- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeone
csendes tag
Szvsz gariztasd le; az enyém ma reggel érkezett meg, azóta blútyúk folyamatosan megy, annyit nyomkodtam hogy a képernyővédő az előbb kapcsolt le először, és játszottam is meg minden - ezzel együtt a megérkezéskor meglévő 3 csíkból még nem tűnt el... Tölteni pedig még nem töltöttem.
-
burasu4
senior tag
Nincs fennt Neked a Garmin akármelyik verziója, mert volt olyan amelyik lemeriti....nekem is volt ilyen problémám és akkor nekem is 2 napot birta. Én ezt csináltam: memkari-sys-bin és itt a cardrunnel.dll fájlt töröltem., igy megoldódott!
Rem sikerül mert én is ilyen telót szeretnék!!!!!! -
bope87
aktív tag
Megmondom őszintén én a Nokiámból indultam ki, kövezzen meg aki akar
Ugyanis ha én bekapcsolom akkor jön elő az amit te mondtál... kb 2 percig látom az órát, meg hogy volt-e valami esemény, aztán fekete képernyő.
Ebből gondoltam hogy akkor ittis hasonlót jelent, de úgy néz ki tévedtem. -
NGyuri
aktív tag
Szia! Az optikai egeres Samuk nem villogtatnak semmit, mert az optikai egérbe nincs led, mint a Nokiáknak. Ezt a hiányosságot pl. best reminder vagy hasonló prgival tudod pótolni, ami pl. hangjelzést is ad.
Nincs meg sem a Samukban, sem pl. az N-es Nokiákban az a lehetőség, mint pl az E66/71 párosban, hogy kiválaszthasd, hogy mi legyen az aktív készenléti képernyőn. Itt most nem a naptárra, hanem pl. az új email értesítésre vagy a nem fogadott hivásjelzőre gondolok.
A másik, hogy a legtöbb FP2-es Symbianos telefon már nem támogatja a képernyővédőt, csak az kikapcsolt képernyőt.
-
bigct
tag
Ilyet keresel:[ SMSBlink v1.25.S60v3.sis]. Nem fogadott hívásnál vagy olvasatlan sms-nél villog a kijelző vagy a billentyűzet.Letöltéshez regizni kell.
-
bentsze88888
tag
Azt hittem,h egyaltalan nem jelzi az uj esemenyeket,nem is hittem el.
Sztem rengeteg telo van,ami nem villog vagy ilyesmi,amit hianyolsz.En szemelyesen
nem tartom ezt hibanak,de biztos van akit zavar.
Amugy legjobb megoldas erre nehany SE villogo led-e kulonbozo szinekben.(pl P1) -
nVIPER
senior tag
A video-t AS feltölti, nekem egyáltalán nem fagyott még. Olyat tapasztaltam, hogy amikor progikat telepítek, elindítom a telepítést, akkor úgy 1-2 másodpercig semmi, aztán úgy bepörög
. Remélem lesz rá új firmware. Msn címed van Benq?.
Aki talál ehhez firmware-t vagy tudja, hogy honnan lehet hozzá leszedni az szóljon.
-
-benq-
csendes tag
A fagyást úgy értsétek, hogy percekre nem reagál semmilyen gombnyomásra.
Újraindítani 2x kellett. Utoljára az E65 csinált ilyet, az a gyenge proci miatt.
A restartot eddig az x-plore fájlkezelővel oldottam meg, ezt sajnos nem indítja újra.Még tesztelem a programokat rajta. Játékra nem használom, ezért azokkal kapcsolatban nincs infóm.
GPS eléggé szeren van, vidéki házban bent kb. fél perc alatt fogja a holdakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest