- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Kár, hogy a kamerája nincs belesüllyesztve teljesen a házba. Nekem úgy jobban tetszene ha egy síkban lenne a hátulja!
-
Anulu79
addikt
Az szerintem is idegesítő, hogy valaki annyira "elvetemült", hogy nem látja be, hogy az általa kedvelt márkánál/típusnál nem létezik jobb. "Minden bajnok legyőzhető!"
Csak saját magukat hülyítik!
-
Anulu79
addikt
Én tényleg Nokia fan vagyok. Eddig csak ilyen készülékeim voltak és most is az van. Nem is tudtam volna a kezemben más márkát elképzelni. Pár hete majdnem vettem is vagy egy N82-t vagy pedig egy N95 8Gb-t. N96-ot semmi pénzért nem vennék olvasva a dolgokat.De miközben olvasgattam mégis úgy döntöttem, hogy megvárom a Samsung eme remekét. És be kell vallanom, hogy nem bántam meg a várakozást.
Olvasva a tesztetek szerintem az N96-tal nagyon be fognak fürödni a Nokiánál. Ez az i8510 nagyon odavág szerintem.
Most már nem veszek addig új készüléket amíg meg nem jelenik ez kis hazánkban a szolgáltatóknál.Ezek szerint mégsem vagyok teljesen Nokia fan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest