- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gazda1
tag
Igen, pont az az illúzióromboló benne, hogy kidobták - az akkori technikához képest - egy jó hardverrel viszont a szoftveren már nem csiszoltak. Amikor nekem volt ilyenem, akkor még nem volt elérhető frissítés, de már az alap SW is rettentő lassú és bug-os volt egy Symbianos Nokiához képest, a főzött ROM-ok pakolgatására pedig már a Motorola E398-as telefonom idején ráuntam (pedig még utána évekig bűvészkedtem telefonokkal, de ebben a készülékben nem láttam fantáziát), és az Innov8-nak mindenképp mennie kellett.
Tehát egy jó ROM-mal biztosan sok mindent ki lehetne hozni belőle, de az meg idő- és energiaigényes dolog, szóval nálam ez a készülék mindenképpen a nem bejövős kategória.
-
-
CabalX
aktív tag
Jack-kel és a két részből álló hadsettel - füles cserével akár - nagyon jó minőségben tudsz így is zenét hallgatni (ha már az egyik legnagyobb/legjobb audio-tudással ellátott proci van a telefonban
), szerintem felesleges az USB-s átalakítóval vacakolni, egyszerűbb a jack !
-
CabalX
aktív tag
Én abban sem vagyok tuti biztos hogy az USB-n ki tud egyáltalán küldeni hangot/képet stream formájában...
Egy tuti, az a jack szolgál az Audio/Video jel továbbítására.
Vagyis válaszul a kérdésedre - szerintem nem, de esetleg ki lehet próbálni, kárt nem hiszem hogy tesz de nem valószínű hogy működik. -
CabalX
aktív tag
Igen, mic, hangerő, és felvelőgomb - ugyanaz ahogy elnézem mint az Omnia esetén.
Távszabályozni nem tudsz, elvégre ez csak egy gomb, ami arra van kitalálva hogy fogadd a hívást.
Ellenben praktikus a "manuális" hangerőállítás miatt és mivel maga a headset két részből áll ha nem tetszik vagy nem jó a füles rész akkor szabadon lecserélheted bármilyenre (csak bírja az akksi a hatalmas fülest) !
Nemrég feltelepítettem a legutolsó PC Studio-t, gondoltam megnézem hogy van-e már frissítés az Innov8-hez.
Eléggé megdöbbentem amikor azt írta ki az alapszoftverre hogy a "legfrissebbet használom".
Egyszerűen nem értem a Samsungot - más országban forgalmazott Innov8-ekre mind van friss szoftver ami sok esetben javít a telefon pár hiányosságán - megnöveli a készenléti időt, javít a felvételi minőségen stb...
Idehaza miért nincs ?!?!
Ok, alapból nem egy bugos telefon, de azért ha már végre belekerült a programba a szoftverfrissítés lehetősége akkor miért nem lehet esetleg frissítést is kapnunk ?!?
Tudom, kicsi a piac és az Innov8 finoman fogalmazva sem elterjedt telefon - elvégre a szolgáltatók nem forgalmazzák, de azért igazán kihozhatnának 1-2 frissítést is a magyar telefonokra is !!! -
CabalX
aktív tag
Én is ugyanabban a cipőben járok mint te, kényelmetlen a gyári füles ezért Walkman-hez valót használok.
Azt hogy mennyivel jobbak mint a gyári alsó rész + walkman felső kombó azt nem tudom, de esetleg nézz/hallgass meg pár Sennheiser fülhallgatót, azoknak derékszögű a csatlakozása és elég minőségiek is.Én egyenlőre nem cserélek, amíg müködik a Walkman addig azt használom, de ha már váltani kellene én ezeket a tipusok közül válogatnék.
-
delbarta
senior tag
A Handy Shell a te barátod. Ehhez kell a Handy Weather is, hogy megjelenjen az időjárás is benne. a Nokiaprogramok.hu fórumán találsz információkat a programokról és a letöltéseknél le tudod szedni a feltört változatokat.
A Nokia Maps is megy, de szerintem felejtős. Sokkal jobb a Garmin vagy a Sygic. Mindről találsz ott információkat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest