Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz LLator #5312 üzenetére

A magyar nyelv és a magyar Live ID használat kéz a kézben jár, szintén a Mangora kell várni ezügyben :)

7004/7008 vs. 7392: Nem fagy ki a Marketplace; jobb keresés a Marketplace-en; copy & paste; némi teljesítményoptimalizáció, amit én elsődlegesen az animációk finomításában és pár vizuális bug kijavításában véltem felfedezni, ilyenek pl. a lock screen feltolása, ami picit darabos volt régen, illetve az a kis hiba, hogy ha lezártam a telefont, akkor képernyő bekapcsolásánál éppen csak egy pillanatra az a felület látszódott, ahol lezártam a telefont, és utána ugrott be a lock screen. Ja meg az, hogy készülékbekapcsolás után gyorsabban megtalálja a T-Mobile hálózatot (a telefon tile-on látom ugye, hogy no service, aztán T-Mobile H... 7008-al nekem bekapcsolás után mondjuk egy-két másodpercig még no service volt. NoDo óta már azonnal megvan a hálózat).

Ezek ilyen alig észrevehető, nagyon nüansznyi dolgok, de ha valaki sokáig használt 7004/7008-at, akkor ilyesmik fel fognak neki tűnni :K

Új hozzászólás Aktív témák