- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poci3
tag
Az az érdekes, hogy a blogban fehér alapon szines ikonokat látni, viszont a videón (és más képeken) viszont csak egy fekete háttéren fehér "vonalas" ikonok vannak, ami szerintem nagyon csúnya. A másik dolog pedig az, hogy sehol nem olvastam, illetve láttam működés közben a GPS-t! Milyen szoftver van rajta, hogy működik? Tudja valaki? A harmadik dolog: van e benne jelzőfény (vagy hangjelzés) az elmúlasztott eseményekről (SMS, nemfogadott hívások, e-mail, stb)?
-
Greg-77
aktív tag
Addig is amíg nincsen blog 3: egy kis vid (IFA 2008 vid)
valamint a Samsung nem csak mobilt tud jót, egyéb nyalánkságok! ( az IFA 2008 Samsungos részlege)[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Értelek, nekem mondjuk szimpatikusabb ez a megoldás, mert SE-nál pl nem szerettem hogy ha kaptam egy képet videót vagy hangot amit a teló ismert azt rögtön a képek hangok videók mappába dobta holott én az egyik almappába tettem volna.Nekem ez kényelmesebb hogy minden ott van üzenetekben aztán majd én elpakolgatom a helyére.
-
rhonin
senior tag
Szintem elbeszéltünk egymás mellett...
Ha kapok valakitől bluetoothon egy kis videót, mondjuk egy avi-t akkor az üzenetekbe kerül be.
Na itt ha meg akarom nyitni akkor azt írja, hogy ismeretlen fájlformátum, és innen nem tudok továbbjutni vele csak áttenni a saját mappába. És a smart movie progi se tud vele semmit kezdeni mivel nem látja. Ezért lenne jó ha megoldanák úgy mint a sony ericssonoknál hogy pl. elmentené az egyéb könyvtárba és onnan tudod másolni/áthelyezni akárhova. Mondjuk az se lenne rossz ha tudnám, hogy a fájlrendszerében hova menti az üzenetkbe lévő tartalmakat, mert onnan már nyert ügy van, de ez már nagyon off... -
Enjoy
addikt
Remélem akkor ma kapunk blogot videóval
► més que un club ◄
-
bepe79
addikt
Samsung (Innov8) i8510 vs Canon IXUS 70:
( http://www.mobile-review.com/review/samsung-innov8-camera-en.shtml )
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
rhonin
senior tag
Na igen csak nekem ebben az a gáz, hogyha küldenek valami avi kis videót akkor nem tudom lejátszani mivel maga a telefon nem ismeri ezt a formátumot a lejátszó program amit használok az meg nem látja...
Ezért tartom ezt hülyeségnek, jobb lett volna ha átér bluetoothon és megkérdezné, hogy hova mentse. -
joey04
titán
válasz LEFTHORSE1 #38 üzenetére
A 4. kérdés, ha kiválasztom hogy a mem karira mentse az üzeneteket pl. zenét, telepités után kétszer fog helyetfoglalni ugyanaz az adat, amig ki nem töröljük az üzenetekből
hát ezt még nem próbáltam mert ha van idő és mentem a helyére a dolgokat akkor rögtön törlöm is üzenetekből. -
LEFTHORSE1
őstag
Az n95 esetében ha a BT-t kiválasztom mindig rákérdez hogy tényleg be akarom kapcsolni a BT-t, ettől falra tudnék mászni, még nem is volna baj hogy kétszer kell gombot nyomni, ha volna gomb memóriája mint a SE-k nek, amugy is jó lassu a szimbián igy meg kell várjam hogy megjelenjen a rákérdezés és csak utánna lehet le okézni. A 4. kérdés, ha kiválasztom hogy a mem karira mentse az üzeneteket pl. zenét, telepités után kétszer fog helyetfoglalni ugyanaz az adat, amig ki nem töröljük az üzenetekből?
Cseberből vederbe
-
joey04
titán
válasz LEFTHORSE1 #32 üzenetére
Pár FP2es telefon tesztje után meg pár külföldi i8510 preview alapján:
1. nem
2. passz, de szerintem igen(sajnos)
3. ha pl aktív ikonok közé kiteszed teszem azt az első helyre akkor pontosan 1 gombnyomás.
4. igen és ez jobb is mintha az alapértelmezett zene mappába tenné mert én így adhatom meg mappa pontossággal hogy hová tegye, a memória elfogyást ki lehet védeni hogy már eleve az üzeneteknél beállítod hogy memóriakártyára mentse az üzeneteket. -
LEFTHORSE1
őstag
Remélem a következő részben választ kapok az előbbi kérdéseimre
Cseberből vederbe
-
Poci3
tag
Hát valóban feleslegesen írtam a tört verzió szót, mivel ennek semmi köze a telepítéshez csak az ingyenes navigáláshoz! A térképet pedig fel tudod telepíteni egy nokia telóval a memóriakártyára és át tudod tenni a Samsungba a kártyát. A lényeg szerintem azt megtudni, hogy maga a Noia Maps fut-e rajta, illetve lehet-e telepíteni rá. A többit mindenki meg tudja oldani maga.
-
Poci3
tag
Hát valóban feleslegesen írtam valóban a tört verzió szót, mivel ennek semmi köze a telepítéshez csak az ingyenes navigáláshoz! A térképet pedig fel tudod telepíteni egy nokia telóval a memóriakártyára és át tudod tenni a Samsungba. A lényeg szerintem azt megtudni, hogy maga a Noia Maps fut-e rajta, a többit mindenki meg tudja oldani maga.
-
LEFTHORSE1
őstag
Hadd jöjjön az én kérdés özönöm, mivel ezen is szimbián fut mint az N95-ön gondolom egy húron zenélnek vagyis nagyjából hasonló a kezelése.
1. lehet-e teljes képernyős háttérképet kirakni készenléti kijelzőre?
2. ha BT-n küldünk adatokat, a küldés utánn bekapcsolva marad-e BT?
3. hány gombnyomás kell a BT bekepcsolásához biilzár feloldása után?
4. ha BT-n fogadunk pl. zenét azt az üzenetekbe teszi, és onnan kell telepiteni? És ha megtelik a telefon memória ezekkel a BT-n fogadott adatokkal akkor mi magunk kell kitöröljük hogy tovább tudjunk fogadni?Cseberből vederbe
-
Enjoy
addikt
Szerintem ez a Nokia Maps telepítés lehetetlen:
Ez új symbian rendszert futtat, mint pl. az N82, s nem hiszem, h kompatibilesek a programok felfelé, de aztán ne nekem legyen igazam.
Másik buktató, amit Viktor mondott, h tört verzió nem legális
Illetve a Nokia Maps aranyos tulajdonsága, hogy csak PC Suite + Nokia Map Loader segítségével tudod a térképeket a telóra rátolni! Szóval nem hiszem, hogy a Nokia PC Suite fel fogja ismerni az Innov8-at!
Szvsz► més que un club ◄
-
atzi
csendes tag
Sziasztok
A következő lenne a kérdésem:
A samsungra ugyanúgy lehet e feltelepíteni (lévén hogy symbianos) jar programokat, amiket pl n95 re is lehet?
Nagyon tetszik a telefon de még hezitálok, hogy n96-ot vagy ezt a samsung remekművet vegyem e meg majd.
Eddig a nokiák jöttek be a legjobban, viszont ha ebben ugyanaz az "op" rendszer fut akkor ez a telo azért messze odaveri majd szerintem az n96-ot.
És még annyit szeretnék kérdezni, hogy akkor tényleg viszi e a divx-eket úgy mint az omnia tette?
Amúgy az omniás cikk király volt. Grat hozzá.üdv
-
rhonin
senior tag
"-szintén jövő hét elején kapom meg az új szoftverfrissítést, elvileg sokat gyorsul majd, plusz magyar nyelvű lesz"
A frissítésre pedig azt írta, hogy utánanéz. Kicsit kellett volna visszaolvasni, hogy választ kapj a kérdésedre...Bocha: Még egy kérdés: mekkora sebességgel tudsz másolni usb-n a teló belső memóriájára? És mennyi memória marad a telefonban a programok futtatására? Bár mondjuk ez valszeg változni fog később mint az i900on.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Poci3
tag
Engem is érdekelne nagyon a GPS és a szoftver ami működteti. Pl. az is, hogy a nokia maps-ot (a törtet) fel lehet-e rá telepíteni és működik-e. Ha nem, akkor mi megy rajta?
-
joey04
titán
Köszi szépen!Nem is baj hogy a menüben nem forog pont hogy jó. N82nél sem tetszik annyira hogy a menükben is forog.Jó dolog a kijelzőforgatás sokat használom de csak netezésnél, dokumentumok olvasásánál és galériában.Máshol akár zavaró is lehet, ez a legjobb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Berik19
csendes tag
hali! én a GPS-re és a böngészőre lennék különösen kíváncsi Előre is kössze
-
Poci3
tag
Nekem mindjárt az jutott eszembe, hogy 1: lesz-e rajta magyar menü, 2: hogy miképpen lehet majd frissíteni a szoftverét a jövőben. Persze ezek nehéz kérdések jelenleg, de hátha Te megtudod. Én ezt a telót fogom venni, ha az általad leírtak továbbra is jók lesznek. Üdv
-
Athos07
senior tag
Ja, úgy sejtem az N85 lesz az első, amelyik TÉNYLEG töltődni fog. Már az N82 és az E71 is töltődött a prototípusok esetében, de a végleges verziókból valamiért kimaradt. Tényleg ökörség, hogy eddig nem tudták megoldani a dolgot a finnek.
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Enjoy (#15): Megtalálható benne, Elegance Noire a neve, tényleg jól néz ki. Mondjuk nem pont úgy, mint a GSMArenás képen, mert ott tükrözve van a kép. Jövő héten kapsz róla pár screenshotot. A zenelejátszóban három látványmód van, az elsőt a képen is láthatod (albumborítót dobja ki, csak a Radiohead számhoz pont nem volt, azaz az iPodomon megjelenik, itt nem, nem tudom, hogy miért), a másodiknál albumborító + nem teljesen a zenére mozgó hangszínszabályzó (tehát sávok) vannak, a harmadiknál pedig nincs albumborító, csak a sávok.
Greg-77 (#17): pár héten belül megjelenik, kártyafüggetlenül, többet nem mondhatok. Telefonként jól működik, sem fagyás, sem hálózati probléma nincs. Üzemidő nálam kb. 2 nap közepes használattal (nagyon sok telefonálás, kevés multimédia), de ez még változhat. Az automatikus fényerőállítás azért jó cucc nagyon ebből a szempontból.
dawid92 (#19): ok, majd csinálok kisebb felbontással is fotókat. N-Gage játékokról pedig lesz videó - egyébként tökéletesen futnak!
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
dawid92
tag
Engem az is érdekelne, hogy milyen képeket csinál 2 és 3 megapixeles felbontásban. Feleslegesnek tartom a 8 mp-es képek tárolását a helyigény miatt, ezért ha ilyen mobilom lenne, csak 2, max. 3 MP-es képeket készítenék. Sőt, jó volna, ha ezentúl minden nagyfelbontású kamerávalt szerelt telefontesztben lenne ilyen. Ez talán másokat is érdekelne.
A másik kérésem nekem is egy video lenne, csak engem az N-Gage játékok futtatása érdekelne. Milyen működés közben mondjuk az Asphalt 3?
Előre is köszönöm!
-
Greg-77
aktív tag
A megjelenés idejéről esetleg lehet vmit tudni, legalább hónap szerint? A T-mobil forgalmazza majd? Mint telefon, hogyan müxik hangszóró, mikrofon hangereje megfelelő-e, térerő tekintetében ( wlan, gps, gsm, 3g, stb....) Így béta sw-rel a belassuláson kívül egyéb probléma, felmerült-e (fagyás, újraindulás stb....) Üzem idő kb?
Köszi a második részt és a válaszokat! -
Bocha
HÁZIGAZDA
Enjoy (#4): Jaj, ne haragudj, párat ezek közül feltettél már, csak elfelejtettem rájuk válaszolni a blogban. Akkor most:
-igen, jövő hét elején jöhet a következő bejegyzés, lesz benne videó is
-szintén jövő hét elején kapom meg az új szoftverfrissítést, elvileg sokat gyorsul majd, plusz magyar nyelvű lesz
-az online frissítés lehetőségének utána fogok érdeklődni
-Benchmarkokat már lefuttattam, viszont az eredmények publikálásával megvárom a következő ROM-ot
-nem, sajnos nincs zseblámpa funkció
-igen, töltődik USB-n keresztülrhonin (#5): gond nélkül viszi a 700 megás DivX fájlokat, majd jövő héten levideózom azt is!
spedyboy (#6): ok, jövő héten kaptok új képeket is
k. (#7): mákod van, nálam is van egy G810, szóval megoldható.
joey (#8): igaz. A menüben szerintem nem is lenne értelme, legalábbis szerintem, lévén itt ugye nem szoftveres, hanem hardveres billentyűzet van, tehát érdekes lenne, ha SMS-írás közben elforogna a kép, mert nem lehetne gépelni. Mellesleg a giroszkóp kevésbé hatékony, mint az i900-ban, többek között azért, mert nem állítható az érzékenysége.
Athos (#9): persze, megnézem, meg amint fent már írtam, le is videózom! A linkeket meg elvileg eléred a 0. bejegyzésben (kiemelt hír, "első kézből...").
kuka00 (#11): igen, az előlapon lévő, felirat nélküli, ezüst gombok közül a baloldali a menüé, tehát a feladatkezelőt (azaz a futó programokat) is ezzel lehet elérni. Kicsit zavaró, hogy nincs rajta ikon, mert elsőre én is csak keresgéltem, de így végső soron mégis jobban néz ki, mint azzal a bénácska ikonnal.
Ezúton is köszönöm, hogy így felpörgettétek a fórumot , akkor jövő hét elején várható az új bejegyzés! Igazság szerint szívesen megírnám előbb is, de megvárom az új szoftvert.
-
Enjoy
addikt
Ez a téma megtalálható a telóban: kép
Mert szerintem marha jól néz ki, főleg az ikonok + a kijelölési mód..Illetve érdekelne még, hogy a zenelejátszóban vannak-e látvány módok?
(mint pl. a w.media playerben az alklima, zenére "táncoló" EQ, vagy miafene )[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Bocha mesterúr éppen ebben a második részben írta le, hogy a bal oldali ezüst színű gomb visz a menübe!
"Az anyaghasználat és az összeszerelés minősége kiváló"
Illetve ezt is írta még, valamelyik blog hozzászólásainál: "Fém hátlap, fém keret, fém gombsor, minőségi műanyagok."Természetesen kezeli mindkét formátumú fájlokat!
► més que un club ◄
-
Athos07
senior tag
A benchmark tesztre én is kiváncsi lennék - összehasonlítva az N96-tal és N82-vel mondjuk.
Egyébként Bocha , nekem egy olyan extrém kérdésem lett volna, hogy hogyan működik a DivX lejátszás a telón. Tehát ha mondjuk _TESZTELÉSI CÉLZATTAL_ leszednél egy teljes filmet (vagy mégjobb lenne, ha mondjuk egy 1,3gigás, két CD-nyi fájlt tudnál próbálni ), akkor mit szólna hozzá a gyári lejátszó. Mennyire vinné szaggatásmentesen, milyen a hangja... egyáltalán, ha leszámítjuk a házimozinál kisebb kijelzőt mennyire lehetne élvezni egy filmet jó közelről
Csak ennyi HD filmet nem kell próbálni...
UI: ja, még annyi jutott eszembe, hogy nem-e lehetne megoldani valahogy, hogy egy helyen legyen legalább egy link a blog összes részével? Ha van ilyen, akkor bocs, de most tök necces mindig keresgélni a hírek között az egyes bejegyzésekért.
[ Szerkesztve ]
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
joey04
titán
Azt olvastam hogy a kijelzőforgatás a menükben nem működik, csak a programokban(azt már nem értettem, hogy minden programnál vagy ott is szelektál) és a galériában.Ez igaz? Ha igen ez béta sajátosság vagy ilyen lesz a végleges is?
-
k.
őstag
Nekem annyi kérdésem lenne hogy esetleg össze lehetne-e mérni a g810el?tudom kérhetném hogy dundikával mérjétek össze de hát ugye. .
Szóval megoldható-e?
Mert ugye nálam egy g810 teljesit szolgálatot és érdekel hogy gyakorlatilag az elődmodell hogy szerepel.Ha nevezhetjük annak.
Egyébként klassz kis irás lett. -
spedyboy
senior tag
egyre joba tetszik nekem ez telo...
lehet h ez lesz a n95öm utódja
csak mienk 8megapicxel??
téll apropo nemtudom h az elözö blogban azaz a blog 0. részében melékeltél e képeket de ha nem akor megtennéd? vagy ha igen akkor az esetleges uj sw vel is löhetnél párat nagyon emgköszönnénk
üdv-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
Enjoy
addikt
Köszi szépen a válaszokat
Akkor én el is kezdeném feltenni a további kérdéseimet, hogy mihamarabb jöhessen a következő írás (remélhetőleg már jövő hét elején)
A következő blog-ban kaphatnánk egy videót is a menüről, ill. a látványosabb dolgokról, mint pl. az említett áttünések, ill. a galériára is kíváncsi lennék!
Szoftverfrissítés érkezett már a telóra, amióta nálad van? (valami érezhető különbség volt észlelhető?)
A samsung nem készül egy online frissítési lehetőséget csinálni, mint pl. a Nokia, és a SonyEricsson?Benchmark eredményekre is kiváncsi lennék, bár lehetséges, hogy nem létezik még erre a rendszerre ilyen programm. (Jó lenne összevetni az eredményeket, pl. egy N82-vel)
MOD: most látom, h ott van az ikonja egy ilyesmi proginak
Sikerült átmenteni az Omniából a zseblámpa funkciót? (Nekem személy szerint nagyon tetszett az Omniában)USB-n keresztül képes töltődni a telefon? (Csak mert a nokia N készülékei valamiért nem képesek rá, de lehetséges, hogy ez a symbian miatt van..)
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Dr.Anonymus
addikt
aminek én személy szerint örülnék, az esetleg egy rövid videó a működéséről pl. a képernyő forgatásról
és esetleg egy kis összehasonlító, hogy a nokia hasonló verziós Symbian- aihoz képest mennyiben változtatott a Samsung
ja és pl. ez csak a sajtó fotó kedvéért rápakolt demo, vagy ez valamilyen valóban működő újszerű képgallériát takar? -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz Dr.Anonymus #1 üzenetére
Egyértelmű, de azért remélem, hogy felmerülnek kérdések ezzel a masinával kapcsolatban is!
-
Dr.Anonymus
addikt
szerintem csak azért van kevesebb kérdés, mert az Omnian egy teljesen újjá varázsolt op rendszer volt, míg azért többé kevésbé mindenki tudja hogy mit kapjon a Symbian ezen verziójától
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- Cyberpunk 2077
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó