Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
TwentySix #459 üzenetére
mondtam is egy szóval is szar gép a galaxy S?
de ha már az árak jöttek elő,és a galaxy S menüje elég erősen hajaz iphone-ra, akkor pár ember szemébe lehet "szegény ember ipohon-ja"... persze a szegény erősen idézőjeles,mivel mindkét készülék azért nem filléres cucc.... -
fairi
őstag
válasz
TwentySix #457 üzenetére
igen ez persze igaz!
ha gyorsan akarod akkor ki kell fizetni a felárat, iphone 4 hihetetlenül kapós,olyan gyorsan elkapkodják h képtelenek gyártani
Mo-on még 400k-ért is láttam szifon 4-et,és fogadok vki meg fogja venni ennyiért aki nem tud várni.....
szegény ember iphone-ja a galaxy S -
fairi
őstag
válasz
GeneraL_XTX #427 üzenetére
ikon200 a legolcsóbb előfizus szifon csomag,és van az ikon600(az a legdrágább csomag), miért lenne azzal 80k felett iphone 4?
gondolkozz ember!
persze ikon200 tuti 80k felett elsz,ez nem vitás...
199 dollar usa-ban előfizuval, legnegatívabb átszámolással is meglehet 59900 Ft. -
fairi
őstag
válasz
GeneraL_XTX #419 üzenetére
csomagtól függően változik az ára,és a legdrágább előfizúval 80k alatt tuti elvihető..
ikon200,400,600 előfizutól függ majd az ára
de lehet kitalálják az ikon800-at is,,,mostani ár 200k felett az van.ez tény...
-
fairi
őstag
válasz
tariattila #413 üzenetére
előfizuval ikon 600 valszeg olcsóbb lesz galaxy S,de mikor megjelenikakkor megtudjuk..
attól a gsm boltok 300k feletti árat is elkérnek,sőt láttam már 400k is,csak a hype meglovagolása...
3G-ről 3GS-re változott a termékpaletta,nem lett radikélis áremelkedés, 3 G lassan kiárusítottak és a 3GS lett a fő telefon,most is ez lesz...
Angliában Iphone 4 16Gb kártyafüggetlenül 499 font,ez kb 170k... -
fairi
őstag
válasz
Bluegene #379 üzenetére
ugye tudod szifon 4 nincs forgalomba,így olyan árat adnak rá..
majd mikor t-mobhoz bekerül ősz körül, akkor ott kb annyi lesz az ára mint a galaxy S-nek, sőt lehet olcsóbb lesz( persze megfelelő csomaggal)mivel a szifon egy státuszszimbolum is, bárhogy nézzük több fog belőle elkelni mint a galaxy S-ből..
szifon uj eladási rekordja -
fairi
őstag
tudom!
van szálcsiszolt műanyag,ami olyan kinézetű mint a fém.
van matt műanyag borítás is
van a híres lakműanyag, ami fényes,de ha hozzáér ember gyűjti a ujjlenyomatot,de minden maszat rátapad,és letisztitani nem könnyű, és az is karcolódik, kis mikrokarcok jelenek meg rajta..
mondjuk hátsó mintázata segít az i9000-nél, hogy ne látszódjon annyira a maszat,és a kis karcok...ha már a belsőt megcsinálták normálisra, akkor vmit a külsővel is kezdhettek volna, főleg úgy ha akarnak nagyon igényes telókat tudnak csinálni
-
fairi
őstag
"Az anyaghasználattal semmi baj nincs, sőt! "
az ujlenyomat gyűjtő lakkműanyag elég alja minőségűnek tartom...
fém-minőségibb műanyagötvözet S8500 messze jobb anyaghasználatban..
az hogy van még az i9000-nél is szarabb anyagú más kérdés...
samsungnak vannak minőségi anyagokból épített telója,így nem értem miért kell egy csúcskészüléket vacak lakkműanyaggal burkolni..melyik szifon??? a 3GS tuti nem fogyik,mert mindenki a szifon 4-et várja..
-
fairi
őstag
egyetértek,nekem spva paneles monitorom van ,és helyette szívesen látnák egy oledest...
fekete tényleg fekete mobilon..
de színeket nem értékelném,mivel a mobil kijelző nem kalibrált,és egyértelműen túlszaturáltde sajna az oledes monitoroknak ki kell nőni a gyerek betegségüket, hogy beég a képük...
-
fairi
őstag
válasz
Dr.Anonymus #34 üzenetére
kb nagyfényben annyira olvasható mint az új IPS paneles iphone 4..
engagdet csinált egy nagy összehasonlító tesztet,volt már linkelve sokszor...
napfény teszt külön videó volt!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest