- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliEK4
csendes tag
Helló! Azért nem találsz mert nem egy divattelefon! Mivel írtam hogy kipróbálom szépen meg is csináltam tegnap a Factory reset-et!
Következőképp! Tehát a kód: Hangerő fel+power+home hosszan nyomva kikapcsolt állapotban! Ekkor a készülék úgy csinál mint a mikor bekapcsolod de ez nem elég mert mintha nem történne semmi! Felengedtem..... Majd jön a bekapcsoló zene és "csillagok" Majd a Samsung felirat ekkor megint hosszan nyomtam és láss csodát ott a recorvery! Itt van 3 menüpont abból kiválasztod a factory reset-et majd a következő menüponton a user data clear vagy valami ilyesmi OK és kész Majd kivál ! Navigálás a hangerővel ok a home gomb! Vigyázz előtte kell biztonságimentés mert elveszik minden! Ezt én a Samsung Kies-el csináltam! Remélem attól hogy egy kicsit kusza még érthető! Ha valami nem tiszta akkor kérdezz és tisztázzuk!
A root-olás is hasonlóan megy de az egy másik téma küldj egy e-mail címet és elküldöm a zip file-t! Utána leírom azt is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest