Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz h_rowley #5187 üzenetére

Na igen, ezt én is beszoptam, és sok jó nem származott belőle, mert a magyar XLive még mindig szar (legalábbis én sikeresen kifogtam, hogy pl. ME2 DLC-k nem elérhetőek). A dolog pikantériája az, hogy akkoriban a Live ID mélységeinek erről a bugyráról pont nem tudtam, ami nekem relatíve szopacs volt, mivel az a cím nekem elsődleges, mindenem azon van illetve fut rajta keresztül, Hotmail Plusos meg ami a csövön kifér. Ezek után gondolom el tudod képzelni, mennyire volt őszinte a mosolyom, amikor sikerült kifundálni a dolgokat.

Most az van, hogy a WP7 elsődleges reg egy UK-s Live ID, de valójában minden a magyar címre van belőve - logikusan a Zune/Marketplace nem, így erősen mérséklem a fizetős programok megvásárlását tekintve, hogy Mango után ez a cím megy pihenni, és használom tovább az elsődleges Live ID-met.

(#5189) stevve: Az, hogy a Live ID locale-ja nem változik és ráadásul nem is változtatható, az hivatalos MS tényállás. Hogy egyébként a dev acc az ezt mennyiben befolyásolja azt nem tudom - amit írok, az viszont kőbe vésett tény :K

(#5190) mflex: Azért döntöttem így, mert kijött a hivatalosan is jóváhagyott javító tool, tehát "büntetlenül" megléphettem a frissítést. Innentől fogva ha csak egy hetet, egy napot, egy órát nyertem, akkor is megérte.
    Ha nem lenne biztos az, hogy ezután is minden rendben lenne a telóval, akkor eszembe sem jutott volna megcsinálni, mert annyit nem ért volna.

Még mindig úgy gondolom, hogy MS javítani fogja a tákolmányt, de a jelenlegi helyzet az, hogy a JJ6-os fw-s Omniák miatt szopnak azok, akiknek JK1 fw-je van, mivel a Zune fw-szinten nem tud különbséget tenni a készülékek között (a gond a JJ6 fw-vel van) - mivel nekem az fw-m JK1, semmilyen károm nem származik abból, ha frissítek.

Új hozzászólás Aktív témák