Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathrine
tag
válasz
ATM_automata #493 üzenetére
Ez speciel nekem is nagyon bejött, sokkal jobb, mint a sima ömlesztett. De hát kinek a pap, kinek a papné.
gabesz839: Én nem találtam rajta, de a marketből le lehet tölteni, ingyen.
-
Cathrine
tag
Ezektől az apró kötözködésektől eltekintve nagyon odáig vagyok meg vissza.
Az internet nagyon gyors, pedig a gyári böngésző van rajta. Android market-en egy csomó hasznos és haszontalan alkalmazás van, lehet válogatni rajta bőven. Fényképezni, videót felvenni még nem nagyon volt módom, bár én ezeket csak akkor használom, ha olyan helyzetben vagyok, hogy nincs fényképező. Nem zavar, ha a képek nem tökéletesek.
Minden más is nagyon gyors, belassulást még nem tapasztaltam, bár nem is telepítettem rá sok alkalmazást (2-3-at).
Ami másokat zavarhat (nekem kifejezetten tetszik), az az, hogy az sms-eket nem bejövő/kimenőként kezeli, hanem társalgásként.TwentySix: Köszi
Igazából engem sem szoktak zavarni ezek (csak gondoltam, hogy megosztom másokkal), úgy vagyok vele, hogy megtanulom egy idő után. Egyik telefon ilyen, a másik olyan. Nekem mondjuk még a méretét is szoknom kell, nem elég nagy a tenyerem. -
Cathrine
tag
Sziasztok!
Már péntek óta én is boldog tulaja vagyok a telefonnak (én is kisírtam Aputól
).
Lg Arena-ról váltottam át a Samura. Pár tapasztalat a Galaxy-val kapcsolatban (azon felül, hogy nagyon jó telefon):
- Nálam az volt érdekes, hogy mikor írsz sms-t, akkor először mindig a címzett mezőbe dob. Többször volt olyan, hogy írtam, írtam és mikor el akartam küldeni, akkor vettem észre, hogy a címzett sorba írtam és így elölről kellett kezdeni az egészet. Meg az is fura, hogy ha sms-t írsz (és nem a write and go-ban), akkor ha kilépsz nem mentheted piszkozatba.
- Mikor az Arena-ról átküldtem bluetooth-on a névjegyeket, akkor a belső SD-re mentette. Nekem viszont így nem jelent meg a névjegyzékben, csak azután, miután importáltam az SD kártyáról a telefonba. Ha valakinek ilyen gondja lenne, akkor így csinálja:
- átküldi bluetooth-on
- belelép a névjegyzékbe
- menü ->felugrik az ablak ->egyebek ->importálás exportálás ->
importálás SD kártyárólRemélem ezzel tudtam valakinek segíteni, mert nekem ezek nem voltak triviálisak.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest