- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Egy óra, két rendszer
- Drasztikus formaváltást hozhat a Honor következő órája
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz Hikvision #433 üzenetére
Akkor úgy tűnik itt csúnya félreértés lesz... Elmagyarázom: a frissítést nem is tőled kérdeztem. Ha ronson válaszolna és nem úgy csinálta mint te, akkor a haverodéval szerencséd volt, vagy úgy csinálta mint te akkor a sajátodat cseszted el. (Lássuk be a te leírásod alapján vagy sikerül, vagy nem.) És nem mindenkiről derült ki a hozzászólásai alapján, hogy melyik szolgáltatónál vette a telefonját, vagy esetleg független-e.
Szóval akkor jó gyakorlatozást. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Jag
senior tag
válasz Hikvision #222 üzenetére
Itt egy buheraszoftver hozzá.
Még nem próbáltam, egy flashelos oldalon találtam. Firmwaret még keresem. -
hubesz1
csendes tag
válasz Hikvision #123 üzenetére
Kicsit gyenge a németem, de ez biztos javítja a 'mi' hibánkat. Illetve jó a magyar (pannonos)készülékekez is ?
Egyébként a helyzetjelentésemet folytatva a hét elején beszéltem samsungékkal, de azt az illetőt, aki kompetens lett volna ebben azt nem értem el. Hétfőn rájuk mozdulok, mert akkor már három hete lesz annak, hogy szervizbe került. Remélem megvan már a megoldás...
-
nagyúr
válasz Hikvision #121 üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van, de...
Lehet, hogy a Samsung teljesen jól megcsinálta a telefont és a Pannonos soft, ami rákerült, az lett elqrva...
Ettől függetlenül tényleg meg lehetne oldani, hogy ezt a hibát soron kívül orvosolnák a beeső ügyfélnek...De mondjuk nekem nagyon kellemes tapasztalatom volt ma reggel az Oktogonnál lévő Samsung szervizzel:
Kb. 3/4 7-kor értem oda és állt egy emberke a tárva nyitva lévő üzlet előtt. Megkérdeztem tőle, hogy nyitva vannak-e, erre ő mondta, hogy ugyan 7-kor nyitnak, de ha már itt van ő, akkor olyan mindegy, hogy most veszi át a készüléket, vagy 7-kor, meg hát gondolja, hogy azért jöttünk ilyen korán, mert sietünk a dolgunkra tovább. Szóval majdnem leesett az állam, hogy vannak még ilyen emberek???? És tök jó érzéssel töltött el, hogy van még remény és nem halt ki teljesen a jóindulat az emberekbőlAz már csak hab volt a tortán, hogy van mellette egy olyan tip-top közért, hogy szemem-szám elállt a tisztaságtól, az eladók udvariasságától és a választéktól... És giga-mega-brutál, ultrafinom kakaós csigát árultak 149,-Ft-ért . Az átmérője kb. 22 centi volt
Szóval így egész jól viselem, hogy szervizbe kellett vinni a vadonatúj készüléket. -
aphra2
senior tag
válasz Hikvision #111 üzenetére
Javitásra adtam le mert nem tudtam mi baja van, csak hogy elmegy a hang,
de mindegy is mert a bolt csak egy outlet, tehát csak eladás volt, szerviz nem,
a boltból vitték el máshova. ( addig adtak csere telót, nem kértek érte pénzt)
Ha olyan helyre viszed ahol egyből frissitik, akkor gondolom, hogy megvárható.szerk:a gari papiron rajta van a javító szerviz cime, esetleg azt leírhatom ha kell.
[ Szerkesztve ]
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
aphra2
senior tag
válasz Hikvision #103 üzenetére
Nem zárom ki az fw gondot, csak fiam SE telóján is egyből antennát kellett cserélni, mert gyenge volt, ( nem talált, vagy nagyon sokára hálózatot)
de az nem jelenti azt, hogy minden SE antenna alapból gyenge lenne.
Valami ilyesmire gondoltam a samu esetében is, összekötve az esetleges szolgáltatás minőségének átmeneti csökkenésével is.
Ha találsz vmi parancsot, majd írd be, mert kiváncsi vagyok én is, hogy milyen szoft van rajta.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
aphra2
senior tag
válasz Hikvision #100 üzenetére
Már az is eszembe jutott ,hogy a Pannon költözésnek lehet köze hozzá,
honlapon:
"Célunk, hogy ebből ügyfeleink a lehető legkevesebbet észleljenek, előfordulhat azonban, hogy ebben a rövid időszakban a Pannon egyes szolgáltatásainak minősége átmenetileg csökkenhet"amit más telónál nem venni észre , de ennél a fémház miatt lehet ,hogy az antenna nem olyan erősen működik, és lehet ,hogy az szarakodik,...
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
hcstuning
tag
válasz Hikvision #82 üzenetére
Ez az álhívás funkció...én is csak a beállításoknál tudom elindítani...de ennek mi értelme? azhem be lehet rakni a nav. gombok helyére, és akkor egy gombnyomásra "hív valaki", de egyébként nincs az alkalmazások listáján. De ha átírható lenne a bal- és jobboldali menü és wap gomb, (és így nem lenne két gomb is a menüre ) akkor lehetne használni
hcs
-=Joey=-
-
aphra2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest