- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ATM_automata
őstag
Hát van 1-2 ultra gazdag ügyfelünk....kb olyan az értelmi szint, hogy felhívott az egyik 3*-os wellllnessssss szálloda tulaja, hogy sípol az összes szünetmentes, szerinte ki kéne őket cserélni, mert valami bajuk van, adjak rá árajánlatot...és a szálloda előtt éppen egy óriási kosaras kocsival szerelte közben az áramszolgáltató a villanyt...az egész utcában nem volt áram fél délelőtt....
-
erdoke
titán
Elsősorban biztonságot értem, ami miatt majdnem kizárták az iPhone-t, és kizárták az Androidot a céges hálózatunkról, de jól jönne egy SharePoint elérés is. Másodsorban a fényes műanyagot értem, ami nekem valahogy olyan bazári hatást kelt egy 600 eurós készüléken.
Játék nem izgat, de van hekkelt driver, ha véletlenül gyorsabb pufogtatást szeretnék. -
erdoke
titán
Nem biztos, hogy a Desire-höz nincs normális driver, egyszerűen a Galaxy S GPU-ja legalább kétszer erősebb.
Másrészt nem mindenki bohóckodik fps játékokkal a törpe kijelzőn, gombok nélkül. Amiket pl. én játszani szoktam PDA-n, eddig még mindegyiken futottak. Másrészt üzleti felhasználásra szóba se jöhet az Android, így tényleg max. játszogatni lenne jó a Galaxy S, arra meg kicsit drága. -
Mappa
addikt
remélem ez változni fog előbb utóbb. derékadás szindróma ...ha pár centel meg is szedi magát,akkor is logikus vásárló simán elpártolhat egy bevált márkától,ez esetbe a htc-től bár ízlések és pofonok kinek mi egy készülékben a "fontos",szép is lenne azért venne valaki ilyen telefont mert lejátszik egy nyomorult avi-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest