- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
FW cseréhez nem kell túl sok informatikai tudás, felesleges ezért szervízbe vinni szerintem. Egyébként ha hivatalos nem is jelenik meg, de "félhivatalos" FWből elég sok van, és sokan foglalkoznak a telóval. Emiatt nem kell izgulni szerintem.
Az enyém szervízbe van, csütörtökön kiderül mennyibe fog ez nekem fájni.
-
-
No.01
addikt
Na ja ezt a Garmin fele meruls problemat en is olvastam... Tesom is ugy van vele, mint en: GPS-t kulon nem vett mert felesleges, ritkan hasznaljuk akkor viszont jol jonne... (ezert vettem en i900-at
)
Szoval neki igaz a kamera a legfontosabb, bar a GPS resz is kellene neki...
Na majd eldonti... a regi teloja ugyanis a mosogep aldozata lett -
No.01
addikt
Koszi! Meg egy gyors kerdes: A fenykepezojevel mennyire vagy megelegedve?? Olvastam par tesztet kulfoldit/itthonit es majdnem mindenhol dicserik...
Tesomnak van ceges telefonja es ezt csak privat hasznalatra veszi. A fenykepezo szamara a lenyeg mert a sima gepe nem azaz eppen elfer a zsedeben tipus
Ja meg a GPS is fontos de az ugye csak program kerdese es mar megy is a a Garmin. -
Binyi01
aktív tag
Nekem mindegy lenne, a G810 - met is naponta etetni kell... De ha nagyon igénybe veszem, az se bír ki mondjuk 4 - 5 óránál többet.
Tehát úgymond engem az akksi gondok nem izgatnak iNNOV8 - nál se, mindig feltöltött telefonnal indulok mindenhova.
A másik meg, sztem a navigáció ugyanúgy eszi az akksit, az már mindegy, hogy Garmin, vagy Navigon. Szerintem. -
blazso
csendes tag
Szerintem ekkora kijelzővel ha használod is a készüléket, akkor legyen autós töltőd, meg töltsd fel naponta, és akkor tök mindegy mennyit fogyaszt. Amúgy pedig a Nokiák is így zabálják az akksit.
Én felraktam rá a Garmint. A program hibátlanul működik, de a navigálása nulla. Én használtam már TomTomot, meg IGO-t, mindegyik jobb nála.
Valaki tud valamit a Navigon-ról? -
ez_meg_emaz
őstag
Pontosan.
Ma láttam saturnban, vitrinben volt kivetetni nem akartam mert akksija tuti nem volt feltöltve szal max csak fogdoshattam volna. Szép, szép ki telo. Csak lenne már 100 alatt.
Félek ha t-nél veszem meg (mert valszeg ott lesz elöször értelmes áron) akkor az lesz mint az n95-öknél hogy a frissités csak a független magyar n95-ön ment pofon egyszerüen, a függö telokon meg buherni kellett hogy felmenjen. -
silentkiller
senior tag
Másodtelefonnak/céges dolgokra az elmúlt 3 évben PDA-t használok, zömében Asus-t. A HTC-ket nem szeretem, ezért kerestem egy olyan wm6-os PDA-t, aminek legalább 2,8-as a kijelzője és vékonyabb, mint a P535-ös. i900 lett belőle - pedig nagyon ódzkodtam a Samsungtól, mint márkától (előtte azért kipróbáltam az Asus P750-est de azonnal eladtam illetve kölcsönbe volt egy i780, ami végképp meggyőzött) és egyáltalán nem bánom. Elsődleges/privát telefonom az N82-es, azt szeretném már rég lecserélni. Megvárom az i7110-et vagy ha késni fog, akkor megveszem a régi kedvencemet az i780-at, ami már járt nálam 1-2 hétre, kölcsönbe. Az INNOV8-re visszatérve, nem veszek mozgó alkatrészes telefont, ez is egy beidegződés de nem tudok mit kezdeni vele
-
Binyi01
aktív tag
Szia!
Én felhívtam ma (ismét) a Samsung Mo. -t, Nekem azt mondták, hogy még nem lehet sehol gyári(!) garisat kapni, sőt, azt se tudták megmondani, hogy mikortól fogják forgalmazni. Amúgy Én is a 16 Gb - sat akartam venni, de arról meg azt hallottam, hogy egyáltalán nem lesz belőle gyári garis. Úgyhogy marad a 8 Gb - s. Csak akkor azt nem értem, hogy hogy van pl.: az MM - ban. Vagy akkor ott arra milyen garancia van? -
bepe79
addikt
Megmondom oszinten, az SE-tol is riaszt par dolog (C905), megpedig:
- nincs letoltheto navi-szoftver es elore letoltheto terkepek, mint a Nokia-nal a Nokia Map Loader
- nincs Symbian (ezt ti is mondtatok). es az N95-nel mar megszoktam es vegulis nem hatrany, hogy van
- otthonrol lehet ugyan szoftvert frissiteni, illetve lehetne, ha elindulna nalam a flash-es frissito programjuk, a C702 topikban mar leirtam, hogy milyen kalvariam volt vele: Flash9 le, Flas10 fel, ujraindit 66x, Shockwave le, Shockwave fel, legujabb Java a sun-tol letolt, telepit... semmi nem segitett: tovabbra sem lehet elinditani, azt mondja, hogy flashplayer kell neki...
- az idetlen csatlakozok, es az M2 kartya, holott mar mindenki microSD-t hasznal
Ezeket csak azert irom, hogy ne legyek mindig azzal belyegezve mar, hogy SE-buzi vagyok, holott qrvara nem vagyok az.. (jelenleg N95-om van, es A C702-om elott utoljara a T610 volt az utolso SE telom)
Ugyhogy mindezek utan egyre inkabb a Nokia N95 8GB fele tendalok: karcallo kijelzo, nagy tudas, allandoan frissulo es elore letoltheto terkepek a navihoz, Symbian S60, zuhanorepulesben levo ar, idotallo, nagy kijelzo, stb. Na ennyi, merthogy nem csak a Samsung-tol taszitanak dolgok.
-
bepe79
addikt
Ismerem a foliat, ketszer probaltam meg Brando foliat felrakni az N95-omre, sikerult ugyan, de leszedtem, mert eszmeletlen ronda ugy. Egyszeruen felrakhatatlan ugy, hogy ne legyen holyagos, eleg ha kis helyen zsiros, vagy egy nano meretu porszem van rajta, es akkor mar akkora holyag lesz korulotte, hogy ihajj... Ennyit a nagy markas Brando foliarol is (termeszetesen megtisztitottam a kijelzot felrakas elott, es termeszetesen video alapjan, es leirasok alapjan jol csinaltam a dolgot). Ugyhogy ez zeronullasemmi, inkabb akkor a C905 karcallo kijelzoje, aminel nem kell ilyennel szivni es amugy sem lesz karcos.
A XENON vaku mellett van rajt led is asszem, tehat ez nem erv.
DivX sosem kellett, nem nezek videot 2.4-es / 2.6-os kijelzon, mert nincs ertelme.
Jelenleg meg nincs online frissitesi lehetoseg a Samsungnal, tehat az hogy egyszer majd valamikor lesz...
-
Gergi
senior tag
Én is keményen gondolokozok a telón, de ami visszatart az a gyengusz terméktámogatás. Vajon ehhez is ad majd a Samsung interneten frissítéseket mint a Nokia vagy csak szervízben lehet majd frissíteni? Mivel nem Pesten élek ill. nagyon ritkán járok arrafele ezért fontos nekem ez a kérdés.
-
2T
tag
Nem ugyanaz a két füles, nézd meg jobban, ez nem szedhető szét.
Vajon a full távvezérlős N95 füles jó hozzá, úgy értem működnek a gombok, elvégre ez is symbian..
Egyébként inkább az N95 8gb-hoz áll legközelebb hardveresen ez a gép, ahhoz kéne hasonlítani, még kinézetre is inkább arra hajaz szerintem. Az hogy a Nokia már 1 évvel korábban csinált ilyen fullos telefont, igaz gyengébb kamerával, azt nehogy már hibaként rójuk fel
Az meg hogy leálltak a megapixel versennyel.. Most mást fejlesztenek.. remélem..
Egyébként meg oka van annak is, hogy az N96 teljesítményét visszább vették: így kissebb, 15g-al könnyebb készülék lett a Samunál és még a kissebb akksival is 3 órával hosszabb az mp3, 1 órával több a videó lejátszás egy töltéssel, mint az innov8-nál. Ezek mért adatok az AS által linkelt tesztből. -
mrlujoak
veterán
Tudom!
Amugy az EXIF infók a legtöbbet elárulják, hogy kiféle, miféle, (nem folytatom)...
Pont ezért írtam ezt:
"...ahol a Canon IXUS 70-nel mérték össze, az akkor nem tudni milyen fejlettségű szofttal rendelkező Samsungot, de ott is szinte minden képnél a kék felé megy el a szín...."
Épp ezért volt a célom összegyúrni a két tesztet, melyből jól átjön a Samsung hibája.2T: Az általad linkelt képen is látszik a túlzott kékes beütés, és pont ezért nem egyforma piros az a piros autó. Szerintem a Canon képén hihetőbb az a piros szín, de mivel nem én készítettem, így ott van a szerintem varázsszó.
mrlujoak
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest