Új hozzászólás Aktív témák
-
CabalX
aktív tag
válasz
silentkiller #471 üzenetére
Engem annyira nem érdekelnek a PDA-k, bár az új WM7-re kiváncsi lennék már.
Ha lehetne a jövőben upgradelni otthonról az Omniát WM7-re akkor lehet hogy azt választanám - de nem szeretem a "ha"-val kezdődő mondatokat.Akinek van Innov8-je az meg tudja írni hogy milyen az akksija - hogy bírja, mennyire meríti az intenzív használat (fényképezés, zenehallgatás, netezés stb...).
Érdekelne hogy mire számíthatok majd. -
CabalX
aktív tag
válasz
silentkiller #466 üzenetére
Hát igen, így lenne egy 24GB-os Innov8-ed 145e körül.
Ehhez képest "durva" a 16GB-os 160e körül - ráadásul nem is gyártói garanciával.Egyébként hogyhogy az i900-at választottad ?
Nem tetszett annyira az Innov8, vagy inkább "PDA" kellett mint smartphone ? -
CabalX
aktív tag
válasz
silentkiller #458 üzenetére
Ajánlom nézd meg a PhoneArena N96-os tesztjét illetve annak a konkluzióját - csak hogy lásd mennyire pártatlan az oldal.
Nem hiszem hogy ekkora szórás lenne, egyszerűen csak túl kritikusak a Samuval, a Nokiával meg túl elnézőek.
Nem tudom milyen jobb minőségű mobilos optikáról tudnak ami ennél jobb képket készít (elsősorban nappali fényviszonyok mellett persze). -
Ricardo
titán
válasz
silentkiller #335 üzenetére
"többen "visszakanyarodtak" az N82-höz, lévén sokoldalúbb.."
-
Poci3
tag
válasz
silentkiller #240 üzenetére
De ott is csak angol nyelvű van, nem?
-
bepe79
addikt
válasz
silentkiller #177 üzenetére
Ha ez igaz, akkor nekem ezek utan meg sem fordul a fejemben, hogy Innov8-at vegyek.
Milyen Symbian S60 az, amire nem lehet a Nokias Symbian alkalmazasokat feltelepiteni?
Hiaba akkor a 8 megapixel, meg a wifi, meg a GPS, meg az ARM11, meg a 3D gyorsito, mert gyakorlatilag akkor nem er az egesz semmit. Ez meg viccnek is rossz lenne. Ha tenyleg igy van, akkor nem az veszi meg a 8510-et, aki nyitott az ujra, hanem aki sima S40-e visszabutitott Symbian S60-at akar talalni a telojan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest