- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CabalX
aktív tag
Háát, nem tudom, én viszont mások tapasztalatából kiindulva nem a Garmin-nal fogok próbálkozni majd. Van még pár progi ami jó(nak tünik).
Egy másik fórumon a Navigon-t ajánlják...Navigációs progi nélkül 2-3 napot mondanak, persze kisérletezni lehet - ha már OS-es a telefon akkor meg pláne.
Ami még jópofa lehet az a Quake3.
Mármint kipróbálás szintjén, ha már egy elég brutális hardver - és 3D gyorsító - van a fém/műanyag borítás alatt. -
CabalX
aktív tag
-
Mosómedve
tag
A telefonálás, SMS, E-mail, Wi-Fi-n keresztüli böngészés, PDF/Word dokumentum olvasás/írás, zenehallgatás mindenféleképpen sokat játszott eddig is...de valószínűleg ezzel az érzékelővel a fényképezésre is rákapnék, meg a video-nézésre is (2,8" az már azért tűrhető...)
Sztem az Omnia kicsit inkább ilyen tuningolósabb, "mindenféle progikat meg skineket teszek rá mert olyan jól néz ki ha kiteszem a kávézóban az asztalra" telefon...az Innov8 meg amolyen mindenes "media-mobil", ami fényképezésben, zenében, filmnézésebn igen erős.
Bár utóbbi koncepció hozzám közelebb áll, de picit csábít a tapogatós képernyő is nah
Félreértés neessék, nem szólom le az Omniát sem, hajlok afelé is, de a tesztek alapján zenében, képkésztésben, vdeozásban, filmnézésben jóval erősebb az Innov és talán böngészésben és akksiidőben jobb az Omnia. -
CabalX
aktív tag
-
CabalX
aktív tag
Előbb utóbb biztos beszerezhető lesz az is ilyen vagy olyan módon. Mint írtam nem túl valószínű hogy beszerezhető lesz, sajnos - de ne legyen igazam.
Előbb legyen meg a telefon, utánna majd várom a szoft-ot.
De remélem hogy a Samsung is olyan mértékben tud majd javítani firmware-ről firmware-re mint a Nokia a telefonon - pl a sokak által felrótt akkukapacitáson.Erről (hogy bírja az akksi) van valakinek tapasztalata ?!?!
-
ez_meg_emaz
őstag
Én soha nem állítotam pl hogy az n95 a legjobb telo jelenleg. De nem érzed magad kicsit elfogultnak? Csak mert az vagy.
Ki beszélt itt n96-rol? A teszt lehet. De messze nem az n96 ellenfele. Hát n96-ot a régi n95 is földbe döngöli. Egyértelmüen szarabb mint az innov. Ha nem lenne n95 akkor nem kéne azon filoznom meik telo is a jobb, nekem. Az n95 viszont 1-2 éves.Mert hogy engem a 8mp kamera nagyon nem érdekel(azt meg csak sajnálni tudom aki teloval akar fotozni komolyabb témát, vagy emiatt vesz telefont). Az viszont igen hogy egyenlöre se feltörés se navi szoft. De ez idövel változik ugye. A másik amin nem lehet változtatni - és amit ítam is hogy okostelo user ismik szerint fontos - az a hardver. Az oprendszere sem elavult még annyira hogy emiatt ne vegyek n95-öt. Tehát egyenlöre n95.
Engem azzal lehetne meggyőzni ha min olyan hardvere lenne az innovnak vagy lekörözné az n95-öt, illetve nem a samsung gyártaná. Ha ez a kettő nem lenne gondolkodás nélkül mennék megvenni.
Még az győzhetne meg ha megkapnám a 2 telot 2napra hogy nyuzhassam őket. És amelyik szimpatikusabb nekem azt venném.
Fanatizmussal nem lehet meggyőzni, és a külsőség se érdekel (bár azon se lehet váltzotatni az tény). De ha megveszem a szebb, fém innov-ot és lassabb lesz, nem tud vmit amit n95, tuti baszná az agyam hogy nem kellett volna megvenni. Ezért nem egyértelmű még az innov, meg tulságosan uj telefon ez ahhoz hogy ennyire elfogult véleményt mondjuk rola hogy a legjobb telefon. -
CabalX
aktív tag
Ez érdekes.
Én is velük kezdtem, és miután azt mondta az ügyfélszolgálatos lány hogy LEHET MÁR KAPNI, csak még nincs fenn a honlapukon, illetve kisegítő dolgaik nincsenek még hozzá (kézikönyv pl.).
Ezután telefonáltam a boltokat, és ott mondták azt amit fentebb írtam - 16GB-os nem valószínű hogy lesz.
Úgyhogy részemről én várok még 1 kicsit és utánna megveszem a 8GB-ost. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest