- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Voltam ma bent a Csoda oktogon szervizben. Bevittem a telefont meg a garancia jegyet, mondtam, h szoftvert kéne frissíteni, erre mondták h durván 1hét az átfutási idő. Mondom ne vicceljenek velem, itt olvastam h helyben megcsinálják. Erre mondták, h jól van akkor adjam oda a telefont meg a gar. jegyet és jöjjek vissza 30perc mulva.
hát mondom ha ez valami sufnyi gsm szerviz lenne akkor azt mondom, h szerencsém volt de így azért elég érdekes a dolog. Na mind1. Visszamentem 30perc múlva odanyomták a kezembe a telefont meg a gari jegyet, és viszlát. Kocsiba kapcsolom be nézem, rajta van az E2 FW. na mondom akkor teszt. Az első telefonálásnál kikapcsolt a telefon. Utána bekapcsolásnál nem talált hálózatot, aztán vagy 5 restart +gyári beállítások és tudtam hivni, de kb 15-20sec után eldobja a hálózatot. TEHÁT Szarabb lett mint volt
Köszönjük Neked Samsung S3310. EBBEN TÉNYLEG JÓK!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy néz ki, hogy az L700 sikere ráébresztette a koreai gyártót, hogy miben jók igazán.
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest