- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Egy óra, két rendszer
- Drasztikus formaváltást hozhat a Honor következő órája
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jag
senior tag
5 ezeré' megkapod az enyémet. Igaz, kissé viseletes, mert a gyerek használja játéktelefonnak. (mert ennyit ér) Telefonálni nem nagyon fogsz tudni vele, de még a menüt nézegetni is gyötrelem, de legalább hangosan lehet vele mp3-at hallgatni. Ugyan azon a hangszórón jön a csengő hang is, amit max hangerőn sem hallasz, ha normál állapotban az asztalra teszed, mert hátul van a hangszóró...Érted? :-) Leteszed az asztalra a telefont és mindjárt bekapcsoltad a néma üzemmódot. :-DD Zseniális...
-
Jag
senior tag
válasz jobbacsabba #455 üzenetére
Magától nem, de olyan ba**tt lassú az egész hogy ha hívást meg akarod szakítani, vagy befejezni, akkor a jobb felső gombbal teszed ezt ugye meg. 1x hiába nyomod meg, mert szarik rá, ha viszont többször nyomod meg, ez lehet akár 20 is, mire reagál, addigra szépen felkúszik a wapra. Ha nem veszed észre, akkor billzár bekapcsol és szépen ketyeg egész nap a wapod...
Kivan ez találva. -
Jag
senior tag
válasz gergobaby #290 üzenetére
Aláírtam 2 évet. Érted? 2 évet az ország egyik legnagyobb mobilszolgáltatójánál, nem a kínain vettem..
Jahh és volt rajta már szoftver cserélve, de még így is szar. Most épp ha felveszem 2-3 másodpercig nem hallanak. Ennyit sikerült javítani rajta. :-)
Meg konkrétan 2 perc után néma lesz.
Azt, hogy olyan lassú, mintha a gyerekem műanyag mobilját nyomogatnám már meg sem említem, hiába a fapados téma...Meg ez milyen már, hogy a szép háttérrel lassú, de 0 hátérrel gyorsabb lesz ám. :-DD
Ha nem lenne itt a kezbe, el sem hinném, hogy ilyen van...
A kártyáról a képeket 20 perc, mire beolvassa és akkor még meg sem nyitottam... -
Jag
senior tag
válasz Hikvision #222 üzenetére
Itt egy buheraszoftver hozzá.
Még nem próbáltam, egy flashelos oldalon találtam. Firmwaret még keresem. -
Jag
senior tag
Tegnap hoztam el a telefont.
S3310CJIE1 raktak rá 06.16.-án. A garancia lap szerint Budaörsön.
Egyelőre tünetmentes. -
Jag
senior tag
Hogyan kell flashelni.
Igaz holland, de sztem kihámozható.
Progik hozzá -
Jag
senior tag
Amikor ez a "néma" jelenség van, tökéletes térerőt jelez a cucc, szal sztem nem ezzel van a baj. Ráadásul teljesen mindegy, hogy épp hol vagy, ha hívnak akkor tuti el fog menni a hang legalább egyszer...
A menü meg lassú, bár mit csinálsz vele. Az 1GB-os kártyáról olyan lassan olvassa be a képeket, amiket a saját kamerájával csináltam, hogy megőszülsz, mire egyáltalán látnád, melyiket akarod megnézni...Kinézetre nagyon bejött a cumó, pláne, hogy fém, de ennyi. Olyan, mint az olasz autók.
Szép, meg minden, csak épp használhatatlan...[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
Teljesen jó kis telefon, nekem bőven elég, amit tud és a Pannonál bónusz programban ingyen is volt.
3. napja megy az első feltöltéssel és csak 2 csík ment le.
Pár apróság azért szúrja a szemem. A WAP-ot kellene eltüntetnem a jobb felső gombról, illetve a bejövő sms üzeneteknél jelezhetné, hogy lapozásnál hányadik üzenetnél járok.Pár kérdésem lenne.
Témákat lehet rá tölteni és ha lehet, honnan?
USB-s kábel jó lehet más típusé is hozzá?Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest