Új hozzászólás Aktív témák
-
burasu4
senior tag
válasz
bentsze88888 #298 üzenetére
Egyértelműen pozitív, csak szoknom kell még.
Az akksi: ahogy ki hozták este töltöttem.Most még van igy a második napon 3 vonal...De nem beszéltam rajta csak 2 percet, de folyamatosan nyomkodom, meg telepitgetek, meg netezek...Amit mindenkinek ajánlok az a LightCtrl nevezetü progi, ki lehet vele kapcsolni a billenyü világitást meg a képernyőjét is lehet alacsonyabbra állitani, az eredetihez képest is!
A minősége kiválló, az biztos.
Nem tudom hogy probálta e már vki a vizszintmérő progikat, de nekem nem egyik sem(giroszkópot használ) a nokiaprogramokrol...nem tud esetleg valaki ilyen müködő progit?? -
burasu4
senior tag
válasz
bentsze88888 #293 üzenetére
Köszi
-
freeone
csendes tag
válasz
bentsze88888 #253 üzenetére
-
freeone
csendes tag
válasz
bentsze88888 #248 üzenetére
Áááálllaaaat!
Egyetlen dolog van ami zavar, a billentyűzet, sokkal jobb lett volna ha meghagyják a prototípus különálló gombjat, ill. kicsit zavaró hogy a főmenü nem a középső gombra hanem a bal szélsőre jön be, de ezek megszokhatóak.Minden más szempontból nagyon jó, gyors és jól kezelhető. A tapipad nagyszerűen bevált, tudom hogy sokan panaszkodnak rá, de x év laptopos rutinnal nekem azonnal készségszinten ment a kezelése, a joy iránygombjait gyakorlatilag nem is használom. Emiatt az élettartam is nő szerintem, mivel mozgó alkatrész nélkül kezelhető a menü nagyrésze. Plusz pont, hogy ha listát görgetek a tapipaddal, akkor a görgetésnek mintha "lendülete" lenne ha jól mozdul az ujj, így a görgetés olyan iphone feelinges.
Méretre és súlyra kicsit nagyobb/több mint számítottam, de egyáltalán nem vészes, legalább minőségi érzetet ad amikor a kezembe veszem.
Fagyás ilyesmi nem volt, de a böngésző egy konkurens weblap főoldalán eldobja magát néha. Más oldalak hibátlanul mennek.
A gsmdepo-ban vettem, olcsó is volt és korrektek is voltak nagyon. Kicsit később kaptam meg mint számítottam, mert ők is a vámra vártak, de plusz 4-5 napot megért.
-
-benq-
csendes tag
válasz
bentsze88888 #207 üzenetére
Nem csináltam még videót.
A böngésző ugyanaz mint a többi symbianosnál, nem nagy szám.
E71-hez képest nincs különbség.
De lassan falnak megyek, mert sehogyan sem jelzi az elmulasztott hívásokat.
Nem tudom egy ilyen infó a tesztből mért maradt ki. -
TheDragon007
senior tag
válasz
bentsze88888 #202 üzenetére
A kijelző felbontásán kívül más gyengéje tényleg nem nagyon van.
-
AS
félisten
válasz
bentsze88888 #193 üzenetére
Nekem már Zsolt küldött videót ha megengedi felrakom valahova.
VGA 30 FPS.Jobb mint a Nokia N82 é
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest