- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vadmeggy
aktív tag
Szebb képeket csinál szinte akármelyik mostani okostelefonnál
-
Leonardo91
őstag
Ha esetleg valakit érdekel: [link]
-
DreddBíró
csendes tag
Üdv!
Volna egy kis problémám.
Van egy i8510 telóm, és nem írja ki, hogy ki hív...kimentem dolgozni külföldre picit több mint 1 éve, és amikor hazajöttem, szabadságra kb 5 hónap után, nem írta ki a neveket, csak a telefonszámokat..::S nem tudom miért, nem állítgattam semmit sem rajta.Azóta sem javult meg, akik sűrűbben hívnak azokat kiírja, de a többinek csak a számát....A másik problémám, a kamera homályos, néha sikerül összehozni,hogy szép legyen a kép amit készít, de a többi esetben olyan, mint ha párás lenne, homályos...nagyon idegesítő egy olyan telefonnál, aminek 8mpx-es a kamerája, és amit telefonnak és kamerának is használnék..:S
Előre is köszi a válaszokat.Laci! -
Gazda1
tag
válasz
attika89 #1127 üzenetére
Nem lehúzni akarom a masinát, tényeket írtam le. Mellesleg ugyanolyan Symbian van rajta, mint az akkori Nokiákon, de valamiért mégsem akar működni.
Mondanivalóm lényege annyi lett volna, hogy ennyi pénzért sokkal jobb és használhatóbb telefont is ki lehet fogni.
Nem csak a Garmin merítette nálam. Az optimalizáltságot úgy értem, hogy a telefon - az akkori viszonylatok szerint - erős hardverrel rendelkezik, de ezt képtelen kihasználni, mert még az SMS írás is döcögősen megy rajta, ami nagyon alap dolog már kb 15 éve.
Ergo csináltak egy jó paraméterekkel rendelkező készüléket, de arra már nem vették a fáradságot, hogy a szoftveres oldalt is hozzáigazítsák a hardverhez. Képzeld el, hogy veszel egy új, a mai viszonylatok szerint legjobb hardverrel rendelkező notebook-ot, DE csak 3.1-es Windows-zal használhatod. Van ennek értelme?
Csak azért írtam, hogy más ne járjon úgy, mint én. Ha Te elégedett vagy vele, az egy jó dolog, de nekem sok más viszonyítási alapom is volt és kijelenthetem, hogy - a kamerát leszámítva - messze elmarad az innov8 a konkurenciától, tehát nem racionális döntés a megvásárlása. A dolog részemről is lezárva.
-
attika89
senior tag
Az igazság az, hogy a Garmin is merítette a telefont, hiába nem ment a navigáció. Na de erre való egy task manager, amivel be lehet zárni a háttérben futó alkalmazást! Nem csak ezen, minden telefonon hasznos!
Csodák csodájára az új Garmin verzió már nem merítette, mert mint kiderült a GARMIN volt bugos, nem pedig a telefon!
A letöltött alkalmazások optimalizáltsága is egy érdekes kérdés ám. Nagyon sok van pl androidra is, ami kifejezetten eszi az aksit, annak ellenére, hogy pl csak egy apró vacak valami. Ez persze telefon függő, mivel más-más processzor és videó vezérlő van bennük.Csomó program nem ment fel rá, ami a Nokiákon simán szaladt.
Talán, mert a Nokia volt addig szinte az egyedüli, aki használta a symbiant és nyilván erre épültek a programok is.Nem jött ki SW frissítés, ergo használhatatlan? Nekem az egyedüli problémám, hogy a kamera beállításoknál a képstabit nem hagyja bekapcsolva.......
okostelefonként és úgy általában telefonként nagyot bukott
Egyszerűen csak nem értem miért akarod ennyire leírni ezt a telefont, de én ezzel befejeztem! -
Gazda1
tag
válasz
wertigo1984 #1123 üzenetére
Olvasd el a felső üzenetemet és utána dönts. Képzeld el, hogy meg akarsz írni egy SMS-t, de fél másodpercig tart, amire a következő karakterre léptet és van még 150 karakter hátra, vagy, hogy feltettél egy progit és teljesen behülyül tőle a telefon és 5 óra alatt lemerül. Ilyen szempontból bármelyik hasonló korú/árú Symbianos Nokia leiskolázza. De ha meg akarod magad szívatni, akkor próbáld ki.
Nem tudom, hogy milyen árban mozog most ez a telefon, de olyan 25-re tippelek. Ha hozzáteszel még egy kicsit, akkor egy új, Androidos készüléket vehetsz, ami 100-szor használhatóbb. Vagy, ha mindenképpen veteránra vágysz, akkor csakis Nokia. Régen még a Nokia volt a legjobb.
SZERK:
Nokia 6710 Navigator kerülendő, mert szériahibás az összes! 6220 Classic jó telefon, nincs mi elromoljon rajta. -
Gazda1
tag
válasz
attika89 #1122 üzenetére
OK, kifejtem, hogy mi vele a gond. Az a gond, hogy szoftveresen egyáltalán nincs optimalizálva, ezért könnyen megzavarodhat, ha valami olyat telepítesz rá, amit nem szeret. Pl. feltettem egy progit, amit mindig használtam a korábbi Nokiáimon, reggelre teljesen lemerítette, pedig nem használtam a telót! SMS írás dög lassú volt, kb fél másodpercbe telt, amire váltott a karakterek között, EZT NEM HITTEM EL. Alapjáraton is gyorsan merült, nagyon gyorsan. Csomó program nem ment fel rá, ami a Nokiákon simán szaladt. SW frissítés nem is jött ki rá, vagy talán csak egy. Tehát a használhatósága szinte egyenlő volt a nullával.
Anyaghasználatból valóban jeles, kamera is jó, de okostelefonként és úgy általában telefonként nagyot bukott. Egy N95 valóban játéktelefonnak tűnhet mellette anyaghasználat szempontjából, de az legalább alkalmas volt arra, amire tervezték.
Ezek függvényében nem tudom ajánlani senkinek, mert egyszerűen nem használható a bug-os SW miatt. Nyilván főzőtt ROM-okkal lehet próbálkozni, de ahhoz meg egy átlag júzer nem ért.
Apropó SGS2, ha már szóba került. Ismerem a típust, tehát nem a levegőbe beszélek. Na az valóban fröccsöntött darabnak tűnik kézbe véve. Hátlapja kb 0,4 mm vastag. Ergonómia nagy nulla! Alig lehet egy kézzel használni. Fel kéne fogni, hogy a kijelző méretét nem kell a végtelenségig növelni, a felbontáson viszont lehetne javítani. Két mag semmit nem ér, mert még azzal is lassabb egy mezei i4-nél. Ami a legidegesítőbb benne, hogy a másik félnél visszhangzik telefonálás közben.
-
attika89
senior tag
Én anno újonnan vettem egyet ebből a csodából, de őszintén szólva egy hulladék az egész. Senkinek nem ajánlanám. Szoftveresen egy hatalmas nulla!
Talán, ha kifejtenéd, hogy SZERINTED miért akkora hulladék, akkor még komolyan is venném.
Összeszerelési minőségben és anyagfelhasználásban elvert annó minden vetélytársat, sőt még ma is megirigyelnék. N95 játéktelefonnak tűnt ez után kézbe véve.
A korabeli symbianos telefonok között simán megállta a helyét és a kamerája is csúcsnak számított elég sokáig.
Nem rosszabb, mint más symbianos telefonok, amik azért nem a gyorsaságukról voltak híresek."Nokia E52, nem hiába kerül még ma is majdnem annyiba, mint új korában"
Ez szép és jó, de az i8510 már nem kapható csak használtan, mint az igazi ellenfelei az N95, N96. Ráadásul elég ritkaDe persze az innov8 egy f*s mert az SGS2 simán odaver neki....Nyilván egy 4 éves telefon a nyomába sincs a maiaknak....
Én 3 éve használom és szeretem, de erős a késztetés egy nagy Androidosra... -
Gazda1
tag
válasz
wertigo1984 #1114 üzenetére
Én anno újonnan vettem egyet ebből a csodából, de őszintén szólva egy hulladék az egész. Senkinek nem ajánlanám. Szoftveresen egy hatalmas nulla! Semmiképpen sem ajánlott vétel. Nagyon-nagyon sok telefonom volt régen, mert mindent ki akartam próbálni. Göröngyös volt az út, melyen eljutottam a tökéletes készülékig, ami nem más, mint az Apple iPhone. Ami még egy kiváló telefon (telefon, nem okos készülék), az a Nokia E52, nem hiába kerül még ma is majdnem annyiba, mint új korában.
Még mielőtt kioktatna valaki, hogy egy iPhone mennyivel drágább az innov8-nél, elmondanám, hogy a minőségnek ára van és olcsón is lehet sokkal jobb készüléket venni az i8510-nél.
-
aki2
csendes tag
válasz
wertigo1984 #1118 üzenetére
kijelzövel nekem semmigond
-
aki2
csendes tag
válasz
wertigo1984 #1116 üzenetére
Minimálisat netteztem rajta ugyhogy nem tudom megy-e a mini,lefagyni nem nagyon fagyott még,átvezetö kábelt kellett rajta cserélni
-
aki2
csendes tag
válasz
wertigo1984 #1114 üzenetére
Szia
Nekem 2 napig birja az aksi ugy ,hogy elég sokat beszélek,ami nagyon jó az a fényképezöje
Én föleg ezt a két funkciót használom, a volt telefonjaim közül eddig ezt szerettem a legjobban -
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Le tudnátok írni, hogy kinek mi a véleménye akár pozitív, akár negatív erről a telefonról? Akksija meddig bírja? -
aki2
csendes tag
Sziasztok
Olyan gondom van Innov8assal,hogy csináltattam az átvezetőt mert széthúzásnál nem reagált a billentyűzet illetve jeleztem hogy fényképképek mellé nem teszi be a gps koordinátákat,Route66 navigációnál nem lép be csak Getting Position keresést csinál ,elméletileg csináltak szoftverfrissitést is talán Erre a gps dologra nem igazán mondtak semmit pedig korábban müködött
Hol tudnák ezt ügyesen megbizhatóan orvosolni?
aki2 -
alfa147
tag
Eladó innov8 az expess.hu-n
-
hpszi
tag
Ami nekem igazán tetszett benne az hogy voltak rajta igazi gombok és nem is akármilyenek + egy infra touchpad. Én sosem szerettem tapizni a képernyőt. Igazad van: HW csúcs, szerintem a kamera modul most is megállja a helyét. Én úgy hallottam, hogy ez egy compact camerának az érzékelője, ha az optikája nem is. A SW viszont csapnivaló, lassú, fagyogat. Én sem szántam rá még időt, hogy frissítgessem, de lehet, hogy ráveszem magam, mert ekkora készülék még önvédelmi eszköznek sem utolsó, vihetem magammal mindenhova, nem sajnálván, mint az új DHD-mat :-)
-
Gazda1
tag
Igen, pont az az illúzióromboló benne, hogy kidobták - az akkori technikához képest - egy jó hardverrel viszont a szoftveren már nem csiszoltak. Amikor nekem volt ilyenem, akkor még nem volt elérhető frissítés, de már az alap SW is rettentő lassú és bug-os volt egy Symbianos Nokiához képest, a főzött ROM-ok pakolgatására pedig már a Motorola E398-as telefonom idején ráuntam (pedig még utána évekig bűvészkedtem telefonokkal, de ebben a készülékben nem láttam fantáziát), és az Innov8-nak mindenképp mennie kellett.
Tehát egy jó ROM-mal biztosan sok mindent ki lehetne hozni belőle, de az meg idő- és energiaigényes dolog, szóval nálam ez a készülék mindenképpen a nem bejövős kategória.
-
hpszi
tag
Én vettem egyet az ebay-en pár éve, mert az Omniával nem jöttem ki jól és az INNOV8-el nagyon meg voltam vele elégedve amig Budapesten járva eszembe nem jutott, hogy milyen jó lenne egy SW update, na hát nekem meg ez volt életem legrosszabb döntése... az addig gyors telefon nem hogy csak belassult, de a kamerája el sem indult, aztán vissza megint frissítésre és régebbit raktak rá, mint volt eredetileg.
Amúgy vannak hozzá még jobb, optimalizált főzött ROM-ok is. Lehet, hogy nekilátok mókolni vele egy kicsit, mert a kamerája azért még mindig ott van.Most már csak backup telefon, mert DHD-ra fáj a fogam
-
Gazda1
tag
válasz
peti1616 #1106 üzenetére
Remélem nem vettél ilyet. Én kb másfél éve vettem egyet újonnan, de életem legrosszabb döntése volt. Egy hulladék az egész, nagyon lassú, rosszul optimalizált a SW rajta, éppen ezért nagyon gyorsan is merül. Egy SMS megírása kb 5 perc, olyan lassan léptet a karakterek között, pedig nem is telepítettem rá semmit. Miután feltettem egy-két alap Symbianos progit, reggelre full lemerült, ki is kapcsolt. Szóval óvatosan.
Ugyanez a helyzet a mostanában sokak által istenített Galaxy S2-vel. Ergonómia nulla, két mag ellenére simán meg lehet akasztani pusztán azzal, ha a menüben lépkedsz plusz telefonálás közben visszhangzik. Akku ott is kevés. Anyaghasználatra olyan, mit a játék telefonok.
-
peti1616
csendes tag
sziasztok
ha lenne valakinek egy ilyen eladó telefonja az írjon nekem
előre is köszönöm -
koveradam
tag
Aki tudna tökéletes állapotú esetleg új Samsung I8510 az privibe feltétlenül írjon
-
VINIKOR
senior tag
Újonnan, kártyafüggetlenül lehet még venni? Erősebb aksit nem lehet hozzá venni? 1 nap nagyon karcsú.
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja őrületbe kerget a telefon... Kezdődött azzal, hogy véletlenszerüen kikapcsol/újraindul, tehát egysezrcsak bejön az innov8 logó, és pár msáodperc múlva a bekapcsoláskor jelentkező töltő csík... Utána az jött, hogy beszélgetéskor néha recsegett a hang, most meg már ott tartok, hogy nem is szól a hangszórója, illetve nagyon gyakran eljátsza ezt a kikapcsolósújraindulós dolgot. Van amikor nem indul ujra csak bejön az innov logó, bill világítás, aztán eltünik egy pár pillanatra, meg kialszik a háttérvilágítás is aztán újra a logó, és ez addig megy amig nem veszem ki az aksit. Soft reset hard reset megvolt, legfrissebb délafrikai soft van rajta. Flashelni sajnos nem tudom mert már win7 van a gépen, és már egyszer megszoptam vele, xpvel ment... Arra gyanakszom h a szalagkábel kezd megtörni, mert leggyakrabban kiynitás/bekapcsoláskor kapcsol ki, és ha kicsit mozgatom a csúszkáűt akkor néha megszólal a hangszóró. Viszont a képernyőnek semmi baja. Lehet hogy a szalagkábel a hangszóró/gombok részén kezd megtörni, és ezt az újraindulást mondjuk a kikapcsoló gomb rövidzárlata okozza? Ja olyan is volt, hogy beirtam a pinkódot, de nem tudtam okéra menni mert nem vette be azt a gombot percekig, aztán egysezrcask de, és azóta mindig működik az a gomb.... Kicsit kusza lett, de remélem kivehető a lényeg.
-
Norb0
tag
Sziasztok!
Remélem nézi még valaki olyan ezt a topikot, aki tud segíteni! Tegnap előtt kaptam születésnapomra egy INNOV8-et, és az a problémám, hogy a java játékokat nem tudom rendesen feltelepíteni. Megnyitom a .jar fájlt fel is telepíti, de felülírja az előző játékot. Először megmarad az ikonja és a neve a játéknak, de már az indul el, amelyiket utána raktam fel. Ha újraindítom a telefont már jó az ikon. Nem tudok ezzel mit csinálni, mert az a két symbianos program és egy játék amit sikerült hibamentesen feltelepíteni az jó, de java játékból csak kettőt tudok felrakni. Ha utána teszek még fel, akkor felülírja 2. játékot, ahelyett hogy a többi játék mellé tenné. Tudok ez ellen valamit tenni? És mégis mi ez?A válaszokat előre is köszönöm!
-
master90
aktív tag
-
master90
aktív tag
válasz
Ranger^41 #1091 üzenetére
Szia!
Volt sok készülékem i8510, i8910, i900,Spica.
Nagyon szeretek zenét hallgatni nagyon sokféle fej és fülhallgatót használok egyaránt és hidd el a Samsungok meg sem közelítik az SE hangzását főleg nem a W995 -ét.
Most iPhonom van és W995 -őm hangzásuk miatt vannak, nekem ez a legfontosabb.
Egyébként is a hangminőségnek semmi köze az előre beállított EQ -k /db. számához. -
mrlujoak
veterán
válasz
Ranger^41 #1091 üzenetére
Saját fülesekkel, ugyan azzal a zeneszámpárral próbáltam.
A W995-ben - mint szinte minden SE OS-ben - kézzel is beállítható hangszín is van.
Egyébként tökmindegy hány csillió előre gyártott profil van, már a sima MegaBass vagy Clear Bass beállítás is elég.Hidd el, nem csak az én fülem hallotta, hogy az innov8 elvérzett a W995 mellett...
Az ár, érték hasonlítást ne nekem címezd, én a kicsit elhamarkodott megállapításodra reagáltam...
A tesztelt modelleket Sony MDR-NC7 zajszűrős fejhallgatóval - két állásban NC ON, NC OFF - és egy Sony Groove fülhallgatóval MDR-ED21(LP) végeztem...
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
mrlujoak #1090 üzenetére
Ugyanazzal a fülessel hallgattad? Sokat számít. Nem túl meggyőző a samu agybadugósa. Volt samsung f400am előtte amiben meg ugye bang&olufsen hangchip van, és nem érzem, hogy az innov8 gyengébb lenne nála... A másik meg a teljesen testreszabható 8sávos eq, ha jól láttam a w995ben csak előre tárolt presetek használhatók, abból se túl sok, inov8ben 17 van. És ha aztnézzük, hogy a SE elvileg zenetelefon, az innov8 meg egy "átlagos" okostelefon, akkor rohadtul nem érződik az SE előnye a maga területén.
A másik, meg hogyha aztnéttük, hogy használtan kb ugyanabban az árkategóriában mozognak ~35000, akkor ezerszer érdemesebb az innov8 szerintem
-
mrlujoak
veterán
válasz
Ranger^41 #1089 üzenetére
Öhöm, öhöm...
"Hidd el zenei téren sem tud többet a w995." Ez így elég merész volt.
Innov8-at hallgattam már, és a W995 ClearBass technológiája (felső kategóriás - SONY - hangchip, és hangszín) messze lekörözi...blt.62:
Ha főképp telefonálásra és sms-ezésre akarod használni a telefonod totálisan felesleges az okostelefon.
A W995-ön Java appokkal is tudsz annyit bővíteni, hogy személyre szabhasd, wifi is adott csakúgy mint a GPS... -
Ranger^41
aktív tag
Én mindenképp a két symbianos egyikét ajánlanám. Mostanában sokat szidják a symbiant, hogy elavuld, gagyi, de ezek a s60v3as telok nagyon jók, szinte midnent tudnak, mint a mai érintősök. Énis hasonló okokból vettem egy éve egy i8510et és nem bántam meg. Hidd el zenei téren sem tud többet a w995. Az akksi meg kakukktojás, de igazából attól függ a lemerülés dolog, hogy tudod e használni a telot, kilövöd a programokat használat után stb. Nekem sok zenehallgatással, néha wifi, kevés gps 2 napot simán elmegy. Szvsz az i8510 egy nagyon szép telefon, amit nem mondhatok el az n86ról, tehát én szemrebbenés nélkül az i8510et választanám megint. Még valamit a zenei képességekről: én egy sennheiser hd 215 fülessel használom, amit azért nehezebb rendesen meghajtani mint egy kis agybadugóst, illetve elég profin szól, és ígyse venni észre hibákat a zenelejátszásban, illetve korrekt hangerőn szól a nagy fejhallgatóval is.
Úgyhogy 1 szavazat az innov8re -
blt.62
őstag
Szívem szerint nem vennék érintős mobilt mert nekem a hagyományos jobban bejön,egyszerűbben tudom használni,jobban látom. Csak ezekkel az a gond,hogy nincs modernebb kiadás belőlük.Ezért kell régebbit választanom mint pl a W995 ami igaz,hogy 2-3 éves kiadás de egy baromi jó telcsi,főleg hogy csak telefonálásra és sms-re használnám. Viszont a W995-nek nem bővíthető a programja ezért jó lenne egy új N86 vagy Samsung i8510 innov, mert ezek symbiánosak. DE mind 3-ból csak új,matricás,eredeti érdekelne. Mit javasolnál te mint tapasztalt mobilos???? Melyiket javasolnád nekem a 3 mobil közül? N86-m volt remek telcsi. Samu i8510-t mindig szerettem volna venni mert az N86 vetélytársa és még mindig a legjobb képeket készíti,csak állítólag az aksija gyenge.A W995 anyaga és össze szerelése remek,zenében meg magasan remek.
Természetesen mások véleményét is szívesen meghallgatnám! -
onager73
csendes tag
válasz
alfa147 #1086 üzenetére
Szia! Köszi a segítséget. Az sms beállításokat menet közben megtaláltam. Már kezdem megszokni ezt a telót, előtte LG azelőtt HTC volt. A kamera bajra még nem találtam megoldást.
A hard reset mit csinál a telefonnal? Esetleg elképzelhető, hogy segítene?
amúgy az eredeti software van rajta és a kamerán kívül minden okés az akku egyenesen szuperjó 6-7 napokat megy nálam viszonylag gyenge használattal. -
onager73
csendes tag
És még egy kérdés. Eléggé pancser lehetek mert nem találom az sms beállításokat....
No komment... -
onager73
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám a frissen vásárolt innov8-al.(használt de karcmentes állapotban van) Elég vacak képeket csinál, túlexponálja a képeket. Kint napfényben minden tejfehér ködben úszik. Én szoftverre gyanakodok de nem tudom frissíteni. Mindent megtudok csinálni a pc-studioval csak a frissítést nem. Tudtok nekem segíteni? A Samsung szervizes próbálta nyomkodni de csak visszarakta gyári beállításra ami nem változtatott semmin csak a garminom ugrott minden egyébbel együtt. Ő sem tudta frissíteni a megfelelő program hiánya miatt.
Köszi! -
flushman88
tag
Nekem van egy 1 éves Innov8 am autós töltövel usb kábellel töltővel egyetlen baja hogy picit mozog a töltönél a kábel de csak ha 220ról töltöd meg kell igazgatni hogy érzékelje. Ha usb-ről tehát szgépről töltöd akkor egyből érzi és az nem mozog egyből tölt....
Jó állapotban van pár hajszálkarc van a kijezőn de am szép állapotú a kijelző szélén 2 króm csík van ami nem gyári de nagyon úgy néz ki! ha valakit érdekel képeket tudok küldeni...
p.ü.-t írjatok.... -
Szenes20
csendes tag
válasz
ShadowMind #1081 üzenetére
Használtan tudok egyet, az enyémet, ha nem lenne újonnan... http://hardverapro.hu/apro/samsung_i8510_innov8_8_1gb_elado/hsz_1-50.html
Üdv: Szenes -
ShadowMind
csendes tag
Szeretnék venni egy Inno8-et, újat.
Hol lehet jelenleg kapni? Én sajnos neten nem nagyon találtam boltot eddig. -
telefonbolt2
csendes tag
Hello, a telefon softwerét hogyan tudom frissíteni?
-
flash-
veterán
Vennék ilyen telót függetlenül vagy pannonosan.
Valaki nem adna el egyet? -
KaLeun
senior tag
Megint csak én...
Elmúlt napokban rájöttem, hogy ha összetolom a telót akkor 100-ból 99 esetben elmegy a kép a kijelzőről és nem is jön vissza. -
KaLeun
senior tag
Érdekes, hogy ha kezdem összetolni akkor függőlegesen elmozdul a kép.
Lehetséges, hogy a szalagkábel kicsúszott a helyéről? -
KaLeun
senior tag
Kiderült, hogy a teló ebayen keresztül lett vásárolva és a német eladó szerint nem működik a kijelző.
Ahogy hazaértem a melóból, nekiláttam tesztelni: bekapcsoltam, zene és bill. világítás jó, kijelző nem. Később újra nekifutva végre lett "kép", beraktam egy sim kártyát és rádugtam a töltőre, majd megeresztettem egy hívást(tökéletes). Minden működik, külalakra kicsit kopott és látni, hogy néhányszor leejtették. De amúgy nagyon egybe van a telefon, nem lityeg-lötyög.
Sajnos később elment a "kép", minden működik: hívás indítás/fogadás, kamera, ki/be csak egyszerűen nincs kép (mintha kék pontocskákkal lenne tele a kijelző (néha)).Szalagkábel? (Még nem olvastam végig a hozzászólásokat, de este bepótlom)
-
KaLeun
senior tag
A hétvégén egy cserebere keretében hozzám került egy állítólag lcd hibás innov8. Ebay-en láttam olcsó alkatrészeket, pl. lcd-t hong kongból már 30€-ért is. Ezek eredeti alkatrészek vagy után gyártottak?
Találtam egy ilyen kiegészítőt: itt, mit szóltok hozzá? -
CabalX
aktív tag
válasz
msmohaman #1071 üzenetére
Azt tudom csak írni amit már korábban is tanácsoltam párszor - reset...
- Hard reset kód: *2767*3855#
- Soft reset kód: *#7370# 00000000 (biztonsági kód)Első körben soft majd hard reset (ha a soft nem menne).
A cd-n lévő PC studio-t hagyd szerintem annál van sokkal újabb a Samsung oldalán.
Azt viszont hogy miért villog meg minden azt nem tudom. Melegedni melegedhet kicsit a töltés miatt az akku de nem túlzottan.A PC studio-val max annyi gond lehet ha 64 bites a rendszered hogy plusz driver kell hozzá ami a telepített könyvtárjában található meg - a könyvtárt kell megadni hogy ott keresse !
Látatlanban ennyi, jobb/több tippem nincs.
Remélem segítettem valamennyit. -
msmohaman
csendes tag
Sziasztok,tudnátok segíteni,tegnap vettem egy innov8-at,és nem tudom szinkronizálni a pcvel sehogysem.először csak simán feldugtam az usb-vel(ahogy az előző tulaj is használta állítólag)a számítógép nem jelzet ki semmit,a telónak viszont elkezdett villogni eszeveszetten a kameraledje,majd magától kikapcsolt,és alig akart bekapcsolni,közben elég jól felmelegedett az akksi és környéke,ezekután feltelepítettem a cdn lévő pc studios szarokat,és a jelenség ugyanaz,a gép nem veszi észre a telót,anno az n95nél is kellett egy kicsitt szopni vele,de az legalább működött,vmint az akksi időm kb 4-8 óra attól függően hogy ránézek a telóra vagy sem,mert nyomkodni nagyon nincs idő,mer lemerül,állittolag pár hónapos az akksi,szval ez van,végig olvastam a kommenteket,az ilyen kitöröjjük,nem kell az oda dolgokat megcsináltam,kiváncsi leszek,ha az usbs része nem sikerül,eladom a faszra,kurva nagy csalódás nekem ez a tipus,nem erre számitottam,pedig volt már egypár:nokia 3250-n95-g800-2 lg viewty-N90-6220 classic-mio a 702,stb. please vki aki tudja miről van szó,irja le nekem lépésről lépésre,mit hogy merre meddig,nagyon hálás lennék érte
-
blt.62
őstag
válasz
flushman88 #1069 üzenetére
Vennék egy ilyen telcsit, Sonyericcson W995 cserével. A sony független,karcmentes,garanciás.
-
flushman88
tag
Karcmentes Gyári független Innov8 Eladó autós töltő usb kábel cd töltő doboz!!
Az egész telón 7e ft karcálló fólia van!
50e ftÉrd.:kpoker@freemail.hu
-
CabalX
aktív tag
válasz
Cekreny #1064 üzenetére
Jár a telefonhoz egy divx konverter program ami megfelelő felbontásúvá alakítja a filmet.
A filmlejátszással semmi gondom még nem volt, jó sebességgel játsza.
Egyedül annyi a gond a gyári lejátszó programmal hogy nem lehet benne pörgetni - ez elég nagy és kellemetlen hátrány, de van más lejátszó progi is symbianra. -
Cekreny
csendes tag
sziasztok, én is tervezek egy ilyen telefon beszerzését, amit szeretnék tőletek kérdezni, az hogy milyen a divx lejátszása, sehol sem találtam erről infókat. lassúl filmnézés közben? simán rámásolom a telóra és lejátsza? egyéb dolgok amit szükséges ehhez előre is várom a válaszokat és köszi...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
flushman88 #1062 üzenetére
Az akkut azonnal ( ! ) ki kell venni és szárítani a gépet. (melegben tartani, esetleg levenni az akkufedelet és óvatosan hajszárítózni)
Nekem 2 mobilom járt így, és mindkettőnek 3 hónap kellett mire felébredt teljesen. -
flushman88
tag
Sziasztok olyan gondban vagyok hogy megáztam az esőben!!
És a telefonom is horgásztam és elkapott az eső és egyetlen egy gomb nem működik rajta azóóta! Nem kapcsolt ki meg ilyenek de a hívást nem tudtam letenni ami egyben a bekapcsoló gomb is!!!
Amúgy semmi baja nem volt!
De a mai nap a telefon lemerült és nem tudom bekapcsolni! Töltésre reagál meg minden de nem tudom bekapcsolni!
Valaki valami ötlet???Persze a Szervízen kívül!!!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Röviden elmesélem a sztorimat, mert teljes egészében rávilágít az akksiprobléma forrására!
Megvétel óta mindig is keveset bírt a telefonom, tehettem rá akármilyen romot/ akármilyen kevés programot, nem segített semmi, 1 napot sem bírt ki átlagos használattal. Vettem hozzá 1 külső asztali töltőt, és egyszerűen szárnyakra kapott az akksi így, hogy ezzel töltöm, a korábbi kevesebb mint 1 nap helyett képes 5 napot is menni átlagos használattal!!Tehát nem az akksikkal van itt a baj kérem szépen, hanem egyszerűen a telefonba épített töltő egy szóval leírva: f0s
Na most ha ez tényleg így van, akkor vehet bele az ember bármekkora akksit, ha nem képes feltölteni rendesen, akkor a saját farkába harapott kutya esete..Apropó, eladó az innov8-am ha érdekel vkit, kb 1 hónapja áttértem windows mobile-ra, jobban bejön mint a symbian, úgyhogy marad
-
Sziaszok!
Eladó egy kiváló állapotú innov8 készülék. További infó az apróhirdetések kategóriában.
-
-
CabalX
aktív tag
Ez esetben egy soft reset nem árthat a telefonnak.
Utána pedig egyesével rakd fel rá a progikat, figyelve hogy melyik az amelyik nagyon meríti - ha megvan akkor pedig ahelyett egy másik alternatív programot kell találni arra a célra.
Alapesetben 3-4 napot bírnia KELL a telefonnak ha csak nincs valami hardveres/akku problémája. -
CabalX
aktív tag
Az hogy 1 - 1,5 napot bír az a "használattól" (is) lehet. Ha sokat hallgatsz rajta zenét, nézel videót, netezel, fényképezel stb... akkor hamar le tud merülni.
Illetve mint korábban írtam elég válogatós a telefon a rá telepített programok tekintetében - van ami nagyon (irreálisan) hamar lemeríti.GPS progik közül én az Ndrive-ot ajánlom !
A Route66-et nem tudod "frissíteni" maximum ha firmware-t cserélsz rajta de akkor sincs ha jól tudom Magyarország a támogatott országok között. -
norex
csendes tag
-
norex
csendes tag
Hali mindenkinek! Szeretnék kérni kis segitséget! Samsung I8510re hogyan lehet frissiteni a Route66 nevű programot, vagy lehet e rá tenni bármilyen más használható gps térképet? Belépek, betölt a program, kirajzolódik Európa térképe, majd amikor közelitek, "...not available this map..." féle szöveget ír ki. Próbáltam az N96os Nokia Map-ját rátenni, mivel mind2n ugyanaz a rendszer van, de Tanusitvány ismeretlen feliratot ad ki. És miért van az, hogy 1-1,5 nap után töltőre éhezik? Amugy tökéletes telefon, bár a gps és a videofelvételnél a hang miatt visszasírom az N95 8gbomat... Segítségeteket előre is KÖSZÖNÖM!
-
CabalX
aktív tag
válasz
flushman88 #1045 üzenetére
Ezek szerint bevált a tippem.
Örülök hogy végre rendesen működik a telefonod.
Jó telefon az Innov8, csak kényes a programokra, kisérletezni lehet és kell is hogy mi az amit szeret és mi az amit annyira nem hogy már a feltelepítésétől lemerül 1 nap alatt ! -
ere233
tag
válasz
flushman88 #1043 üzenetére
azt hogy érted hogy megoldódott az aksi problémád megtáltosodott az aksid vagy hogy oldódott meg???
-
flushman88
tag
válasz
Trionin #1042 üzenetére
Én átmentem az utóbbi 1.5 évben egy pár telefonon és nekem is lényeges volt Balaton soundon vagy akármilyen partyn tudjak videózni értelmes videót csinálni.
Videó Szempontjából az eddigi legjobb telefon ami a kezemben volt a ViewtyKU990 amellett hogy nagyon jó minőségű videót rögzített divx-be mentette!
Ez a teló 3gp ben rögzít és még nappal sem olyan tiszta nem hogy éjjel!
Nagyon jó a telefon hiszen nagyon sok mindent tud de ez az egyik dolog amit én hiányolok belőle az a divx-ben rögzített jó minőségű videó a másik a k800i-ből ismert rendes vaku!
nem csak a villanós ledek!
Én használom a telefont majd 1 éve és megoldódótt végre az akksiproblémám is! -
Trionin
tag
Hali.
Én is ilyen telefonon gondolkodok, és az lenne a kérdésem,hogy sötétbe, gyenge fényviszonyok mellett milyen videót csinál az Innov8? Blogba volt egy koncertes videó, de az távolról lett felvéve, és jócskán volt fény. Közeli felvételre gondolok led nélkül, és hogy úgy mennyire éles a kép, mennyre látható? Pl koncerten, az első sorokból mennyi látszódna? Ha valakinek ilyen telója van és akad egy kis ideje, úgy még jobb lenne ha egy esti, gyenge fényviszonyok közötti videot feltöltene youtube-ra vagy valahova
Köszönöm előre is -
delbarta
senior tag
válasz
flushman88 #1040 üzenetére
Ha használtan vetted, kérdezd meg az előző tulajtól a biztonsági kódot. Ha új akkor 8 db nulla a kód. Ha firmware-t frissítesz, akkor egyébként sem kell a kód, automatikusan vissza fogja állítani 8 nullára.
-
flushman88
tag
Hát nem tudom mi van!
Megcsináltam a 11 akksibarát beállítást Letöröltem a Garmin Xt-t és az összes telepített programot most csak a gyáriak vannak fenn!
Gyári témát használok fényerő,autopivot,3G,Sajátwlan,stb... mindent kikapcsoltam.
Reggel 10 kor levettem a töltőről úgy hogy fullra volt töltve és este 10 kor Kettő azaz 2 csíkocskám vanSzerintem ezt a problémát csak soft resettel vagy egy másik fw-el lehetne megoldani vagy legalább is javítani rajta!
De viszont Nem jó hozzá a gyári 00000000 nem tudom mi a biztonsági kód próbáltam már sok mindent!
1234
54321
4321
0000
87654321
12345678
Ezek közül egyik sem jó sokat próbáltam....
Mitévő legyek??? -
attika89
senior tag
válasz
flushman88 #1037 üzenetére
Én már az elejétől fogva csak pislogtam az akksis problémákon...
Nekem kímélős üzemmóban tényleg elmegy 4-5 napig is...
Ami nekem merítette az Garmin korábbi veziói voltak valamint ugye a kamera eléggé eszi az akkut, de az is inkább csak akkor, ha a villanót is használod...
A nagyobb kapacitású aksiról a nokiaprogramok.hu fórumon is írtak, és kintről van az is de többet nem tudok róla én sem... max annyi, hogy azzal már ugye tényleg jobban bírja a megpróbáltatásokat...Nekem a fw frissítés valahogy bonyolutnak tűnik (bár tudom, ha nem nagy cucc) ezért is nem próbálkoztam meg vele... Én mondjuk nem érzem szükségét...
Lehet kifogtam egy jobb darabot
-
CabalX
aktív tag
válasz
flushman88 #1037 üzenetére
Nekem több mint egy éves az Innov8-em és nincs "akksiproblémám".
Volt amikor olyan programokat raktam rá amik nem voltak rá valók hogy indokolatlanul hamar lemerült 1-1,5 nap, de ha ilyesmivel nincs gond akkor használat mellett is legalább 2,5 - 3 napot kell bírnia - kímélve akár 4-5-öt is !
Esetleg próbálj meg egy soft resetet, nekem az segített párszor!Firmware-t nem próbáltam cserélni rajta, de azt olvastam hogy valamelyest javítja a fogyasztást, a fotózás minőségét illetve frissíti az alkalmazásokat (pl. Fring).
Sajnos nincs magyar frissítés és várhatóan nem is lesz.
-
flushman88
tag
Gondolom mindenkinek legalább a 10. telefonja az innoV Már akinek ez van bár az ide írók olvasók 90%-nak ez van És majdnem mindenki találkozott az Aksiproblémával Én újonan vettem a készüléket 9 hónapja még 100k fölött amikor megvettem természetesen 3-4-5 nap volt amig le nem merült de viszont tegnap elég durva dologra lettem figyelmes.
Délután 18:00 kor fullra töltöttem és levettem a töltőről és másnap mikor reggel (11:14) kor keltem már teljesen le volt merülve a telefon!(kikapcsolt állapot)
Tehát lehet hogy ez egy előjövő probléma ami az újon nem de a majd 1 éves mobilok mindegyikén ki fog jönni???
Nem írtam eddig a fórumba mert külföldön tartózkodtam a mobilt is a báttyám postázta nekem. de most Visszaolvastam kb 5-600 hsz-t és mindenki Szo.ik az akksival az egyik hszben valaki egy 1500 as lithiumos akksiról beszél honnan lett az az akksi beszerezve és próbáltad tovább bírja vele???
Hiszen a gyári 1200 es
Kaptunk hozzá sztem mindenki egy pótakksit amivel picit javul a helyzet ez nem egy Samsung feliratú akksi hanem egy BlueStar Kék román vagy valami idegen nyelven vannak rá írva dolgok!Végre azt hittem kapunk egy olyan telefont amit végre nem kell lecserélni 1 év után de lehet ez lessz a sorsa!
Az angol nyelvű fw-megoldja az akksiproblémár legalább 1 picit lett tesztelve ez??? -
VIBO
őstag
van egy eladó innov8-em ha érdekel vkit.
-
VIBO
őstag
üdv
most tervezem lecserélni az omniámat erre a teloora
sztetek megéri?ha igen akkor mire kell figyelnem mielőtt megveszem?
használt a cucc
-
LángVágó
csendes tag
Másnak is van olyan problémája hogy torzít a hangszóró miközben telefonálsz ? Lehet rákerült valami kosz és amiatt lett kicsit olyan CB rádiós ? Lehet valamivel finoman hangosítani a zenék lejátszását oldalgombom kívül ? Mert 1-2 albumom kicsit mintha halk lenne más viszont meg ha maxra rakom már torzít a magas a fülemben ez esetleg a gyári fülhallgató hibája ?
-
CabalX
aktív tag
válasz
surgery #1030 üzenetére
Attól is függ milyen programok vannak rá feltelepítve - nem kell hogy fussanak ha rajta vannak akkor is meríthet egyik-másik (pl. GPS programok, játékok, egyéb alkalmazások) elég válogatós a telefon sajnos ilyen téren.
Néha nem árt ki-be kapcsolni és újraindítani.
Az enyém használva (telefon, sms, zenelejátszás, néhány fotó) bír 3 napot legalább, ha "csak" telefonként használom akkor 5 napnál többet is kibírt már többször. -
surgery
senior tag
de úgy tudom lehet kapni hozzá nagyobb kapacitású akut is vagy ugyanilyen 1200ma csak litium polymerbe
-
surgery
senior tag
na most vettem egy másik i8510 ez ez full új és azt vettem észre hogy sokkal jobb az aksija érdekes a másik is új volt de max 1.5 napot ment ezzel meg elérem a 3 napot is most akkor hogy van ez az aksi dolog már magam sem értem valakinek alig megy egy napot valakinek meg 3 napot érdekes dolgok ezek de a samsung support sem tudott választ adni a kérdésre
-
Dzsilo
csendes tag
Előzőbe "Ha" nélkül akartam írni
-
Dzsilo
csendes tag
Csövi!
Ha valaki tudna helpelni, hogy honnan tudok ilyen telóra girószkópot leölteni?
Nokiaprogramok-ról próbáltam már, de egyik se működött normálisan.
Előre köszke. -
Hedgehog87
csendes tag
Hali!
Kéne gy kis Help!!!
Van egy ilyen telefonom innov8 i8510 és a gps-t szeretném használni, odáig eljutottam hogy garmin gps progikkal müxik ha jóltudom, de hogy és mint lehet megvaslóítani, hogy működjön is.
köszi
-
delbarta
senior tag
válasz
surgery #1023 üzenetére
Szia. Pl. innen: http://mgsm.hu/other_html/wap_mms.html
-
surgery
senior tag
hi valaki tud segíteni honnan tudom leszedni a t mobile mms wap és internet beálításokat előre is köszönöm
-
qwerty123
tag
Sziasztok!
Ezzel valóban ilyen lassan lehet írni, vagy az enyémben van a hiba?? Az E52 után iszonyatosan lassúnak tűnik.
-
dag
tag
Sziasztok! Nekem is egy ilyen telóm van kb. 2 hónapja, használtan vettem (1 hónaposan állítólag és GSMline-ból származik) Nos nekem az aksijával semmi bajom sincs, nálam nagyon jól bírja volt hogy 5 napig is ment de igaz nem használtam fényképezőt maximum egy kicsit rádióztam vele, meg meló mellet volt amikor nem igazán használom a telefont. De bír annyit mint az előző N82-es Nokiám. Nekem 2 gondom is lenne amire nem találtam még eddig megoldást:
1. Az egyik az a WiFi része, mikor rákeresek lát 3 hálózatot is 2 szomszédét és a sajátunkat is látja, amikor rákeresek hogy wlan hálózat keresése. Nekünk itthon rejtett hálózat van, előre megosztott kulccsal. De hiába állítom be neki, a saját böngészőjével sem csatlakozik rá, letöltöttem az opera 10 betát, azzal sem ment, fring se csatlakozik, szóval semmi. Jó, gondoltam megpróbálom nyitott hálózatként, hogy lehet az a baja hogy zárt ugye és nem tudja kezelni (pedig kellene tudnia, N82 simán lekezelte ugyanezt a hálózatot) és ugyanúgy nem csatlakozik nyitott hálózatra sem.
2. GPS vevő: Egyszerűen nem tudtam még letesztelni a GPS-vevőjét mert semmi működő programot nem találtam hozzá. Mikor megkaptam a telefont az előző tulajától, akkor volt rajta egy garmin, viszont nem talált műholdat nálam 1x sem, se kint az udvaron, egyszerűen nem talált műholdat, hiába tököltem vele fél órát is semmi.
Hozzátartozik hogy már csináltam rajta hard resetet, és előtte se volt fent route66 meg fifa08 meg ashpalt4, amik elméletileg a telefonnal együtt járnak, legalábbis én azt olvastam, bár ez szoftver függő lehet.
Szoftververzió: I8510XXIC1
Szoftververzió dátuma: 16/03/2009
Egyedi verzió: I8510XEOHK1
Egyedi verzió dátuma: 04/11/2008
Nyelvi csomag: 12
Legutóbbi frissítés: nincs frissítveTehát ha valaki tudna nekem tanácsot adni, hogy mit tegyek esetleg találkozott hasonló problémákkal, és talált rá megoldást, szívesen fogadnám a segítségét. Esetleg próbáljam meg beletenni újra a szoftverét, vagy létezik már ennél újabb, vagy jobb?
-
hemaka
nagyúr
válasz
delbarta #1015 üzenetére
Töltésnek azért ezt nem nevezném, hogy egy nap alatt lemerül úgy, h hozzá sincs nyúlva
most meg még mindig van 4vonal a hétből. Egyébként a Samsung support azt írta, hogy gyártási hiba, vigyem szervízbe, persze a nemzetközi, nem a magyar...
Nagyon örülnék neki, ha összekarcolnák, mert 2hetes... -
delbarta
senior tag
Nem sok értelmét látom ilyenért odavinni. Úgysem csinálnak vele semmit, de nem lesz egy hónapig telefon és még esélyes, hogy össze is karcolják, mert nem vigyáznak különösebben vele. Egyszer láttam egy másik telefonomnál amikor leadtam hogy bánnak az ott lévőkkel. Viszont ha tényleg gond van vele, nem tölt, akkor nincs mese.
-
hemaka
nagyúr
Hali
Vitte már vissza valaki ezt a szutykot a tipikus "hamarlemerül" tünetekkel?
Most egy szétszedett U700-al töltöttem fel az akkut, így tegnap reggeltől éjszaka is bekapcsolva most ment le egy csík a 7ből. Szóval a töltéssel van a gond, 100% -
hajbel
addikt
Hard reset esetleg, mivel újabb szoftver nincs rá. Az innov8-at (innovnyócat), meg kicsit
. A telefon neve innov8 (innovate ---> innov eight(8) szójátékból ered) .
-
fodorv
tag
Igazad van, az E71-emnek is vannak kissebb hibái (gombsor és kijelző között kiszűrődő fény, gyenge gumi takaró az usb-nél) de az aksi, az verhetetlen.De most hogy jobban belegondolok, a szoftverrel nekem is voltak gondjaim, amit megoldott a frissítés. Biztos a tiéden is segít majd. Majd írj hogy mi lett vele, mert érdekel.Üdv
-
plejik
addikt
Ez akármilyen típussal előfordulhat.Nekem az n szériás nokiákkal mindig volt valami gondom,apró hibálya van minden telefonnak ,ez is lehet csak azért gebaszos mert egy full szoftverfrissítés kell csak neki.Nem egetverő gondjai vannak.És amúgy nagyon jó teló ,még így is jobban bejön mint az n es nokiák.
-
fodorv
tag
Háát, ezek után nem biztos hogy veszek innov8-at...
-
plejik
addikt
válasz
marcell1993 #1007 üzenetére
Majd ha bevittam szaervízbe utána leszek kíváncsi milyen lesz.
-
marcell1993
tag
az innov8-akkal csak a baj van 1 napot nem bír az akksija lassú kopik de nem viszi el azokat az alkalmazásokkat amiket a nokiák igen! ha ezeket kipofoznák olyan jó lenne pedig! de sztem a c905-öm jobb képet csinált!
-
plejik
addikt
válasz
Quasi_modo #1002 üzenetére
Az lesz.Az a biztos.Megmondom nekik hogy rkják újra teljesen az egészet.Csak remélem nem 1 hónap lesz.
-
plejik
addikt
válasz
Quasi_modo #999 üzenetére
Szervízbe ha beviszem gondolom megtudják csinálni ,némi papírpénzért cserébe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest