- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande_Mer
csendes tag
Hajbel, amit írtál az ......
Ha ilyen telefonod lenne, akkor tudnád, hogy nem adtak ki még hozzá frissítést, így nem lehetséges, hogy romlott a fényképezőgép minősége a frissítés után. Ez így egyszerű.
Nemsokára kitaláljátok azt is, hogy a telefon 2 év után megsemmisíti magát, hogy újat vegyél. Ez kb. annyira valószínű, mint amiről ti írogattok.
Szerintem vegyél N82-t.
-
Grande_Mer
csendes tag
A GPS vevője szerintem nagyon jó, gyorsan talál műholdat, pontosan helyez el a térképen. Már több alkalommal próbáltam, hogy felveszek egy kedvenc pozíciót a gps progival kicsit arrébb álok (1-3 méter) pontosan mutatja, hogy hány méterre vagyok a kedvenc pozíciótól. Ez szerintem elég jó teljesítmény.
Városban nem veszti el a jelet, pontosan pozícionál. Városon kívül fordult elő, hogy 180 fokos kanyar után (látod magad mellett az utat, ahonnan jöttél, olyan éles kanyar) azt hitte visszafordultam
de pár másodperc után rájött.
Az aksiidő nem számít, azaz nem tudom mit bír, mert én pl. naponta csatlakozom vele a szgépre és akkor rögtön tölti. Majd egy számítógép nélküli nyaralás után megmondom
-
Grande_Mer
csendes tag
válasz
attika89 #661 üzenetére
Attika89!
1. NAGYON össze van rakva. A hátlap meg sem mozdul, a rögzítés módja alapban nem is engedi a mozgást, meg fém is egyben (nem recseg). Az összecsukott telefonnál az előlap kb. 0,1 millimétert elmozdul, ha nyomogatod, de többet nem, kinyitva még kevesebbet, de inkább semennyit.
2. Az akkum egyre javul, nekem nem merül gyorsan, átlagos használaton van, kb. 3 nap.
3. akkut még nem lehet hozzá venni, de vannak hírek arról, hogy lesz.
4. A frissítésben egy nap alatt
változás nem történt, azaz nincs. Mondjuk nem értem mi ez a frissítés mánia, mert nekem semmi nem hiányzik használat közben. Nem fagy, nem lassú. Persze lehet, hogy a frissítéssel majd reggel felébreszt, és megfőzi a kávém is egyben, na akkor majd én is várom a firssítést, addig viszont...minek?
-
Grande_Mer
csendes tag
Sziasztok!
Végül én is az INNOV8 használók sorába csatlakoztam. Megérte
A telefon szuper, az infraegér a legnagyobb találmány szerintem a symbian feltalálása óta. 1 hete van meg, de ha másik telefont fogok a kezembe, már automatikusan huzogatom az ujjamat a gomb felett, aztán elszomorodok.
Ha valakit érdekel valami, akkor kérdezzetek, megpróbálok válaszolni, ha nincs kérdés, majd írok róla valamit, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest