Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Persze hogy nem számít 40 mAh , ezt észre sem veszed a használat során . Nem is ezért mondtam . A lényeg hogy többféle készül . Ha a szolgáltató modjuk 1,5 dollárral olcsóbban kapja meg a gyártótól egy ilyen akkuval , akkor pl 10.000. db-nál már jelentős a különbség a számlán. Ugyanez van az előlapi kameránál is . Ott el tudok képzelni 10-20 dolláros árkülönbsget is . Sokezer db-nál az rengeteg pénz .
Ezért kértem , hogy akinek van benne , írja már ide , hogy hogyan kapcsolja be . Én nem találtam ilyen funkciót .
-
veze
őstag
enyém telenoros 12k-s és nincs rajta
hacsak nem.. szuper láthatatlanul lapul kijelző mögött
ha beirom a *#0*# kódot elöjön a teszt menü, de ebben sem szerepel csak a hátsó kamera
Aki kiváncsi hogy van e első kamerája itt ellenőrizhetti is egyben.
nekem csak a hátsó szerepel
(az L-700-ban is itt ellenöriztem, abban volt) -
meroly
veterán
válasz
Falcon C. #844 üzenetére
Biztos van benne, mert a gsmarena nem szokott tévedni. Viszont itt sem említik a tesztben és sem a képeken sem a videon nem látszik, sőt még a kamera menü is végig van nyomkodva, ha máshol nem ott találkozni kellett volna vele még akkor is ha igen jól megbújuk a kis piszok
cs.zs.: 40mAh azért nem számít, de egy kamera már igen, főleg ha attól függ a videotelefonálás is.
-
Falcon C.
aktív tag
Ugyanakkor meg ennek a lapnak az alján:
"Make video calls with its video telephony front facing camera."
-
Falcon C.
aktív tag
Mi is a Telenornál vettük, nincs rajta. De ahogy elnézem a hivatalos honlap galériáját, azon se látok.
-
cs.zs.
veterán
Írd ide légyszi hogy hogy kapcsolod be !
(még nem találtam erre utaló nyomokat a menüben)Mennyibe került ?
Mennyi a garancia ?(a Telenornál 24 hó a gari , + regisztráltam a készüléket a Samsung honlapján , így további 2 hónap. Ki is nyomtattam a garijegyét , amely így 2012 novembertől 2015 januárig érvényes)
-
cs.zs.
veterán
Lehet hogy a ők is "kintrőlhozott" telefonnal operálnak ,
Illetve van még egy lehetőség : a Telenor így kérte ,és ezért (is) volt ennyivel olcsóbb . A feltöltőkártyás 12000 Ft-os ár elég meghökkentő a független 25000 mellett ...Más telefonnál is tapasztalható ilyen . Van SE WT19i Live with Walkman a családban , mindenhol írják , hogy 1200mAh akku , 40-50 e Ft . Én 29600 Ft-ért kaptam meg a T-mobile-tól (semmi extra díjcsomag, csak további két év a legkisebb csomaggal) , és pl az akku csak 1160mAh . Ki tudja mi hiányzik még belőle
Ha a megrendelő olcsóbbat kér , a gyár megoldja . Olcsóbbat szállít .
-
Kali30
csendes tag
Akkor légyszi akinek van kamera rajta írja már meg, és hol vette?
Köszi! -
meroly
veterán
Igen van, VGA és ezen a képen látszik is a hangszóró mellett.
Megj: plusz egy jó pont, erről én sem tudtam. -
Kali30
csendes tag
Sziasztok! Érdekelne van-e benne előlapi kamera. Sok helyen írják hogy van pl. ( speedshop arukereso )
Itt a specifikációban nincs.
Mi az igazság? -
meroly
veterán
Azért kíváncsi lennék ha a nokia piacra dobna egy ilyet, mennyire ugrana meg a részesedése a mobilpiacon.
-
Mara31
csendes tag
-
meroly
veterán
De igen
Hát az akku, a kamera, a 3G és a vaku kárpótolna, meg ez olyan szálcsiszolt, nem vészes.
cs.zs.: hát most nem?
Egyébként olvastam itt hogy valaki pont 3720-ról váltott kényszerből (céges szolgáltató csere) és mindennel meg volt elégedve kivéve a menüjét. Meg is van.
-
Mara31
csendes tag
válasz
hypno skate #822 üzenetére
Köszönöm a válaszodat
)))))))
Igen én is megtaláltam ezt a 2 lehetőséget - ami nagyon jó-, de az sms írásakor szerintem a betűméret nem változik hiába állítom akárhová. Sajnos...
-
albiosz
őstag
Nem te vagy a ,,fémellenes" is? Mert akkor egy újabb problémához érkeztünk,de lehet, hogy keverlek valakivel. Amúgy nekem is csak finn telefonjaim voltak eddig, már két éve egy E5-ös van, imádom, nekem tökéletes. Ha meghal, akkor viszont nem tudom mire kéne váltani. WP vonal eddig csalódás, E széria megszűnni látszik. Lehet, hogy eljön a Nokia-leváltás ideje nálam.
-
meroly
veterán
Köszönöm, rákerestem a lámpa szóra, de lusta voltam mást is megpróbálni.
Akkor az király, hogy van funkciógomb rá.Egy nagy bajom van ezzel a telefonnal, egyéb iránt teljesen tökéletesen megfelelne, az akku meg egy álom, szóval a problémám az hogy a felirat nem nokia rajta
-
hypno skate
senior tag
SMS írásakor nem tudom, de egyébként ha megnyitsz egy beérkezett üzenetet és az opciókat választod, ott találsz egy 6. nagyított nézet fület. Abban 60, 100, 150 és 200 %-os nagyítást tudsz beállítani.
A beállítás érvényes lesz az összes tárolt és ezután eltárolandó (beérkező, elküldött, stb.) üzenetedre. Én 150 %-ot állítottam be, azt már szemüveg nélkül is kisilabizálom.Betűméret állítható még a Beállítások - Kijelző - Betűstílus - Betűméret elérési úton. De az nekem nem sokat használt. Lehet hogy neked elég lesz.
-
meroly
veterán
A vaku használható lámpaként? És ha igen hogy?
-
cs.zs.
veterán
Szia !
Az sms-írás betűméretét nem tudom , sosem foglalkoztam vele
A kamera pedig (automata üzemmódban) "SCN - nincs" állásban használható legegyszerűbben .
Nem túl régi készülékek ezek , a Tiédnek is garanciálisnak kell még lennie . Vidd szervizbe . Nemtom hogy kamerát cserélnek-e ha az a baj , lehet hogy kapsz egy új telefont .üdv
Cs Zs -
Mara31
csendes tag
Szia!
Köszi, hogy próbálsz nekem segíteni.
Igen a számítógépen is fakók a képek.
Megnéztem a fény 5-ön áll.
Az SCN-nincs-el kapcsolatban nem értettem teljesen szerinted arra legyen, vagy éppen ne arra legyen állítva? Végig próbálgattam a jeleneteket egyedül a naplementénél nem világosodott ki a kijelző, de ott meg nem használt vakut.
Hát nem tudom mi lenne a legjobb megoldás. Irigykedve olvasom a hsz-eket, hogy gyönyörű képeket csinál.Sms írásakor hogyan lehetne nagyobb betűméretet varázsolni? - erre van Neked vagy valakinek ötlete?
köszönöm előre is
üdv Mara
-
lacibacsi
addikt
válasz
Foreverpocok #816 üzenetére
Igazán mély mondanivalójú hozzászólás. Első itcafe-s megnyilvánulásnak nem is rossz...
-
Foreverpocok
csendes tag
trt
-
cs.zs.
veterán
Szia !
Lehet hogy folyamatosan éjszakai üzemmódra van állítva a fényképező (opciók - SCN - nincs!), vagy max-ra fel van húzva a fény-érték (fektetett módban a jobb oldali navigációs gombbal állítható - jellemzően 5-6 a megfelelő) . Ha esetleg piszkos a lencse (ujjlenyomat) , az is be tudja csapni az automatikát .Az elkészült képek csak a telefonon rosszak , vagy számítógépen is ?
(megtévesztő lehet a telefon kijelzőjének rossz betekintési szöge , az is becsaphat)üdv
Cs Zs -
Mara31
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem a tf-t 1-2 dologban szeretném a segítségeteket kérni.
Ha fényképezni akarok 1-2 másodpercig szép szines képet mutat a kijelző. Ezután azonnal világosodik és így az elkészült kép is sokkal szintelenebb, fakóbb lesz a valóságnál. Már több menüponton próbáltam állítani lehet valamit nem jól csinálok.
Tudtok erre a problémára megoldást? - illetve egy alaphelyzetben hogyan állítsam be a a fényképezőgéphez tartozó menűpontokat?Olvastam hogyan lehet a betűméreten változtatni.
Sms írásakor viszont a betűnagyság marad. Itt is lehetne nagyítani?Ha tudtok segíteni pontról pontra írjátok már meg.
Előre is nagyon köszönöm a válaszotokat
üdv Mara
-
raul_7
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám,h.ha a telón a Facebook-ot megnyitom...eltűnt az Értesítések felirat a fejlécből...mi lehet a gond?Eddig mindig megjelenítette.
Ron
-
manoati
csendes tag
Sziasztok!Egy kérdésem lenne, nyakba akasztót be lehet fűzni valahova?
-
veze
őstag
néhány dologra rájöttem ezzel kapcsolatban és megosztom..
visszább olvasva láttam hogy más is kérdezett ezel után.. tehát:tiltólista:
hívások tiltására szolgál
Menü/Beállitások/Hivás/Összes hívás/Automatikus elutasítás/Elutasítási lista
itt lehet törölni ( hozzáadni is, többféle feltételeket is megszabva)cimek tilása:
sms-ek tiltására szolgál
listára hozzáadás vagy eltávolitás:
Menü/Üzenetek/Beállítások/Ált. beállítások/Üzenetek tiltása
itt lehet törölni, hozzáadni is -
veze
őstag
válasz
rolmillione #773 üzenetére
Tiltólistáról hogy kell számot levenni? Ha rámegyek a névre címek letiltása és hozzáadás a tiltólistához van. Ha rájuk kattintok beteszi a nevet a tiltások közé. De egy letiltott számnál ha rámegyek ezekre a menüpontokra ismét csak a betevést lehet, ahol kiírja, hogy már tiltólistán van a szám. Címek letiltása és hozzáadás a tiltólistához közt mi a különbség?
ez engem is érdekelne, ma hozzáadtam egy számot véletlenül de sehogy sem találom hol tudnám megnézni az aktuális tiltolistámat..nyilvan ha látnám onnan el tudnam távolitani
köszönöm a segítséget -
veze
őstag
ezt meglepödve tapasztaltam, hogy egy simkártya csere röpke 30 másodpercére sem volt képes megörizni a dátum és óra beéllításokat.. ezt már a samsung L-700 is tudta söt talán már a C-100 is..
szóval ha valami okbol kifolyolag az aksit kivesszük, kezdhetjük előlröl ezeket -
quasar7
csendes tag
válasz
betonfelhő #800 üzenetére
Kössz a választ! Egyébként milyen gyakoriságokat lehet megadni az email-ek lekérdezéséhez?
-
jtasi
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy kérésem! Vettem a férjemnek egy Samsung S 5610-es mobilt.Ő nem szereti az érintőset.Van egy problémám vele vagyis a bluetooth-al.minden telefont felismer csak a pc-ét nem.Ehhez a párosításhoz pin kódot kér.A telefonon megjelenik a pc-hez csatlakoztatott bluetooth neve ,de kéri a kódot.Milyen kód ez?Az útmutatóban nincs részletezve a mobilokat meg felismeri.Tettem bele 2Gb-os memória kártyát arra szépen felpakolja,de küldi is a képeket csak a géppel nem jön össze.Valaki esetleg tudna valamit javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi hiánypótló készülék a Samsung klasszikus mobilja. Nem érintős, de sokan pont ilyen telefont szeretnének maguknak. A választék pedig szűk.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest