- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOkE01
tag
válasz
Morden24 #5358 üzenetére
Oké értem, csak már azt hittem, hogy káprázik a szemem.
Hát Én ezek után már nagyon várom a Mangot. Ha az még hozza amit beígértek akkor egy komoly trónkövetelőt tisztelhetünk a windows phone os személyében. Mondom ezt úgy, hogy már több mint másfél éve androidos telefonokat használtam.
Ha össze kellene hasonlítanom a két rendszert, szerintem az android a kínai piac (csillog-villiog-csipog minden van de nagyrészt gagyi) a wpOs pedig egy igényes belvárosi üzlet (minőséggel és eleganciával). Egyszerűen belezúgtam na!
Ha valaki még gondolkodik a vásárláson Én személy szerint csak ajánlani tudom.
-
válasz
Morden24 #5333 üzenetére
LG-n előjön a késleltetés, a felsivítás nálam az Omnián se minden egyes alkalommal - és máshol nem emlékszem hogy előkerült volna. Gombsadival anno azt firtattuk, hogy lehet ez is a rezgéstől függ. A BT hibát is reprodukáltuk LG-n.
Egyébként iPhone-on tényleg nincs lag, valamint Nokián se találkoztam még vele. Most a Pixin is úgy tűnik, hogy nincs jelen.
-
válasz
Morden24 #5323 üzenetére
Valahogy az az érzésem, hogy a bugok nem nagyon akarnak megszűnni. Mondjuk az egy dolog, hogy egy tanúsítványfrissítéstől nem lett jobb, de magától a NoDótól se
Persze hogy értem, csak rosszallásomat fejeztem ki, hogy ez se javult meg, mint ahogy a cover art eltűnés, a BT videolejátszás, a késő hang, a felsivítás...
-
LLator
csendes tag
válasz
Morden24 #5313 üzenetére
Köszi! Amire kijön ez a Mango, addigra talán már mangó ízű borsodi sört is lehet nyalogatni
De reméljük, szeptember környékén már rajta lesz a telónkon. Vajon a témobil hogyan reagál majd a Mangóra? Tartja majd a telefon jelenlegi árát, vagy emeli (biztos benne lesz még a kínálatban)? Ez nem egy kardinális kérdés, de kíváncsi leszek rá -
válasz
Morden24 #5301 üzenetére
Nem nagyon értem a magyar nyelv körüli mizériát. Ha nagyon magyar nyelvet akarok (tudom, csak részben magyar), a regionális beállításoknál a Display language angol, az összes többi magyar és máris májust ír.
Ez még nem bántja a marketplace-t sem. Persze ettől mindenki elvárása jogos.
Úgy látszik, a kedd nem csak a desktop Windows frissítési hullámának a napja (bár ez nem hónap elsője lesz).
Amúgy tokra visszatérve, nekem ilyesmi van pár dollárért: LINK. Céljának tökéletesen megfelel.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Morden24 #5239 üzenetére
Hát ha mást nem is, azt elérte nálam az MS és a Samsung együttes, hogy soron kívül örüljek és el-sem-hiszem élményben legyen részem ettől a látványtól még úgy is, hogy észrevehetően alig változott valami
szerk.: Hazudok, megtudtam egy igen lényeges dolgot: a Chevronos update utáni Walshed helyreállító tool valóban teszi a dolgát.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
válasz
Morden24 #5185 üzenetére
Most ezért nem fogom megváltoztatni, de abból gondoltam, hogy az apphub minden további nélkül elfogadja és alkalmazza is a módosítást (és azon keresztül az xbox is), bár mivel ezt a dev acc nézegetése közben használtam, nem lett a telefonra hatása. Mindenesetre okosan Anglia helyett USA simán ment neki és onnantól USA irányítószámot várt.
DE akkor lehet, hogy a telefonnál/marketnél máshogy megy ez... bocs.
-
-
-
válasz
Morden24 #5166 üzenetére
1. a Chevron.updater a NoDo-t hozza a gépre, a 7392 már nincs benne. Akkor jött elő a "walshed" kifejezés, amikor az így frissített telefonokra a 7392 update-et fel akarták tenni és az azóta híres 80180048 hibakóddal elhalt a backup készítésekor a Zune. Erre mondta az MS, hogy ez így nem fog menni. Nem jogi, hanem technikai akadálya volt, jelesül csak a kiválasztott nyelvet frissíti a Chevron.
2. A fenti problémát oldja meg az a kis tool azzal, hogy kiválasztod, melyik nyelvet frissítetted és kijavítja a beállításokat a többi nyelvnél is. Így már a zune nem fog rajta elhasalni és mehet fel a 7392.
Ebből az egészből két dolog következik:
1. A Chevron.updater eredeti, érintetlen rendszert tett fel (csak rosszul).
2. ha ez a fix megjavítja, onnantól ismét teljesen hivatalos rendszer lesz a telefonon. -
válasz
Morden24 #5147 üzenetére
Nálam 2 telefon van és 3 gép. Bármelyikre dugom bármelyiket, mindig guestként indul.
Egyébként most még egyszer elolvastam az eredeti hsz-t és kábelcserét javaslok. Tud szépeket művelni egy rossz USB kábel is.
"Jah, igen megcsináltam ezt a chevron visszaállító akármit, ez a szoftververziót nem bántja mert ugyanúgy maradt 7390. Egyébként Omnia7 a teló"
Ilyen eszköz nincs, csak olyan, ami kiegészíti azt, amit a chevron updater kihagyott.
-
blex
senior tag
válasz
Morden24 #4705 üzenetére
anno nyomogattam egy qtek s200-at és pont azon gondolkoztam, hogy mekkora jó már, hogy oldalt van a power button, milyen jól kézreesik. Úgyhogy én most boldog vagyok ezzel az elrendezéssel
az oldalsó gombokat még egyszer sem sikerült véletlen megnyomnom, az érintőgomboktól viszont agy****t kapok...
a töltő pedig tényleg hülye helyen van... -
bigsee
addikt
válasz
Morden24 #4593 üzenetére
Akkor nézzük:
- JK1-el probléma nincsen
- JJ6-al van, mégpedig azért mert nem lehet DL módba rakni (Vol down+Power)- JK1-re már kijött az update (pre + 2 vagy három NoDo, már elvesztettem a fonalat
)
- JJ6-ra is kijött anno, attól a telefonok üzemképtelenné váltak- innen kezdve levan tiltva az update a JJ6-os (=szolgáltató függő???) készülékekre! Is This A Real Solution?
Akkor azt a terméket, amit a Webshopból (2011.04.11-én) vásárolok, miért kéne hibásnak hinnem, hiszen szolgáltatótól kapom, garanciával, mindennel...? Azért szvsz mert nem tekintik hibának!
Holnap visszatérünk erre, egy kis eszmefuttatás erejéig, oké...
-
moonman
titán
válasz
Morden24 #4608 üzenetére
de egyébként ez is annyira jellemző, hogy egy kurva fórumon kell rákérdezni és akkor képesek kinyögni egy fél mondatot. nem ám valami hivatalos blogbejegyzés vagy értesítés a usereknek, hogy te barom, ne chevron-olj meg nyugodjál meg, csak fixáljuk... áá az túl normális lenne.
-
DeusHun
őstag
válasz
Morden24 #4593 üzenetére
Vedd rá őket is, hogy cseréljék
Én még a héten vinném is vissza
Más: Marketplace azt mutatja, hogy van 1 frissítés az egyik játékohoz (Alchemic Phone 7). Rábökök, hogy telepítse, letöltés elmegy 100%-ig, kiírja, hogy "Installing application..." erre minden abbamarad, a Downloads ablak kiürül és nem települ a javítás. Visszamegyek a piactérre és lám, van egy frissítés az Alchemic Phone 7-hez. Tegnap este óta ezzel szívok, próbáltam már, hogy kikapcsoltam a telefont és úgy hátha, de nem sikerült. Kivettem az akksit és újra adtam neki egy esélyt, nem sikerült. Most is ott állok, hogy van egy elérhető frissítés de telepíteni nem tudom. Van valakinek valami tippje, hogy mit lehetne csinálni? Írtam az answers.microsoft-ra de ahogy nézem ők nem szeretnek válaszolni.
-
-
energy_
senior tag
válasz
Morden24 #4531 üzenetére
és akkor jiget honnan lehet szerezni? mer ugye van az az ellenállás és van vmi alternativa? mer ahogy olvastam csak jig után lehet a linkelt jk1 frim frissitést megcsinálni,amugy olyan másfél hónap mulva lesz meg a telóm lehetséges hogy addig minden jig és firm frissités nélkül gyárilag tudok frissiteni jk1 és nodora?
-
asimon
tag
válasz
Morden24 #4551 üzenetére
Nálam ez a többmag kérdés, kb kinek a farka hosszabb kategória...
Ez tipikusan a parasztvakítás esete!"Nem az OS-t kell kiszolgálnia, hanem az appokat. Az egy külön "szerencse", hogy maga az OS egy "gyengébb" vason is kiválóan teljesít."
Ez nem szerencse, hanem ilyen egy jó OS, ahogy pl az iOS is! A másik, hogy érdekes módon WP7-re a fejlesztők is tudnak olyan alkalmazásokat fejleszteni ami nem akad...
Kicsit kezd ez az egész okostelefon biznisz hasonlítani a pár évvel ezelőtti PC helyzetre, mikor az volt a lényeg, hogy vegyél minél több memóriával, minél több proci maggal, 100e-es vga-val szerelt gépet, mert akkor elfutnak rendesen az alkalmazások, meg majd a win sem fog akadni. Azóta ez is megváltozott és belassúlt szerintem.
"Ez szerintem nem azt jelenti, hogy nem lesz erős hardveres fejlődés, hanem azt, hogy a WP7 tökéletesen alkalmas a középkategória színvonalas kiszolgálására"
Nem nevezném középkategóriásnak azért ezeket a cuccokat, mert mind teljesítményben, mind árban azért még mindig 100e körül vannak. (Nem a bolti garanciás külföldről becsempészett darabokra gondolok, hanem a 2 éves gyártói garisokra!)
Biztos, hogy nagyon gyorsan fog fejlődni a mobil hw piac, de nem ebben van a pénz, nem abban, hogy Pistike havonta lecserélje a vasat, mert nem fogja, mert nem mindenki teheti meg, megjegyzem értelmetlen is.
Viszont ha van egy jó OS és hozzá normális alkalmazások (ami még jelenleg nincs), akkor nincs rászorulva a gyártó sem, hogy 23 féle változatot gyártson, hogy majd talán valamelyik sikeres lesz, hanem elég 2-4 fajtára koncentrálni. (szerintem)Félreértések elkerülése végett jelenleg Androidot használok, múlt héten adtam el az Omniát, és nem szeretem túlzottan az Apple cuccokat, de a fent leírtakra Ők jó példa, van egy klassz OS, rengeteg jó app., és van 1 fajta vas, aztán csókolom. (jó jelenleg 3GS-el 2 fajta)
-
-
blex
senior tag
válasz
Morden24 #4476 üzenetére
azt biztosan tudom, hogy ha van oldschool csöngés rajta, akkor engem a saját mp3-ak berakása rohadtul nem érdekel. bár a t-mobilos
szarbanszoftverben nem volt ilyen. kíváncsi leszek, hogy amire kicserélik, abban lesz-e...egyébként pedig szerintem egyszerűen csak lusták...
-
válasz
Morden24 #4340 üzenetére
És az a legnagyobb gyökér, aki saját egyéni preferenciáitól vakon akar nekem, mint vásárlónak eladni valamit. Ha nem tudja megindokolni rendesen, hogy A termék miért jobb, mint B (a marketing rizsát leszámítva), akkor az ne álljon pult mögött. És hány ilyen van... szoktam is néha tesztelgetni őket. Nyilván nem kell mindent tudnia, de azt szoktam firtatni, hogy szerinte miért jobb ez vagy az pusztán szakmai oldalról és nem a másik?
(#4337) DeusHun:
Csak nem tudták 3 nap alatt orvosolni a firmware kérdést, ahogy először ígérték.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Sorozatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stellar Blade
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HTPC (házimozi PC) topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Video konvertálás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest