- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
2mm tényleg nem sok, látszatra többnek tűnik...
Amúgy abban igazad van, amiket leírtál, tényleg N79et tekintik a konkurensnek, csak a személyes benyomásom az, hogy ez picit sántít.Akkuidőről meg annyit, hogy amikor megvettem az N70-em, akkor szinte minden nap tölteni kellett, aztán ahogy telt az idő egyre tovább bírta (viszonylag azonos használat mellett), felement olyan 2-3 napig. Aztán ahogy kevesebbett kezdtem használni, meg mindenféle okosságot beállítottam (alacsonyabb fényerő, nincs autómata hálózatkeresés stb...) már 4-5 napig bírja, sőt néha tovább is.
Szóval az akksi-készenlét: 1. erősen felhasználófüggő; 2. bizonyos idő eleteltével változhat (az okát nemtudom, talán formatálódik...
); 3. apró trükkökkel megnövelhető a készenlét ideje. Szóval én nem aggódnék a helyedben, a mai "okos" telefonok, sokat esznek, hozzá kell szokni (nagy kijelző, giroszkóp, erősebb proci...). Fater 3510ese hetekig bírja töltés nélkül....
Én mondjuk már alig várom, hogy olyan áron legyen az i7110, hogy vehessek egyet (akár használtan is).
-
Kormi76
aktív tag
Én csak arra gondolok, hogy az i7110: elegáns, viszonylag vékony, alumíniumból készült, business class. Az N79: fehér, vastag, nyöszörgős műanyag, és "trendi" divatmobil. A mérete és ára is lehet hasonló, de két külön világ, nem egy a célközönség, hiába a sepicifikáció egyezései. Ezen kívül a Samu gyorsabb is (tudtommal az N79-ben nincs 3D gyorsító, ami az GUI-ban sokat segít). Szerintem az, hogy milyen vaku van egy telóban nem meghatározó a telefon egészét tekintve, csupán egy apró részlet.
-
Kormi76
aktív tag
-
Stunts666
őstag
Azt nem fogom megéretni sose, hogy miért kell bekapcsolva hagyni a bluetooth-t egész nap? Azért, hogy egy nap küldj egy 1 megás fájlt? Azért felesleges. Talán kibírna 3-4 napot is. Faternak is be van kapcsolva állandóan aztán egy héten egyszer használja.
Ha állandóan használod akkor sorry.
-
-benq-
csendes tag
Köszönöm, ez korrekt!
Így mánn értem, csak zavar.
"sem pl. az N-es Nokiákban" Mintha az N82-ből rémlene, hogy csak rompatcheléssel lehetett volna variálni...---
Bizonyosan valami gáz van az aksim körül, de pár nap múlva kiderül, akkor mánn nem telepítgetem majd.
Jó ötlet a blink progi, nem is jutott az eszembe, piros köd volt szem előttKöszönöm, segítettetek, de hát azért a fórum! Így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Kerékpársportok
- Nyaralás topik
- Légies iPhone halvány színei
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mesterséges intelligencia topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest