Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz legiaap #4603 üzenetére

Jogos.
    Bár a helyzet az, hogy elvileg már a TéMob is befejezte a tesztelősdit, és kezdené osztani a frissítéseket. Most ha azt mondom, hogy a március vége helyett május közepe, az ugyan keményen frusztráló és "anyátokbamenjetek" kategória, viszont ha arra gondolsz, hogy anyagilag mennyit nyerhetsz rajta, akkor lehet, hogy kibírható. Ha simán kifejezem pénzben, hogy "fizetek-e 20-30K-val többet azért, hogy egy-másfél hónappal korábban jöjjön a frissítés", akkor szerintem kevesen kezdenek bólogatni, szóval így is fel lehet fogni.

Itt nem a várakozás a szar szerintem, hanem a bizonytalanság.

Na meg most, hogy kiderült ez a "technikai probléma", eléggé mindegy, hogy független-e a teló, jelenleg szünetel a frissítések szállítása Omnia 7-re.

szerk.: Mondjuk a díjcsomag részére teszek, mert évek óta csak felfelé váltok, lefelé még egyszer nem fordult elő, és tartok tőle, hogy nem is nagyon fog. Olyan szerződésbe meg logikusan nem ugrom bele, ahol olcsón akarnak adni nekem valamit, de mellé valami számomra feleslegesen nagy csomagot kínálnak. Persze tudom, hogy vannak ilyenek, de aki ekkora kretén, az megérdemli, ha átmegy rajta a behajtó.

Új hozzászólás Aktív témák