéljzö ezeréves design na elmegy a SAmsung ahova gondolom ...
-
HARDVERAPRÓD
Hát...drága is gyenge is akkor inkább a defy
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
mkRoland
senior tag
A Sony PSP 4,3"-en operál 480x272 pixellel (~128 ppi pixel density), de ami közelebb esik a jelen tesztalany méreteihez az a PSP Go 3,8"-on szintén 480x272 pixellel (~145). Egy telefonnak tényleg szebb képernyőjűnek kellene lennie ennyiért, de van, akinek elegendő ez is. Nekem elmegy a 3,5" kijelzőhöz a 320x480 híreket és MA fórumot olvasni, youtube videót nézni, Where's my Water?-ezni, de nem állítom, hogy nem tudnám elviselni, ha kicsinyített képek nézegetése közben rosszul esne, ha sűrűbb lenne a kijelző.
Nem védeni akarom ezt a telefont, de vannak, akiknek elég lesz így is, és megelégedéssel fogják használni, remélhetőleg. Nem lenne rossz, ha mindegyik cég képviseltetné magát strapabíró okostelefonos fronton pár modellel (HTC-re kíváncsi lennék, ha nem a Wildfire S-t IP67-ítik, meg még pár annál olcsóbb kínaibbra - ZTE, Huawei), hogy ki-ki tudjon dönteni a pénztárcájának és igényeinek megfelelően. Ezzel a készülékkel legalább a koreaiak isbeszálltakbeestek ebbe a versenybe, bár 2012 hajnalán nem ezek a hardveres elemek lennének a követendő irányba tartozók egy középkategóriás telefonnál, még ha valamiben egyedi is.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz buktagt540 #66 üzenetére
Nekem nem jönnek be a Galaxy-k,kivéve a Galaxy W.
Külsőre bejön ez is,de hardverileg
Lenne benne egy MSM8255 Adreno 205 és 480x800 lenne akkor jó kis készülék lenne.De úgy látom a Samu le akarja váltani az MSM7227/MSM7227T S.O.C.-ot erre az armv7-es Marvelra.
-
dokee78
félisten
válasz buktagt540 #59 üzenetére
Nem tudom van-e ezektől ocsmányabb-->
Galaxy Fit 240 x 320 pixels, 3.3 inches (~121 ppi pixel density)
Galaxy Xcover 320 x 480 pixels, 3.65 inches (~158ppi pixel density)[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Remélem ebből is kiadnak majd egy + verziót defy mintára normális procival kijelzővel árral kamerával akkor majd veszek egyet.
(Amúgy ha armv7-es a proci és 2.3-as az android akkor miért nincs flash támogatás?)
-
V.T.CS.
senior tag
aki hülye az megérdemli.
-
fatal`
titán
A Galaxy Mini 240x320. Ettől független 3,65 colon bizony hányás ronda lehet a HVGA.
-
buktagt540
senior tag
Szerintem ezt a készüléket hiba volt kiadni.Nekem nagyon megtetszett a samsung galaxy széria,de ez nagyon nem illik a képbe!Külsőre egy 2ezer forintos nagyi-Alcatelhez hasonlít,de ezt még el lehet fogadni,hiszen nem kell egy strapabíró telónak szépnek lennie.De amikor megláttam a felbontást azt hittem kirohanok a világból
Az én 3" gt540emnek van ilyen felbontása,ami a 3" képernyőmérethez tökéletes.De már a galaxy minin is ocsmány(szerintem) ami 3,2".Akkor vajon hogy néz ki 3,65"????Szerintem aki ezért pénzt ad ki az meg is érdemli....
-
Domxc
senior tag
horribilis összeg, ilyen tudásért. a külsejéről, pedig még nem is beszélve.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
V.T.CS.
senior tag
viszonylag drága,szerintem nagyon csúnya(bár ez szubjektív) és tudásban is elkenik a száját a többiek.ha ilyet látok valakinél ez fog az eszembe jutni:madár.
majd ha 40 alatt lesz akkor ok,de az ízlésficam akkor is erősen játszik. -
maximilian4
addikt
Az biztos hogy nem ennek a telefonnak az eladásából fognak meggazdagodni.
Maxi
-
GALARDO
addikt
Az árazással elszálltak, nem is kicsit. Na megy ilyen rusnya telefont, hogy tudnak piacra dobni?
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Alwares
aktív tag
Atyavilág, ilyen ronda telefont rég nem láttam. El nem tudom képzelni hogy bárkinek miért tetszene inkább ez mint a jó kis Defy....
-
HardRic
addikt
Van itthon egy Active, az valami kurvajó kis telefon. Szoftveres sehol sincs ahhoz az Xcover, Active-ra jön ICS, és a Sony felület is magáért beszél. A gyártó már most lesz*rja az Xcovert, az Active meg egy év múlva is egy tök jó, szép, nem szégyelnivaló kütyü marad.
-
nincsisbéla
aktív tag
Nem lenne rossz teló, (de olyan jó sem) mondjuk 60ezerért. De így szerintem irreálisan magas az ára... Reméljük esni fog jelentősen az elkövetkező hónapokban!
Mentalita'
-
mkRoland
senior tag
A Defy ár/teljesítményben ebben a kategóriában nem fog kihívóra találni! Hogy hozták ezt össze az amcsik, nem értem... Megérdemelten népszerű készülék, de le merném fogadni, hogy amint megjelenik a szolgáltatók kínálatában a Galaxy XCover, azt fogják nyomatni a TV-ben, hogy micsoda újítás (VÉGRE!?) egy aktív életnek ellenálló okostelefon (Defy és SE X-Active nincs annyira nyomatva)! Kíváncsi leszek a 2012. I. negyedévi eladásokra...
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
A Motorola Defy-ban még mindig OMPA3630 van!!
"Bad reklám is reklám too"
-
mkRoland
senior tag
Eléggé megosztja a közvéleményt a Samsung ezzel a telefonnal. Egyrészt árazásban magasra tették a mércét, ahhoz képest, hogy milyen hardvereket tettek bele, és a várható frissítéseket is figyelembe véve. Valahogy a Samsung nem mindig találja el a kijelzők felbontása/mérete arányt, nem is értem, hogy az Apple emiatt miért nem perli be... Ugyanakkor kihoztak egy strapamobilt, ami a Galaxy ACE szintjén mozog, márpedig a legtöbb embernek elég az ACE teljesítménye és tudása, kb. annyival magasabb áron, mint amennyibe az IP67 megoldása került. Design szubjektív, nekem bejön, szerintem szépre sikerült, viszont az annyira letisztult, elegáns beütésű "telefonok" nem tetszenek, mint az S, SII, Note (bár a HW-t tekintve folyik miattuk a nyálam, örömmel nyernék egyet valahol).
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Ezt ugye viccnek szánta a Samsung? Ha nem, akkor ott komoly gond van.
Ezért az árért ez röhejes, bármelyik másik strapamobil (defy, defy+, active) jobb választás mint ez.
Ráadásul nagyon csúnya is.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Ez tök jó, hogy teszteltétek, de hol van a videó, ami mutatja mennyire strapabíró?
A régi készülékeknél volt, most hanyagoljátok?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Rav3n02
senior tag
Jól van nem féltem a Defy-t...ez szánalmas húzás egy olyan gyártótól mint a samsung..édes kevés...Azt meg nem értem, hogy Galaxy S alatt miért nem tudnak normális felbontású kijelzőt rakni egy telefonba? Kész röhej...
-
NoMagix
addikt
Nem rossz készülék, kellenek ilyenek is a piacra!
Kár a kijelzőért, de melós telefonnak így is jó! -
törölt tag
Nekem bejövős a formája,csak az ára nagyon sok,és a kijelző botrányos.
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
A Samsungnál nagyon elszálltak.
Azt hiszik a Galaxy S széria miatt már mindent megvesznek az emberek, amire az van írva, hogy Samsung.
Mi ez a kijelzőfelbontás?
Mi ez az ár?
Hülyék ezek?[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
-
-
Dunbar
senior tag
LOL, amikor ennyiért SGS-t, Optimus Blacket lehet kapni, vagy ha strapa kell 20k-val olcsóbban a mindenben jobb Defy-t... Vicc.
-
dokee78
félisten
Nem is értem,hogy mert a Samu kiadni 3,65inches kijelzőt ezzel a felbontással?
Következő lépés: 4 inch 320x480?Lassan a ZTE is jobb kijelzővel látja el a hasonló kategóriás készülékeit.
3,5inch 480x800 Blade,Libra (Tudom nem egy kategória)
[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
Nem nagyon bejövős, gyenge hardver, a külső se valami szép.... Lehetne már egy 4" kijelzős telefon, jó kijelzővel és hasonló külsővel, mint az lg optimus black és boldog lennék
-
mkRoland
senior tag
A cikk elején is van elírás:
"(...)A Sony Ericsson nemrég állt elő a hasonló kaliberű Xperia active-ot, a Motorola pedig a Defy+-szal kontrázott(...)"
Nekem bejövős. Ha jól számolom, ez a 3. Galaxy, ami tetszik kinézetre (1. Mini, 2. W), szerintem elfogadható a tudása, nekem 3,5"-en még elég a 320x480, igaz a +0,15" már lehet, hogy zavaró. Arra számítottam, hogy az ára ACE +10e HUF lesz, tehát kb. be is jött (mintha az ACE megjelenésekor 65 lett volna). Nekem a Defy nem jött be annyira, gyorsan túl is adtam rajta.
Egy strapamobilra miért nem raknak fizikai kamera-gombot? Ha már lehet(ne) víz alatt/vízből kivéve is korlátozottan használni, akkor a kapacitív kijelzőt biztosan bezavarja a nedves környezet...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Kobaljov
senior tag
Ez talán annak az eredménye, hogy a Samsung nagyon belekényelmesedett a versenytárs nélküli pozíciójába a korábbi (konzumer és még nem okos) strapatelóival (?)
-
hemaka
nagyúr
Defy+ mellett labdába sem rúg...
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
berbatov2
senior tag
3. oldal táblázat címsor: Optimus Hub vs Optimus Net
Amúgy drága! -
negyedes
addikt
Mostmár a csavar a dizájn elem???
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
dokee78
félisten
válasz korpicschess #23 üzenetére
Kinézetre nekem is nagyon bejön,főleg a hátsó része,de hát hardverileg elég ratyi.
3,65 inch-re 320x480
Tehettek volna bele MSM8255-öt is. -
sdd2
veterán
Igen ez a frissítés is vicc. Bár maga a hardver is az amit a samsung két vetélytárshoz mert állítani ráadásul gyengébb mindenben és drágább is.Idén nekem a Sony Ericsson tetszett a legjobban amit művelt. Jó telefonok egytől egyig és mindegyik kap ICS-t és nincsenek túlárazva. Szerintem ha ezt folytatja a Sony Ericsson ( amit a Sony fog végül is ) akkor szerintem simán lehet az első számú android okostelefon gyártó. Csak így tovább SE, a samsung meg szedje össze magát mert ez így már kezd barátságtalan lenni.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon drága a tudását figyelembe véve. Kár a kis felbontású kijelzőért, ekkora méretnél illett volna egy 480*800-as. Legalább egy 20-as kellene árban csökkennie hogy versenyképes legyen.
Més que un club!
-
mrlujoak
veterán
Tulajdonképpen a Samsung milyen terméktámogatást is nyújt - tud majd nyújtani - erre a készülékre?!
Mert ugye van egy tizenx hónapos frissítési megállapodás android fronton...Vagy ez is olyan felületesen kezelt dolog lesz, mint a Nokiánál legutóbb is visszatérő nem tölt microUSB-n keresztül az idei Q4-es modell, holott létezik egy gyártók által szentesített szabványosítási szerződés...
A Samsungnak meg kellett ilyen is a sok, egyencamcung mellé is... Aztán kit érdekel, hogy nem lesz rá ICS...
Ezen a modellen egyedül a hátlap az, ami egy icipici egyediséget mutat, a többi az nem...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
korpicschess
veterán
Iszonyat jól néz ki ez a telefon szerintem. Strapák között. 40-ért jó vétel lenne.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
neonkukac
csendes tag
Ennyi pénzért?!... a képek kicsiben sem szépek, bár ez az én véleményem
800Mhz proci, 3,2Mpx-es kamera
Ez vicc
-
kaller1
veterán
Ennél a készüléknél mondhatni szinte mindennel mellényúltak a samsugnál, na de járt már így más is.
Majd ha bekerül a szolgáltatókhoz max. 49900 Ft-os prepaid árban, akkor lehet alternatíva, addig nem nagyon.
.::> <::.
-
tjb007
nagyúr
Ismét egy gyenge próbálkozás, idén már a sokadik.
Remélem jövőre jobban fognak figyelni arra, hogy mit dobnak piacra. -
Phoenixy
senior tag
Nem is beszéltem az ICS-ről én sem, de a DEFY+ 75000 -el nyitott. Azért szerintem egy "átlag user" is fog netezni és azért 77000 Ft-ért akadozik a böngésző, nincs flash támogatás...háát...és azért az se rossz, ha van egy kicsitt több belső tárhely, hogy ne kelljen minden marketes appot sd kártáyra rakni.
A gomboknak nincs háttérvilágítása? Ez az ötlet honnan jött?
122 mm magas? A DEFY csak 107mm. Azért ez is fontos tényező lehet.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
PowerBuldog
veterán
Fussunk neki még egyszer, mert az elejének még mindig nincs értelme.
A műanyag hátlap négy sarkán egy-egy található, amelynek következtében a telefont az asztalra helyezve a készülék nagy része nem érintkezik a felülettel, ezzel is óvva a mobilt.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Graphics
Jómunkásember
Indulóárról van szó, ez még beesik úgy is, ha a szolgáltatói kínálatba bekerül, amúgy meg tényleg sok, akkora tudás sincs mögötte, jó persze érdemes azt nézni, hogy az átlag-usernek akik ezeket veszik, mik az igényeik? Telefonáljon , ne menjem tönkre, az ICS, és a többi nem fogja érdekelni, szerintem, ámbár tény a Defy+ ténylegesen többet nyújt és ott nagyobb eséllyel lesz ICS.
@dr. Kind: Tán van valami mályvaszínű tesztkészülék is a tarsolyban?
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
SilverToM
tag
Ha még a pr csap állósági minősítést is odaírhatnánk az összehasonlító táblázatba, az jó lenne, mert úgy tudom nem egyforma a 3 készüléken! Köszi!
-
dr. Kind
aktív tag
Az elírást és a mályvaságot javítottam, köszi, hogy szóltatok
-
zola8van8
tag
válasz MuzikJunkie #8 üzenetére
Ha leesik valahova ( pl. sár ) akkor könnyen észrevehető a színe miatt. Bár szerintem aki OkosStrapaTelefont ( na legyen OST ezentúl? ) vesz, az inkább azért veszi, hogy ne kelljen annyira vigyáznia a mindennapokban, és nem a munkája (hobbija) miatt kell a IP szabvány, de így tényleg illene legalább másik színbe is kihozni
[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A Defy/Defy+ párossal a Motorola egy benchmarkot alkotott. Úgy látszik nem nagyon sikerül komoly ellenfelet találni. Az Xcoverben talán a külső, ami még elmegy, a többi egy vicc ezen az áron...
<< Heimdal >>
-
Maxentius
addikt
A készülék alapján a Samsung pariban van a HTC-vel az árazások terén, egy jó harmincast simán dobhatnának le belőle. Ami meg a vast illeti, legalább lett volna egy ismert SoC, így még a rom-főzés is nehézkes lesz... De legalább csináltak ők is egy IP67-es okostelót.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
rekid
addikt
"A műanyag hátlap négy sarkán egy-egy található, amelynek következtében a telefont az asztalra helyezve a készülék nagy része nem érintkezik a. "
Ennek fussunk neki mégegyszer
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Senais
aktív tag
Utolsó oldal táblázatában kihagytátok hogy az active-ban is van ledes villanó.
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
MuzikJunkie
aktív tag
Defy legnagyobb előnye számomra az, hogy nem igazán látszik rajta a strapamobilság. Fekete tégla.
Nem tudom miért kell a többieknek ilyen csiricsáréra gyártani. Erdőben maximum jól mutat, minden más helyen ciki elővenni.Szóval még mindig a Defy és a Defy+ az ász! Respect!
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Nekem baromira tetszik ezzel a színnel így kompletten.
Ha a hardver lenne olyan erős mint a DEFY+é még bevállalnám azt a pár ezer forintos többletet de így esélytelen...All→M8
-
Graphics
Jómunkásember
Ööö nem kötöszködésképp, de ez nem mályva szín, a mályva inkább lila, a képeken ez pedig narancsos-bronzos színűnek látszik
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
amanoba
őstag
nagy várakozás előzte meg sok ember részéről a készüléket, kiderültek a speckók, aztán elfelejtődött, és most itt van horror áron.
50K....legfeljebb ennyivel kellett volna nyitnia szerintem, ellenfelek most is jobbak, hosszú távon pedig mindenképp azok lesznek.mondjuk a színe tetszik.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
ducsidu
senior tag
Nagyon drága a tudásához képest. Szerintem 60 vagy 55 ezer reálisabb lenne érte.
Azért az durva,hogy a Samsung nem ad ICS-t egy új modellre[ Szerkesztve ]
-
Phoenixy
senior tag
Ez szerintem valami vicc, ez az ár. (Ár/Érték arány inkább 2)
A DEFY+ -hoz viszonítva ennek 45-50e Ft-ba kellene kerülnie.Motorola 4EVER
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!