- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
blazso
csendes tag
Szerintem ekkora kijelzővel ha használod is a készüléket, akkor legyen autós töltőd, meg töltsd fel naponta, és akkor tök mindegy mennyit fogyaszt. Amúgy pedig a Nokiák is így zabálják az akksit.
Én felraktam rá a Garmint. A program hibátlanul működik, de a navigálása nulla. Én használtam már TomTomot, meg IGO-t, mindegyik jobb nála.
Valaki tud valamit a Navigon-ról? -
-
blazso
csendes tag
Át kellene nevezni a fórumot valami fényképezős fórummá.wagy átteni a fotózz.hu-ra. Nem értem mit kell ezen a témán ennyit rágódni. A mai terepjárókat sem azért veszik, hogy erdőbe járjanak vele. Egy Lada Niva meg hogy néz ki a ház előtt.
Szerintem egy jó fényképhez a fotós is kell, nem csak a gépe. -
blazso
csendes tag
Sziasztok!
Skypot valakinek sikerült feltelepítenie rá rendesen. Fring-et feltettem, de az nem tetszik, skype-on pedig csak chatelni tudok. Tud valaki segíteni?
-
blazso
csendes tag
válasz
Edward645 #531 üzenetére
Helló!
Nem olyan régóta használom, de csak jót tudok mondani róla. Én Garmin XT-t raktam fel rá. A GPS mivel cellainformációkat is használ szerintem gyorsabban életre kel mint a MIO-nál. Szóval szerintem jó. (csak az a furcsa, hogy álló helyzetben is 2 - 3 km/h-t mutat
)
A telefonban meg az a jó, hogy minden úgy működik rajta, ahogy le van írva. Ez az igazán meglepő sok Nokia használat után.
Csak ajánlani tudom mindenkinek! És szerencsére nem érintőképernyős! A navi gomb kicsit emlékeztet rá,de annál sokkal jobb ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest