Új hozzászólás Aktív témák
-
-benq-
csendes tag
Mert olyan dolgai nincsenek, illetve vannak, amit a nokiáknál már megszoktam.
Merül például, és kikapcsolja a kijelző fényerejét első csippantás után. Ez kurva hasznos tud lenni este, semmit nem látsz rajta onnantól.
Meg első csippantás után többet nem jelez, kikapcsol.
Nem jelzi a hívásokat készenlétnél.
A Best... programokat hiába állítom be, nem indulnak el bekapcsoláskor automatikusan.
A gyári autós tartója nyeklik mindenfele, lötyög, meg menet közben két kézzel kell visszatenni a telefont, ami roppant ötletes dolog. Más tartó persze ki van lőve, mert oldalt vannak a gombjai.
Egyszóval megérett a "kukára" nálam. Csak azt nem tudom, mi lenne jó helyette, mert mind fos valamilyen szempontból. Tánn fehér N82, azon kevésbé vannak ujjlenyomatok, de nyekereg a készülékház.
65e amúgy az ára, hétfőn elviszik Pestre.
Én nagyot csalódtam benne.
A teszt természetesen a leírt hiányosságokról szépen hallgat.
Nem kicsi upgrade kell neki. -
-benq-
csendes tag
Helló!
Kitöröltem amit kellett,meg fexplorerrel néztem is.
Gminn bezárása után a tsautostart.exe-t nem láttam futni.
Talán van javulás, de estére lemerült, De ez is jobb kb. fél nappal mint eddig. Ha nem változik, kérni fogok csere akksit.
Most annyit látok, hogy töltésenként mindig kicsit tovább bírja.
De a 4 napot jelenleg max. napi 10 perc telefonálással tudom elképzelni,
kékfog, meg net, kamera, és garmin használata nélkül.Nekem a kékfog megy egész nap, meg kihangosítón van a kocsiba, kb. 3 képet csinálok azért vele. Meg olyan 2 órát telefonálok is. Így most 1 kemény nap.
-
nVIPER
senior tag
burasu4. Vedd meg nyugodtan, istenkirály telefon. Tényleg nagyon ötös. Ez az 5. nap, hogy nálam van a tella, eddig hibátlan, nagyon tetszik, legjobb Samsungom
. Nagyon jó telót csináltak. Úgy voltam vele, hogy megvárom az I8910 megjelenését, de az akkora telefon, hogy mindenre jó lesz csak telefonálni nem lehet majd vele rendesen. Az akkuja már most megmondom, hogy huzamosabb használat mellett csoda lesz ha 1 napig húzza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Witcher topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest