- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliEK4
csendes tag
Helló!
Ment a mail!
Szívem szerint ide is feltenném hátha valakinek kell de nem tudom azt hogy kell!
Látom a recorvery elővarázsolása akkor neked sem volt könnyebb
Ez az aksi probléma nálam is előjött és kollégámnál is de van egy olyan alkalmazás ami ezt megoldja egy ideig: Battery Calibration! Már majdnem én is vettem aksit de ez megoldotta! -
BaliEK4
csendes tag
Helló! Azért nem találsz mert nem egy divattelefon! Mivel írtam hogy kipróbálom szépen meg is csináltam tegnap a Factory reset-et!
Következőképp! Tehát a kód: Hangerő fel+power+home hosszan nyomva kikapcsolt állapotban! Ekkor a készülék úgy csinál mint a mikor bekapcsolod de ez nem elég mert mintha nem történne semmi! Felengedtem..... Majd jön a bekapcsoló zene és "csillagok" Majd a Samsung felirat ekkor megint hosszan nyomtam és láss csodát ott a recorvery! Itt van 3 menüpont abból kiválasztod a factory reset-et majd a következő menüponton a user data clear vagy valami ilyesmi OK és kész Majd kivál ! Navigálás a hangerővel ok a home gomb! Vigyázz előtte kell biztonságimentés mert elveszik minden! Ezt én a Samsung Kies-el csináltam! Remélem attól hogy egy kicsit kusza még érthető! Ha valami nem tiszta akkor kérdezz és tisztázzuk!
A root-olás is hasonlóan megy de az egy másik téma küldj egy e-mail címet és elküldöm a zip file-t! Utána leírom azt is! -
BaliEK4
csendes tag
Helló!
Ha jól emlékszem mind a két esetben a Recorverybe kell belépni és onnan tudod kiválasztani hogy mit is akarsz csinálni! Kb 2 hónapja Rootoltam újra ! Nagyon megéri és vissza is lehet csinálni kb 5 perc és kész! Nekem megvan a root file!! Ha jól emlékszem akkor a recorvery megnyitása: kikapcsolt állapotban bekapcsoló+hangerő fel+home sokáig nyomni! Ekkor úgy csinál mintha bekapcsolna jön a Samsung felirat ekkor én újra nyomtam! Nem elsőre de sikerült!
Majd megpróbálom és még írok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Energiaital topic
- Filmvilág
- iPhone topik
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest