- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
Ranger^41 #1091 üzenetére
Saját fülesekkel, ugyan azzal a zeneszámpárral próbáltam.
A W995-ben - mint szinte minden SE OS-ben - kézzel is beállítható hangszín is van.
Egyébként tökmindegy hány csillió előre gyártott profil van, már a sima MegaBass vagy Clear Bass beállítás is elég.Hidd el, nem csak az én fülem hallotta, hogy az innov8 elvérzett a W995 mellett...
Az ár, érték hasonlítást ne nekem címezd, én a kicsit elhamarkodott megállapításodra reagáltam...
A tesztelt modelleket Sony MDR-NC7 zajszűrős fejhallgatóval - két állásban NC ON, NC OFF - és egy Sony Groove fülhallgatóval MDR-ED21(LP) végeztem...
-
mrlujoak
veterán
válasz
Ranger^41 #1089 üzenetére
Öhöm, öhöm...
"Hidd el zenei téren sem tud többet a w995." Ez így elég merész volt.
Innov8-at hallgattam már, és a W995 ClearBass technológiája (felső kategóriás - SONY - hangchip, és hangszín) messze lekörözi...blt.62:
Ha főképp telefonálásra és sms-ezésre akarod használni a telefonod totálisan felesleges az okostelefon.
A W995-ön Java appokkal is tudsz annyit bővíteni, hogy személyre szabhasd, wifi is adott csakúgy mint a GPS... -
mrlujoak
veterán
válasz
pix elek #159 üzenetére
Egy nagy fórumozó mondta mindig. A nyers képek, a nyers képek.
Nembaj, a SE-t mostanság úgysem fogják elismerni, mert most nem az a menő.
Mehetnénk a részletekig az elemzéssel, mindig mindegyiknél találnánk nekünk jobban, vagy kevésbé jobban tetsző dolgot.
Bezzeg a szegény K850i mennyit kapott a rossz piros szín kezelése miatt - még mostanság is az orra alá dörgölik egyesek - pedig aztán érveltem én az utólagos színkorrekcióval... Ők azt mondták, "szar" a piros miatt a kép.
Most szerintem én is mondhatnám hasonlóképp ugyanezt, de korrekt emberként nem teszem.
Tudom, mostanában a másolós LG, és a Samsung a menő, aki ennek ellentmond, annak annyi...Na, nem flame-elek, mentem, nektek meg további jó fórumozást!
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
...mint ahogy a pixelszámokkal, meg a hiperszuper dolgokkal.
De tény, hogy a napokban született tesztekben a C905 szebb, élethűbb képeket készített mindkét 8 megapixeles Samsungnál.
Pont az a lényeg, hogy a Samsung túlzó színekkel készíti a képet, míg a fakóbbnak tűnő -de csak tűnő - SE képek a színhelyesek, és így élethűbbek is.
Beltéri és vakus képeknél meg lényegesen élesebb és részletgazdagabbak a SE képei.mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
Tudom!
Amugy az EXIF infók a legtöbbet elárulják, hogy kiféle, miféle, (nem folytatom)...
Pont ezért írtam ezt:
"...ahol a Canon IXUS 70-nel mérték össze, az akkor nem tudni milyen fejlettségű szofttal rendelkező Samsungot, de ott is szinte minden képnél a kék felé megy el a szín...."
Épp ezért volt a célom összegyúrni a két tesztet, melyből jól átjön a Samsung hibája.2T: Az általad linkelt képen is látszik a túlzott kékes beütés, és pont ezért nem egyforma piros az a piros autó. Szerintem a Canon képén hihetőbb az a piros szín, de mivel nem én készítettem, így ott van a szerintem varázsszó.
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
válasz
HardSanyeee #134 üzenetére
Bizony.
Az viszont nagyon kitűnik, hogy az INNOV8 nagyon bekékíti a képeket, és ha ezt veszük, akkor a SE C905-nek jóval többször sikerül színhelyes képet alkotni.
Az előttem szóló is linkelt egy tesztet, ahol a Canon IXUS 70-nel mérték össze, az akkor nem tudni milyen fejlettségű szofttal rendelkező Samsungot, de ott is szinte minden képnél a kék felé megy el a szín.
Ha ezeket tudván újra végignézzük a képeket, akkor jól látni, hogy a SE színelyesebb képeket lő, és talán az éjszakai kültéri képeknél van jelen több zaj.A C905 amennyivel kevesebb pontot kapna a QVGA videóért (ami sztereo hanggal vesz fel), annyival kevesebbet kap az INNOV8 a csupán L.E.D. villanójával készített képekért.
Szerintem meggyőzőek a képek, látszik, hogy telefonokhoz képest jó az a képalkotó lapka.
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
válasz
bentsze88888 #128 üzenetére
Elvileg egyik modell sem a végleges változat, ezért így fer a versenyeztetés.
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
8 megapixel.
A Mobile-review tesztelte a Sony Ericsson C905-öt, a nyolc megapixeles, Xenon vakus nem okos, de mobiltelefont.A teszt közepe felé egy INNOV8 és egy C905 fotóit hasonlítja a szerző. Lehet hasonlítgatni...
AS: ment privát. A SE K850i L.E.D. lámpája (ami 3 kicsi led-ből áll) minden külön progi nélkül használható zseblámpaként, mégpedig a Menüből elérve.
A telefonhoz annyit, hogy az N96 gyakorlatilag minden téren gyengébben teljesít, a tesztekből kiindulva. Személyes tapicskolás után majd bővebb véleményem lesz, de már így látatlanban - a képek, tesztek alapján - jobb termék az INNOV8.
mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest